|
|
תתחדש! כעיקרון בשביל שהיא תסחוב להכין ראש כמו שצריך
לנקות קצת בילתי אפשרי כי היא תחליד .. אולי רק להעביר חוטר בלי מים בלי כלום .. או אם יש לך קומפרסור שיכול לספק לחץ אוויר גבוהה זה יעזור
תודה אחיי ותגיד כדי לקנות ראש חדש כי הראש הזה מתחיל להיות שחור איפה ששמים את הטבק
זה לא בנגילה, תתחדש.
מעצב גראפי לכל מטרה.
תודה ומה זאת אומרת זה לא בנגילה אז מה ההבדל בין נרגילה עגבנייה לבנגילה?
את הראש אתה יכול לנקות עם מים סבון כלים וסקטשחחח
בנגילה זה באנג עם ראש וגחל עליו...שממולא בטבק של נרגילה.
יכול להיות מברזל, זכוכית, פלסטיק, מה שתרצה...
מעצב גראפי לכל מטרה.
זו לא בנגילה , זאת נרגילה עגבנייה \ מיני . , בנגילה יותר קטנה מהממוצעת . ממש קטנה .
ותתחדש ! אי אפשר לשתוף אותה משום שהיא סינית מה שאומר שהיא תחליד אז אפשרות להעביר "חוטר" [ מין ברזל ארוך עם שערות ממתכת ] .. תנסה לא להחליף כל פעם טבק, ולקנות עבודת יד . הכי טוב ! , תלמד להכין ראש כמו שצריך , לא 100 חורים , ולא 10 , בין 30-60 חורים יספיקו עם רווחים אחד מהשני . לא משו רציני להשקיע דקה, כדי שהיא תסחוב גם לפני שאתה שם את הטבק תפרוס אותו לחתיכות ולא לשים בגוש אחד, תדע שהמים לא צריכים להיות מלאים עד הסוף אלה עד ה3/4 או 1/2 מיכל .
הראש כשהוא שחור לא אומר כלום פשוט הוא קצת נשרף זה הכול, אצלי היה מבצע בעיר 10 ראשים ב 30 ש"ח אז קניתי , ובסוף שהראש היה כבר שחוק, והטעם לא היה יורד אז הייתי מחליף ראש ומביא את הישן לחבר, אז קנה ראש חימר זה הכי מומלץ לא מתחמם מהר , ואחרי כל שימוש תשתוף את הראש היטב ! , אם אתה מחליף טבק ושם על הראש מומלץ לנקות עם סבון לפני [ את הראש ] , ולהעביר טוב טוב חותר .
תנקה עם עם מברשת לניקוי בקבוקים אחי, גם אני עשיתי את הטעות עם בנגילה שהחלידה לי מהר מאוד
אז זרקתי אותה קניתי עוד אחת וקניתי מברשת לניקוי בקבוקים בנוסף להכל.
בכל פעם שניקיתי את הבנגילה הישנה במים כל הטעם היה נהרס והייתי צריך לפתוח 2 ראשים +
בשביל שיחזור הטעם של הטבק.
נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 11-04-2011 בשעה 02:00.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תתחדש אחי.. למרות שאני לא מת עליהן אני יותר אוהב את הגדולות סוריות לדוגמא אבל עדיין אל תתבאס פעם הבאה אחי תשקיע קצת יותר ותקנה משהו באיכות טובה יותר