אני חושב שסרטים ישראלים הם "כושלים" ולא טובים.
כל הסרטים שיוצאים לא משנה את הרמה לא טובים
אני לא אהבתי את כל הסרטים הישראלים חוץ מכמה : חגיגה בסנוקר , צ'רלי וחצי ועוד כמה שיצאו טוב.
מה אתם חושבים על סרטים ישראלים?
אני חושב שסרטים ישראלים הם "כושלים" ולא טובים.
כל הסרטים שיוצאים לא משנה את הרמה לא טובים
אני לא אהבתי את כל הסרטים הישראלים חוץ מכמה : חגיגה בסנוקר , צ'רלי וחצי ועוד כמה שיצאו טוב.
מה אתם חושבים על סרטים ישראלים?
|
|
לא משהו
מחזק את דברי יוני, הסרטים של היום הם ברמה בנינות ומטה...
הסרטים הישראלים של פעם הם פשוט קלאסה מטורפת, תמיד כיף לראות אותם, כבר עברו כמעט 3 דורות ואני צופה רק בסרטים הישראלים של פעם.
אני חושב שאפילו הילדים שלי יזכו לראות את הסררטים הגדולים כמו שאורן ציין: חגיגה בסנוקר, צ'רלי וחצי וכמובן הסרט הישראלי האהוב עליי ביותר: אסקימו לימון(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) כולם יצאו מושלמים!
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
לא טובים
כל הסרטים זה על משפחה עניה שגרה בחור בארץ ואוכלת זבובים
ובגלל זה חושבים בעולם שישראל ככה
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 15-04-2011 בשעה 02:51.
הסרטים של פעם היו יפים וטובים הסרטים של היום פשוט בושה
סרטי בורקס זה אחד השווים .. זה מרגששש.. תמידדד
"סרטים ישראלים זה כמו פורנו ישראלי,אתה רואה אתזה אבל קח בחשבון שיש סיכוי טוב שבאמצע הסרט תשתעמם ותסגור"
כמה שצוחקים על סרטי הבורקס שעשו כאילו בושה לישראלים והם יותר מידי עדתיים ופרחיים.זה עדיף על החרא שעושים היום שאני מתבייש אפילו לקרוא לאנשים שמופיעים שם "ליהוק רע".
לא פלא שמי שחושב שיש לו פוטנציאל מעבר בורח לחו"ל [ע"ע גל גדות].כאן אין שום עתיד.ואני לא מתכוון רק על הקולנוע![]()
קולנוע זניח וטפל
האתר שלי:
www.Sly-Israel.Com
בזבוז של כסף.
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
אני דיי אהבתי את ה-"סרטי בורקס".
בזמנו היה משהו יפה בסרטים..
אבל היום, נאדה.