קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתגר] החוקים משתנים
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 19:21
  2. [בקשה]המלצה על משחק....
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 19:44
  3. [בקשה] משחק אסטרתגיה
    על ידי Edo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:59
  4. משחק פצצתי מפקד צבאות
    על ידי <<YaRoN>> בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 13:17
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

☮☮☮משחק מועדונים,צוברים SP מ-0,החוקים משתנים...☮☮☮ - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

בקשר לפיבוט, אתם יכולים להביא אותה מהבית. תבואו עם ידידות פשוט, מי אמר שצריך למצוא אותן במסיבה? עשיתי את זה כמה פעמים. פשוט DHV ענק.

2. קישורים ממומנים

תודה רבה (:
    נערך לאחרונה על ידי dinger; 08-04-2011 בשעה 23:09.

ני לא מומחה ולא כלום חחח אבל הינה כמה טיפים שבאו בטבעיות או משיחות עם חברים אמרתי למה לא לשתף :
    קודם כל במסיבות זה כבר הכול בנוי על חיצוניות ומה שאתה משדר.
    תתחיל לצאת ליותר מסיבות ואתה תשים לב שיש כל מניי סוגים של בנות ואתה לאט לאט מתחיל לקטלג אותם ישר איך שאתה נכנס למועדון..
    למשל יש את הביישניות שבאו עם חברה וזאת אחת מהמסיבות הראשונות שלהן ורוב הסיכויים שבשביל להוציא משו מהן
    תצטרך לעבוד הרבה וגם אז לא מובטח כלום.
    יש את הביצ'יות שבדוגרי מחלקות בלוקים חופשי-אבל זה לא אמור להפריע לך ברגע שתתפוס אותן מתעניינות בך.
    יש את הקבוצת כוסיות שהן סבבה רצח זורמות והכל אבל יש איתן אמא שומרת שחייבת להרוס לך קטע שאתה עובד עליו.
    למשל אתה רוקד עם אחת מהן כבר מתנשקים /מתחרמנים או ממש קרובים לזה ואז היא באה משום מקום ולוקחת אותה,
    או משמשת כמגן אנושי כשאתה בה לרקוד עם אחת מהן/כולן.
    קיצר אתה יודע על מה אני מדבר.חח
    אז גם צריך לדעת למי לגשת כי יש כאלה שזה פשוט לא..
    אני מניח שהיית במספיק מסיבות בחיים שלך מה שאני הייתי עושה זה או מתייעץ עם חבר שפשוט מביא הרבה בנות ומבקש ממנו כמה טיפים
    אחרי הכל זה חבר הוא ישמח לעזור..
    או פשוט מתחבר/מסתכל מדיי פעם על אנשים שהולך להם טוב ולאט לאט קולט הכל.

