שאניו משחק בקונטר אני הורג מלא ואז נותנים לי באן אבל ראיתי ילדים שרושמים בשם שלהם: ; ואז האדמין לא מצליח להעיף אותם למה שאני רושם את זה מצליחים לתת לי באן
שאניו משחק בקונטר אני הורג מלא ואז נותנים לי באן אבל ראיתי ילדים שרושמים בשם שלהם: ; ואז האדמין לא מצליח להעיף אותם למה שאני רושם את זה מצליחים לתת לי באן
|
|
זאת דרך כדי לא לקבל באן למרות שקל לעקוף אותה..
בוא אני אסביר לך למה זה קורה בעצם!
כאשר המשחק מזהה את הסימן ; הוא בעצם לא מתייחס אליו ואל כל השורה שבה הוא נימצא, למה? ככה. מפני שככה מתוכנת המשחק, זה עוזר לארגון, לתיכנות ובעריכת המשחק (למשל קונפיג) אז בתור מישהו שיוצר קונפינגים (אני מייצר..) הסימן הזה גם מאוד עוזר..
לדוגמא:
אם נניח אנו רוצים שכשאר המשחק יופעל אנו רוצים שישר המשחק יפתח לי סרבר מסויים אז אני יערוך את הקובץ CONFIG.CFG ויוסיף לו את השורה connect XXX.XXX.XXX.XXX:XXXX ולאחר מכן כשאני אפתח את הקונטר זה יפעיל את השרת הזה אך הפקודה הזאת כמובן תתערבב בעוד הרבה פקודות שרצות עם המשחק וכדי שאני אוכל להבדיל ביניהים לבין זה או בין כל דבר אחר אני אוסיף לדוגמא את זה:
; My Commands
connect XXX.XXX.XXX.XXX:XXXX
ואז המשחק בעצם לא ייתיחס לשורה של ; My Commands מפני שהוא ראה שיש את הסימן ; אז הוא פשוט לא מתייחס לזה...
עכשיו בוא נחזור לקטע של הבאן,
כאשר האדמין בא לתת את הפקודה לילד עם השם של ; הוא בעצם יקליד ככה
admin_ban ;
או
admin_banip ;
אך כמו שהסברתי כאשר המשחק רואה ; הוא בעצם לא מתייחס לזה אז הפקודה הזאת בעצם לא תיפעל כי המשחק לא מתייחס אלייה...
הפיתרון לבעיה:
הרבה לא יודעים איך לפתור את זה אך זה מאוד פשוט...
כותבים בקונסול status ואז רואים את כל השחקנים במשחק ולידם כתוב מספר כלשהו, כל שחקן עם מספר אחר בד"כ זה רק שתי מספרים ואז פשוט רואים מה המספר של השחקן עם השם ;
לאחר מכן מעתיקים את המספר ורושמים ככה:
admin_ban XX
או
admin_banip XX
XX=המספר של השחקן עם השם ;
וזהו השחקן יכול להנות מהבאן!
חפרתי מאוד!
אבל לא נורא הסברתי לך הכל למה זה נובע ואיך פותרים את זה שיהיה לך ידע מורחב![]()