אני בטוח שאתה בא חתיך למסיבות חח וברור שזה מאוד מאוד משפיע כשאתה בא ומתחיל לרקוד עם מישהי-
    חיצוניות ומה שאתה משדר זה כמעט הכל במסיבות.
    עוד משהו זה שאני בדרך כלל רוקד עם חברים/אנשים שהתחברתי איתם -
    *להתחבר עם אנשים זה מאוד עוזר לך כי ברגע שאתה מכיר הרבה אנשים אתה נע בתוך המועדון , אולי יש להם ידידות שבאו איתם ואז
    כשאתה עם כולם אתה מתחיל איתן בקיצור אחלה של בסיס לכל דבר..
    *(אם אתה רוקד יפה זה פלוס ענק) לפעמים עושים מסביבי מעגל וכאלה ובנות מתעניינות מאוד ככה כבר יש להן עניין בך אתה צריך לבוא בגישה טובה להתחיל לרקוד בסבבה איתה ועם חברה שלה
    ואז להתמקד באחת שאתה מתעניין בה תחזיק אותה קרוב אליך ומשם תזרום עם זה.
    *זה תקף גם למצבים שאתה סתם משתגע עם חברים (לא יותר מדיי כן) רוקדים כולם מסתכלים עליך , מצטרפים אנשים
    ומשם הכל אותו דבר.
    ***ד"א שתדע שמאוד מאוד ממולץ ללכת עם חבר (שוב לך עם אחד שהולך לו טוב ונראה טוב) וללכת על 2 חברות שרוקדות ככה אף אחת לא
    נשארת לבד ואתה יכול לבודד את מי שאתה רוצה בלי שחברה שלה תצפה מהצד או תקח אותה.***
    *עוד טיפ זה סתם להתידד עם בנות בתוך המועדון -
    תבוא לידן תרקוד איתן ואל תשדר שאתה רוצה להתחיל עם אחת מהן (זה חשוב כי יש כאלה שנרתעות) זה יוצר הרבה נוחות
    הן רוקדות איתך לפעמים אפילו משדרות עיניין ואם אתה לא הולך עם אחת מהן תרקוד איתן כמה זמן ותמשיך להסתובב.
    ככה יוצא שאתה מוקף בבנות וגם שתחזור הן ימשיכו לרקוד איתך ותוכל ללכת לבנות שנמצאות בקירבה וששמו לב אליכם -
    וזה מביא אותי לזה שאתה צריך למשוך הרבה תצומת לב ככה תוכל להראות לכל מי שקרוב אליך את מה שאתה משדר.

בעיקרון זה ממש מבולגן ויש עוד ואני לא יודע אם זה יעזור לך בכלל אבל אני אוהב את התגובות שלך פה בפורום וסתם אמרתי
    שיהיה נחמד לעזור לך פעם לשם שינוי למרות שאני לא איזה פיקאפר אבל הולך לי טוב במועדונים אז למה לא..
    חח ואני מקווה שלא חזרתי על דברים שאמרו פה או דברים שהיו בסירטון כי לא היה לי זמן לראות חח מצטער.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

טוב הבטחתי להעדכן מה הולך עם הנושא.

אז הנה העדכון: היינו במסיבה בסופש ואחרי הרבה זמן שלא חגגתי כמו שצריך זה הרגיש טיפה מוזר,אבל,נכנסתי לזה דיי מהר.
    היתי עם טיילר ככה שאף אחד לא פספס 2 משוגעים כמונו באותו ערב ואני מדבר על SP גדול שיצרנו,שזה אומר בהתחלה ריקודים עם עצמנו
    ומעבר בין מקומות במועדון תוך כדי השתגעות מוחלטת..אבל זה לא היה מספיק כי אנחנו בכל זאת 2.

לכן קיוותי לחבורה גדולה כלשהיא שתזרום איתנו,ההזדמנות לא איחרה להגיע,פגשנו קבוצה גדולה שהמנהיג שלה זיהה מהר מאוד שאנחנו באים "בראש טוב" זרמנו איתם למקום הקבוע שלהם,+כל הSP שנלווה לכך , רקדנו השתוללנוו ועשינו חיים [אני מדבר חופשי בלי רמז לבנות אפילו..]
    רק לציין המנהיג ביקש ממני תוך כדי [בגלל כל הקטע הזורם שנוצר והכיף שאנחנו הבאנו..]פרטים כדי שנוכל לזרום שוב ביחד איתם..

תוצאות: נהנינו,נהנינו,ושוב פעם,נהנינו...הזדמנויות לסגירה היו לטיילר שקיבל התחלה עם הרבה קינו מהחברה של המנהיג,אבל מסיבות מובנות לא המשיך אתזה לקידום עניינים וכו.. לא לקחתי את הSP שקיבלנו מזה לפתיחות נוספות[אני מדבר נטו בנות] וזה אולי הטעות,אבל מהמשחק שאני מכיר ושחקתי קבוע,אני רגיל אחרי המצב הנ"ל[חבורה אחת בכיס שלך..] זה להמשיך את הSP ללפחות עוד 2 חבורות כאלה,ואז לחשוב על מטרות בכלל,למרות שבדיעבד,מהבנות שהיו שם אולי 5 מכל המועדון היו כאלה שהייתי ממשיך איתן הלאה,אבל לזה הSP שקיבלנו לא היה מספיק ,שוב לפחות ממה שאני רגיל מכל הפעמים שהשגתי FC,אבל עם היד על הלב,לא ציפיתי מתחילת הערב לFC בסופו בגלל שהמצב של שנינו על הקרשים יחסית למה שהשגנו בעבר ככה שיחסית לסוג משחק שאנחנו מכירים[המון SP,כבר הזכרנו?..]הפתיחת מעגלים שהשגנו אחרי הערב ההוא היתה מכובדת בהחלט וזה משהו שניקח איתנו להמשך ונשתמש בו..

מסקנות: לגלגל את העסק הלאה,התחלנו עם 0 SP והמשכנו לצבור אותו לפתיחה של חבורה אחת , היינו צריכים להמשיך עם זה לעוד חבורות
    [ואני יודע שהבנות שאולי ממבט מלמעלה "שוות זיון" לפי ההגדרה שלנו,היו במעגלים האחרים שהיינו צריכים לפתוח=מקסימום 6 מעגלים בכל המועדון]ואני כבר שובר תראש איך להשיג אתזה עם SP-לפעם הבאה. להגיע עם SP נשיי היה גם אולי עוזרP:

לחבר'ה למעלה שהגיבו:
    XAN- יש משהו במה שאתה מעיר [ואני אומר אתזה במבט של"בדיעבד על הסיטואציה"..] אבל כמו שהזכרתי אנחנו על הקרשים מבחינת מעגלים והתפרקות של יסודות קיימים שהיו,בלי קשר לי אישית אף פעם לא היה הרבה ידידות,מעגלים כן,ידידות לא.
    אני מאלה שמאמינים בגישה של כריס רוק:
    "לגברים אין ידידות,יש לנו רק בנות שפישלנו איתן איפשהו במסע אל ארץ כוס והגענו איתן "לאזור הידידים"... ו ידידה היא בחורה שעדיין לא עברתי עליה"
    , אבל זה משהו שאני מגיע אליו עכשיו ומפתח...
    יאלללללללה מחזירים את המילים "חיימשלי,נשמה,ואחותי" ללקסיקון..

אנונימי- קודם כל למה אנונימי?!.. אתה זורק דברים יפים,קראתי הכל[נראלי..] ולגבי סוג הבנות תרשה לי לחלוק עליך..אני לא מאלה שמקטלגים..רק בגלל שהחיים ניערו אותו ודווקא הבנות שלא ציפיתי שיזרמו,כן זרמו. אבל בגדול הכוסיות הרציניות[ואני מדבר על ה4 היחידות במסיבה נורמלית-טובה..] לא יזרמו איתי כרגע כל עוד המעגל שלי לא יתפתח..אצל בנות כאלה יש דבר אחד שניקרא "SP",כל עוד אתה לא מראה ערך גבוה +שליטה במעגלים אחרים היא לא תזרום איתך..
    מצטער לנפץ את כל האשליות של "ניגודים נמשכים" ובלה בלה בלה ,אם כן היתם רואים דוגמניות בקיני מסתובבות עם ילדי מייפל..

הערות/הארות/חירטוטים ,שיתרמו לכולנו, יתקבלו בברכה..:]
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 13-04-2011 בשעה 18:11.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

אז הנה העדכון: היינו במסיבה בסופש ואחרי הרבה זמן שלא חגגתי כמו שצריך זה הרגיש טיפה מוזר,אבל,נכנסתי לזה דיי מהר.
    היתי עם טיילר ככה שאף אחד לא פספס 2 משוגעים כמונו באותו ערב ואני מדבר על SP גדול שיצרנו,שזה אומר בהתחלה ריקודים עם עצמנו
    ומעבר בין מקומות במועדון תוך כדי השתגעות מוחלטת..אבל זה לא היה מספיק כי אנחנו בכל זאת 2.

לכן קיוותי לחבורה גדולה כלשהיא שתזרום איתנו,ההזדמנות לא איחרה להגיע,פגשנו קבוצה גדולה שהמנהיג שלה זיהה מהר מאוד שאנחנו באים "בראש טוב" זרמנו איתם למקום הקבוע שלהם,+כל הSP שנלווה לכך , רקדנו השתוללנוו ועשינו חיים [אני מדבר חופשי בלי רמז לבנות אפילו..]
    רק לציין המנהיג ביקש ממני תוך כדי [בגלל כל הקטע הזורם שנוצר והכיף שאנחנו הבאנו..]פרטים כדי שנוכל לזרום שוב ביחד איתם..

תוצאות: נהנינו,נהנינו,ושוב פעם,נהנינו...הזדמנויות לסגירה היו לטיילר שקיבל התחלה עם הרבה קינו מהחברה של המנהיג,אבל מסיבות מובנות לא המשיך אתזה לקידום עניינים וכו.. לא לקחתי את הSP שקיבלנו מזה לפתיחות נוספות[אני מדבר נטו בנות] וזה אולי הטעות,אבל מהמשחק שאני מכיר ושחקתי קבוע,אני רגיל אחרי המצב הנ"ל[חבורה אחת בכיס שלך..] זה להמשיך את הSP ללפחות עוד 2 חבורות כאלה,ואז לחשוב על מטרות בכלל,למרות שבדיעבד,מהבנות שהיו שם אולי 5 מכל המועדון היו כאלה שהייתי ממשיך איתן הלאה,אבל לזה הSP שקיבלנו לא היה מספיק ,שוב לפחות ממה שאני רגיל מכל הפעמים שהשגתי FC,אבל עם היד על הלב,לא ציפיתי מתחילת הערב לFC בסופו בגלל שהמצב של שנינו על הקרשים יחסית למה שהשגנו בעבר ככה שיחסית לסוג משחק שאנחנו מכירים[המון SP,כבר הזכרנו?..]הפתיחת מעגלים שהשגנו אחרי הערב ההוא היתה מכובדת בהחלט וזה משהו שניקח איתנו להמשך ונשתמש בו..

מסקנות: לגלגל את העסק הלאה,התחלנו עם 0 SP והמשכנו לצבור אותו לפתיחה של חבורה אחת , היינו צריכים להמשיך עם זה לעוד חבורות
    [ואני יודע שהבנות שאולי ממבט מלמעלה "שוות זיון" לפי ההגדרה שלנו,היו במעגלים האחרים שהיינו צריכים לפתוח=מקסימום 6 מעגלים בכל המועדון]ואני כבר שובר תראש איך להשיג אתזה עם SP-לפעם הבאה. להגיע עם SP נשיי היה גם אולי עוזרP:

לחבר'ה למעלה שהגיבו:
    XAN- יש משהו במה שאתה מעיר [ואני אומר אתזה במבט של"בדיעבד על הסיטואציה"..] אבל כמו שהזכרתי אנחנו על הקרשים מבחינת מעגלים והתפרקות של יסודות קיימים שהיו,בלי קשר לי אישית אף פעם לא היה הרבה ידידות,מעגלים כן,ידידות לא.
    אני מאלה שמאמינים בגישה של כריס רוק: , אבל זה משהו שאני מגיע אליו עכשיו ומפתח...

אנונימי- קודם כל למה אנונימי?!.. אתה זורק דברים יפים,קראתי הכל[נראלי..] ולגבי סוג הבנות תרשה לי לחלוק עליך..אני לא מאלה שמקטלגים..רק בגלל שהחיים ניערו אותו ודווקא הבנות שלא ציפיתי שיזרמו,כן זרמו. אבל בגדול הכוסיות הרציניות[ואני מדבר על ה4 היחידות במסיבה נורמלית-טובה..] לא יזרמו איתי כרגע כל עוד המעגל שלי לא יתפתח..אצל בנות כאלה יש דבר אחד שניקרא "SP",כל עוד אתה לא מראה ערך גבוה +שליטה במעגלים אחרים היא לא תזרום איתך..
    מצטער לנפץ את כל האשליות של "ניגודים נמשכים" ובלה בלה בלה ,אם כן היתם רואים דוגמניות בקיני מסתובבות עם ילדי מייפל..

לא מסכים. לדעתי אפשר לקיים קשרי ידידות. אנחנו בני אדם, ולא חיות שכל המטרה שלהם היא להמשיך את הגזע. אנחנו הגזע העליון וזה בדיוק מה שמבדיל אותנו מחיות. לי יש ידידות שאני לא רוצה איתן שום קשר מיני ואני בטוח שזה הדדי .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נשבל ןמ נךשבל
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 06:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    לא מסכים. לדעתי אפשר לקיים קשרי ידידות. אנחנו בני אדם, ולא חיות שכל המטרה שלהם היא להמשיך את הגזע. אנחנו הגזע העליון וזה בדיוק מה שמבדיל אותנו מחיות. לי יש ידידות שאני לא רוצה איתן שום קשר מיני ואני בטוח שזה הדדי .
    סבבה זה הגישה שלי לבנות שהן ידידות,לא שאני לא יכול שיהיה לי ידידה שהיא כמו אחות ואני לא ארצה אותה מינית.
    אבל זה יקרה רק בתנאי אחד. והוא: שהיא לא תהיה הטיפוס שלי חיצונית ולא תביא את הפן הזה ביחסים ביננו.=בחורה ממוצעת/כונפה.
    אני לא בטוח שכשיצא לך אינטרקציה עם בחורה שהיא[היפוטתית] בדיוק הטיפוס שלך חיצונית,אחת שאתה לא מוצא בה פאק אחד/ כשבשעות הפנאי היא הולכת על מסלולים ברחבי איטליה=בקיצור 10HB , אם תתחברו איכשהו בהתחלה, אתה לא תחשוב "וואלה זאתי יכולה להיות אחותי,איך היא מקשיבה לי ותומכת.." אתה תחשוב "פאק היא שוווה אני רוצה אותה בתור בת-זוג/יזיזה/אחת שאני רואה אותה מינית[ויכול להיות לא רק מינית,שכחת היא מושלמת..].
    אבל "ידידה כוסית" זה בולשיט של בתולים שמפחדים לעשות את הצעד למרות שהם מאוהבים בה בסתרP:/גייז עם ידע באופנה הכי עכשויית
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ידידות זה הכלי הכי חזק ויעיל בכל הSP גיים, מנסיון.

חברות שלהן פשוט באות אליך "היי אתה טיילר מבלה בלה בלה בוא נזדיין" ואני ממש לא צוחק.
    יש לבנות שהזכרת שם : "רוסיות שוות עם קצת שכל,שמודעות לעצמן ולמיניות שלהן".. זה לא עובד על בנות ישראליות עם פחד מהחברה שלהן שאולי תקרא להן זונה,כי היא האלפא גירל אבל כמובן הכונפה מבינהן שהכוס שלה יותר יבש מהנגבP:
    הדבר שהכי קרוב להזמנה לסקס שקיבלתי היא:" בייקר בוא נלך אליי הבייתה יש לי בית ריק ההורים בצפון ויש לי סרט טוב להראות לך".

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

BIKER, כמה דברים:
    א'. אף אחד לא אמר שאסור לשכב עם ידידות שלך, עם זאת ידידה היא פשוט בחורה שכיף לך להסתובב איתה גם אם אתה לא מנסה להשכיב אותה (ואני בטוח שתצבור מספיק נסיון במהלך השנים הקרובות בשביל שלא תראה בבחורה רק קופסאה להכניס אליה את הזין..).
    ב'. אף אחד לא צריך לדעת עם מי שכבת, ואם תדאג לציין את זה (גם בשיחת סקס "אגב"ית), אתה תקבל הרבה פחות ברקסים.
    חוץ מזה שמח שנהנת - לפי מה שאני רואה אתה דיי מחכה שדברים "יגיעו" אליך, וחבל כי כשאתה יוזם יש לך חופש בחירה הרבה יותר גדול... ואני לא שמעתי על מישהו שלא נהנה ממציצה עדיין - אז אל תפחד ש"תפסיק להנות".

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

סבבה זה הגישה שלי לבנות שהן ידידות,לא שאני לא יכול שיהיה לי ידידה שהיא כמו אחות ואני לא ארצה אותה מינית.
    אבל זה יקרה רק בתנאי אחד. והוא: שהיא לא תהיה הטיפוס שלי חיצונית ולא תביא את הפן הזה ביחסים ביננו.=בחורה ממוצעת/כונפה.
    אני לא בטוח שכשיצא לך אינטרקציה עם בחורה שהיא[היפוטתית] בדיוק הטיפוס שלך חיצונית,אחת שאתה לא מוצא בה פאק אחד/ כשבשעות הפנאי היא הולכת על מסלולים ברחבי איטליה=בקיצור 10HB , אם תתחברו איכשהו בהתחלה, אתה לא תחשוב "וואלה זאתי יכולה להיות אחותי,איך היא מקשיבה לי ותומכת.." אתה תחשוב "פאק היא שוווה אני רוצה אותה בתור בת-זוג/יזיזה/אחת שאני רואה אותה מינית[ויכול להיות לא רק מינית,שכחת היא מושלמת..].
    אבל "ידידה כוסית" זה בולשיט של בתולים שמפחדים לעשות את הצעד למרות שהם מאוהבים בה בסתרP:/גייז עם ידע באופנה הכי עכשויית

יש לבנות שהזכרת שם : "רוסיות שוות עם קצת שכל,שמודעות לעצמן ולמיניות שלהן".. זה לא עובד על בנות ישראליות עם פחד מהחברה שלהן שאולי תקרא להן זונה,כי היא האלפא גירל אבל כמובן הכונפה מבינהן שהכוס שלה יותר יבש מהנגבP:
    הדבר שהכי קרוב להזמנה לסקס שקיבלתי היא:" בייקר בוא נלך אליי הבייתה יש לי בית ריק ההורים בצפון ויש לי סרט טוב להראות לך".
    תגובה יפה, מסכים.

בכללי בקשר לגיים מועדונים אז הייתה לי פעם אחת באמת חזקה מאוד שהצלחתי לסגור כשהייתי לבד לגמרי וזה כי הכוח רצון שלי היה עצום, זה תכלס היה השיא שלי ב"פיקאפ" כל מה שעשיתי זה לבוא בגישה של הכל על הזין ופשוט לנסות אחרת אני לא יוצא (כי זאת הייתה הבעיה שלי) ולא הייתה דרך מיוחדת שניסיתי בה פשוט ניסיתי להתחיל את זה מריקוד פשוט ואחרי זה התקדמתי הלאה... ואי אפשר להגיד שזה היה פוקס כי אכלתי אותה כל כך הרבה פעמים במסיבות מהבחינה הזאת (שפשוט היה הולך לי ח-ר-א) אגב כשבאתי עם 2 ידידות זה באמת היה מדהים, פתאום אנשים מסתכלים עליך אחרת, כל הערסים המפגרים באים אליי, איזה שפיץ אתה אחי וכאלה חח חשבו שהייתי עם שתיהם וגם הבנות מגיבות לא רע בכלל , אבל זה כבר SP וזה עובד כמו קסם

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    BIKER, כמה דברים:
    א'. אף אחד לא אמר שאסור לשכב עם ידידות שלך, עם זאת ידידה היא פשוט בחורה שכיף לך להסתובב איתה גם אם אתה לא מנסה להשכיב אותה (ואני בטוח שתצבור מספיק נסיון במהלך השנים הקרובות בשביל שלא תראה בבחורה רק קופסאה להכניס אליה את הזין..).
    ב'. אף אחד לא צריך לדעת עם מי שכבת, ואם תדאג לציין את זה (גם בשיחת סקס "אגב"ית), אתה תקבל הרבה פחות ברקסים.
    חוץ מזה שמח שנהנת - לפי מה שאני רואה אתה דיי מחכה שדברים "יגיעו" אליך, וחבל כי כשאתה יוזם יש לך חופש בחירה הרבה יותר גדול... ואני לא שמעתי על מישהו שלא נהנה ממציצה עדיין - אז אל תפחד ש"תפסיק להנות".
    כל הדיון ביני לבין XAN היה על ידידה אפלטונית שהיא כמו אחות ואין מגע מיני וכו.. והסברתי למה לדעתי זה לא יעבוד על בחורה שמשדרת סקס
    (ע"ע "כוסית שווה בתור ידידה"..) ושאתה נמשך אליה-אגב לא משו חדש..יש על זה אפילו קלאסיקה רומנטית "כשהארי פגש את סאלי"למי שהXית שלו הכריחה אותו לראות בעברP:
    ואל תהפכו אותי למפלצת שרואה רק כוס וציצי כי אני לא[טוב אולי קצת כן אבל זו הסיבה למה אני אפפעם לא יוצא מיסטר נייס גאייP:].
    אני מאלה שרואים בחורות שרוצות שיראו אותן בתור ציצי וכוס-ככאלה,בחורות שמראות לי שיש להם ערך נוסף גם יקבלו הזדמנות להוכיח אתזה.

לגבי הליזום : אני לוקח לתשומת ליבי ופעם הבאה אני יישם ויפתח בלי רחמיםP:,אבל זה טיפה קשה במיוחד שתמיד הורגלתי לSP נשי קודם ברחבה ככה שאני מפחד לאכול דחיות בלי SP נשי קודם בגלל שזה DLV מתפשט..

ITI10 - ידוע הנקודה אחי..זה למה אני מארגן ליציאה הבאה אחשרמוטה של מעגלים..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 15-04-2011 בשעה 01:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח אנונימי כי רק עכשיו פתחתי משתמש וחשבתי שאולי לא יקחו את מש שרשמתי ברצינות..
    עכשיו שאני חושב על זה זה לא היה חכם כל כך חחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בייקר תחזור אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תחזוררררררררררררררררררר

בייקר בייקר
    למה עזבת פתאום
    בייקר הו בייקר
    תחזור
    תחזור היום!!!

תחזירו אותו לפורום למה העפתם אותו

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לחבר'ה למעלה שהגיבו:
    אני מאלה שמאמינים בגישה של כריס רוק: , אבל זה משהו שאני מגיע אליו עכשיו ומפתח...

כל זה ולא סגרתם אפילו נשיקה???

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל החיים שלך ולא סגרת אפילו זיון
    אתה רואה אותי מתלונן? (;

אגב זאת הגרסא המצונזרת לכובעים בוא נגיד את זה ככה לסיפור הזה יש המשכים על גבי המשכים עם הרבה יותר מ"סגירת נשיקה" זה אגב הבדל בין טבעיים לכובעים כובעים מחפשים משהו להערב טבעיים מחפשים משו לטווח קצת יותר רחוק ובכמויות יותר גדולות

ובונא איזה אשכול ישן זה עוד בתקופה שהייתי אכול תקווה שאפשר ללמד פה מישו משו
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 02:59.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,948 | הודעות: 8,201,541 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect