קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

אנרגיות גבוהות - טוב או רע? - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל דבר עדיף על להיות ביישן מסריח, כל דבר כל דבר.

אבל מכאן, אני מעדיף איזון...לדעת מתי להיות יותר רגוע ומתי להיות סטיפלר מאמריקן פאי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

מה זה אמריקן פאי זה יפה טיילר אני רואה אתה כל תגובה שלך מדבר על זה חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אם הוא מרסן את ה"OVER" שבו , איך הוא חסר טאקט וגבולות?
    שתבין מה הוא צריך לרסן ומה זה הOver שהתכוונתי אליו אני יענה לך
    רמז: אם ראית פעם טבעי כזה שלפעמיים הקטע שהוא יותר מידי אנרגטי-הורס לו דברים , ולמרות זאת הוא נשאר האלפא שכולם רוצים להיות לידו ולהיות חלק מהשטויות שלו ומיותר לציין שהוא מביא בנות חופשי [אפילו שהאנרגטיות שלו מפריעה לו לפעמים..] לעומת חנון ביישן...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני מעדיף להישאר בתול בן 40 מאשר למות בגיל 40 מאיידס, סמים או מאיזה עבריין שהתחלתי עם חברה שלו.
    זה מצחיק שאנחנו מדברים כאן כמו קופים אבולוציוניים אשר מתארים למופת את ההישרדות שהתרחשה כאן לפני אלפי שנים...
    כנראה שהבבא של הסבא שלי לא היה הבבא של הסבא של BIKER.
    שלי היה המפוחד אך שחי יותר זמן ושל BIKER היה המשוגע שחי עד גיל 10.
    תכלס מסכים איתך, BIKER וגם TYLER מנסים להחדיר צורת חשיבה של "זיין על העולם", הם מעודדים את זה שכל בן אדם צריך לחצות את הקו האדום, להשתגע ולהתפרע. הם בטוחים שזו הדרך הטובה ביותר להגיע לציצי וכוס.

אז זהו, שלא!
    מניסיון, בנות אמנם אוהבות בליינים, וכאלה שאוהבים לעשות לפעמים דברים משוגעים, אבל הם לא אוהבות שהדברים האלה מוקצנים, שהבן אדם מאבד את עצמו, בן אדם שחי אך ורק את הרגע ולא חושב כמה צעדים קדימה- אנשים כאלה לא יצליחו למצוא קשר זוגי וגם החיים בעתיד שלהם יהיו מבולגנים ובעייתים.
    ההוכחה לכך היא שטיילר בעצמו אמר שהוא מתקשה למצוא קשר זוגי, ולא טיילר, זה לא בגלל שהבנות בארץ מעפנות, מתנסות וכל החרטוטים האלה, זה תירוץ גס, הכל מתחיל מהסגנון חיים המופרע הזה.
    אולי אתם, המופרעים, מזיינים, אבל מה עם קשר זוגי? מתישהו תצטרכו להקים בית, משפחה..

אצלי לדוגמא בנות מאוד אוהבות את הפאסון שלי, הם יודעות שאני בן אדם ששולט על עצמו ולא מתפתה לכל מה שהעולם מציע.
    הם יודעות שאם הן מבלות איתי הן בטוחות, שאם אנחנו במסיבה ביחד הם לא יאבדו אותי לרגע.
    אני בן אדם מאוד רגוע, אבל כצריך יש לי הרבה אנרגיות, זה יוצר הרגשה אצל בחורה של בטחון וכיף, היא יודעת שהיא תעשה איתי הרבה שמח אבל מה היא תרגיש בטוחה שהכל יהיה בסדר ושלא ניקלע לצרות
    ככה זה גם עם חברים שלי, הם מחכים את ההתנהגות שלי, הם יודעים שכשאני מתפרע, אז זה זמן טוב להתפרע, וכשאני רגוע אז כנראה שבאמת צריך להיות במצב של רוגע.

בקיצור חבר יקר, כל דבר במינון, לא כדאי להיות ביישן ושתקן מדי, אבל עם זאת לא צריך להתפרע יותר מדי ולעשות בלאגן.
    תמצא את האיזון הזה של מתי כדאי קצת להיות בשקט, ומתי אפשר להשתולל.
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 15-04-2011 בשעה 19:30.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:24.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

אז, ראיתי איזה אשכול שנגרר הרבה זמן, החלטתי להגיב גם, לחלוק משהו.

זה מצחיק שאתם מנסים למצוא את התשובה היחידה הזו, את הפילוסופיה העמוקה מתחת להכל. אתם עובדים קשה על שטויות. במקום לנסות להבין את זה ולחשוב על זה הייתם יכולים להתקשר למישהי ולצאת איתה - זה בזבוז זמן מוחלט.

תבינו דבר מאד פשוט - בני אדם הם יצורים חושבים ושונים אחד מהשני. מישהו יכול להצליח עם בנות כשהוא רגוע ומישהו יכול להצליח עם בנות כשהוא פרוע. זה ממש לא משנה - אין תשובה יחידה. יש עיניין גדול יותר מזה - יש משהו קצת אחר.
    בחורה לא תנסה לחשוב אם להיות עם מישהו על סמך העובדה שהוא אנרגטי או לא, באמת שזה לא קשור. לי יש את הזמנים שבהם אני אנרגטי יותר ויש את הזמנים שאני אנרגטי פחות. אני אוהב להפיץ שמחה וחיים אצל כולם ולמרות כל האנרגיות של השיגועים שלי אני יכול להצליח עם בחורה שאני ארצה כי אני מביא לה שמחה לחיים ולא כי אני מביא אנרגיות גבוהות.

הנקודה שלי היא שלא צריך להקדיש לזה אפילו זמן מחשבה - צריך להרגע ולא להתאמץ יותר מידי ולחשוב על כל פעולה שעושים. אם אתה רוצה לעשות שכיבות שמיכה בחנות נעליים, לך על זה. אם אתה רוצה לשבת בבית קפה ולהנות מהשקט - לך על זה.
    אין שום קשר בין זה להצלחה עם בחורות כי הוכח שאפשר גם ככה וגם ככה.

תהנו.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    שתבין מה הוא צריך לרסן ומה זה הOver שהתכוונתי אליו אני יענה לך
    רמז: אם ראית פעם טבעי כזה שלפעמיים הקטע שהוא יותר מידי אנרגטי-הורס לו דברים , ולמרות זאת הוא נשאר האלפא שכולם רוצים להיות לידו ולהיות חלק מהשטויות שלו ומיותר לציין שהוא מביא בנות חופשי [אפילו שהאנרגטיות שלו מפריעה לו לפעמים..] לעומת חנון ביישן...
    תסביר לי , כנראה שבאמת לא הבנתי אותך

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אנרגיות גבוהות זה מעולה

זה הרבה יותר טוב מאנרגיות נמוכות מל סוג

אלה אם כן זה בהגזמה

יש כלל בפיק אפ שאומר שכל בת שאתה ניגש אליה אתה צריך להתאים את האנרגיה שלך שתיהיה בטיפה יותר גבוהה משל זאת שאתה ניגש אליה.
    לא מסובך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:24.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לא מסובך להבין את ההיגיון של הכלל הזה, מסובך מאוד לבצע את הכלל הזה.
    במקום לשחק אותה חכמים גדולים ולהמשיך את החפירה הסתמית הזאת, מישהו יכול להביא סרטון, דיווח או כל דרך מעשית אחרת שתמחיש לכולנו כיצד אחרי יום עבודה עמוס ביכולתך לעלות בן-רגע את האנרגיה שלך, להיות קורן ושמח ולגשת לבחורה עם אנרגיות גבוהות?
    זאת תהיה התועלת הכי גדולה שהפורום הביא

מה לעשות בגלל זה כלכך הרבה אנשים משתמשים בסמים
    אנרגיות גבוהות ותחושת אושר

לא עדיף להמנע מסמים ולהיות מדוכדך לפעמים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Pardo צפיה בהודעה
    תכלס מסכים איתך, BIKER וגם TYLER מנסים להחדיר צורת חשיבה של "זיין על העולם", הם מעודדים את זה שכל בן אדם צריך לחצות את הקו האדום, להשתגע ולהתפרע. הם בטוחים שזו הדרך הטובה ביותר להגיע לציצי וכוס.

אז זהו, שלא!
    מניסיון, בנות אמנם אוהבות בליינים, וכאלה שאוהבים לעשות לפעמים דברים משוגעים, אבל הם לא אוהבות שהדברים האלה מוקצנים, שהבן אדם מאבד את עצמו, בן אדם שחי אך ורק את הרגע ולא חושב כמה צעדים קדימה- אנשים כאלה לא יצליחו למצוא קשר זוגי וגם החיים בעתיד שלהם יהיו מבולגנים ובעייתים.
    ההוכחה לכך היא שטיילר בעצמו אמר שהוא מתקשה למצוא קשר זוגי, ולא טיילר, זה לא בגלל שהבנות בארץ מעפנות, מתנסות וכל החרטוטים האלה, זה תירוץ גס, הכל מתחיל מהסגנון חיים המופרע הזה.
    אולי אתם, המופרעים, מזיינים, אבל מה עם קשר זוגי? מתישהו תצטרכו להקים בית, משפחה..

אצלי לדוגמא בנות מאוד אוהבות את הפאסון שלי, הם יודעות שאני בן אדם ששולט על עצמו ולא מתפתה לכל מה שהעולם מציע.
    הם יודעות שאם הן מבלות איתי הן בטוחות, שאם אנחנו במסיבה ביחד הם לא יאבדו אותי לרגע.
    אני בן אדם מאוד רגוע, אבל כצריך יש לי הרבה אנרגיות, זה יוצר הרגשה אצל בחורה של בטחון וכיף, היא יודעת שהיא תעשה איתי הרבה שמח אבל מה היא תרגיש בטוחה שהכל יהיה בסדר ושלא ניקלע לצרות
    ככה זה גם עם חברים שלי, הם מחכים את ההתנהגות שלי, הם יודעים שכשאני מתפרע, אז זה זמן טוב להתפרע, וכשאני רגוע אז כנראה שבאמת צריך להיות במצב של רוגע.

בקיצור חבר יקר, כל דבר במינון, לא כדאי להיות ביישן ושתקן מדי, אבל עם זאת לא צריך להתפרע יותר מדי ולעשות בלאגן.
    תמצא את האיזון הזה של מתי כדאי קצת להיות בשקט, ומתי אפשר להשתולל.
    פאק אנשים פה מוציאים דברים מהקשרםP:

ממתי אני אמרתי שלהיות משוגע זה דרך להשיג כוס?!..

אני יגיד שוב פעם,אם אתם משתנים ומשנים[או יותר נכון "מגלים"] את "האני הפנימי" שלכם[והלייף סטייל משתנה בהתאם..] זה רק בשבלכם.כוס לא מעניין אותי בשלב הזה-מבחינתי כוס זה כמו כסף אתה תראה הרבה ממנו כשתגיע לאן שהצבת לעצמך..אני בכלל דוגל בשינוי עצמי לפני בכלל להתחיל לחפש אישה בחיים שלך/כוס. או כמו שטיילר אומר "חשפנית לא תצא עם ילד סניה עם לייף סטייל של חננה בננה"..

ואל תזיין בשכל ותנסה לנחש עם מי יצאנו/האם היה לנו אהבה רצינית: מהסיבה הפשוטה לי כן היה אהבה רצינית [שונא את המילה "מערכת יחסים"בעע זה נשמע כמו מיני חתונה +הסכם ממון..] במשך חצי שנה וזה בחורה שלא רואה ממטר טמבלים עם כובע סניה שינסו לפתוח אותה עם "מי משקר יותר"P: ככה שאני כן יודע מה זה להתמסד וחרא בסגנון פשוט אין לי זיין לזה עכשיו/אין בחורות כאלה כאן בארץ[כן כן רוב הבחורות פה זה פרחולות עם נטייה להבין את ההבדל בין משה אבי וקובי פרץP:=סטייל ערבי בעע] אולי טיילר לא היה באהבה רצינית שנמשכה הרבה אבל זה כבר העסק שלו ותאמת אני מבין אותו כרגע במילא זה בחורה שלא תהיה האחת ודברים בסגנון אז למה להתאמץ בכלל.

אבל עזוב אני אומר לך שעם המפרעות שטיילר יצא אתה בחיים לא תצליח ליצור משיכה אצלן[אצלי היא היתה קצת פחות משוגעת אבל ילדה טובה-היא לא] זה בנות שבעתיד ימשיכו למסלול של חשפניות/שחקניות פורנו [תן לי לנחש אמרת עכשיו בעע שחקנית פורנו נכון?..] וזה הטעם המשותף לשנינו , בנות חמודות/ביישניות/רגילות עם לייף סטייל משעממם הם לא מדליקות/גורמות למשיכה אצלנו . תעשה משוX:..
    אבל איך להגיד אתזה ?.. עם בנות רגילות שכאלה אין לי כ"כ בעיה ליצור משיכה מהסיבה הפשוטה היא מתה להצטרף לעולם שלנו
    והרבה פעמיים אין לי יותר עבודה חוץ מלהגיד לבחורה "את חמודה והכל אבל את לא הטיפוס שלי אני מחפש ילדות רעות" ואז היא מנסה להוכיח שהיא כן .
    ואין קשר למחקר שעשית[תסביר לי בידיוק על כמה בנות בדקת שהגעת "למסקנה" שבנות רוצות בחור ביישן עם לייף סטייל רגילP:] שבנות לא רוצות ריגושים אלא משו יציב - למה רק מהמילים האלה בא לי להקיאP: בנות רוצות ריגושים גם בגיל 55 ומי שאומר לא,לא מתחיל להבין ראש נשיי. זה אגב למה כוסית שמתחתנת עם נייס גאיי [שיש לו כסף כמובן..] תמיד תחפש מהצד עם בחור שיתן לה תריגושים שהיא צריכה.
    ואין קשר ליציבות כי עם כמה שאני משוגע שיגיע הזמן ואני ימצא את האחת אני יתן לה לוואחד יציבות שכל הAFC מהצד עם הבירה שצמודה לחזה יראו הופעה חייה בלייב של גבר-אלפא אמיתי ששומר על האישה שלו ודואג לה.

הנקודה שלי בגדול: אני ואתה לא מדברים על אותו תדר[סוג בנות/לייף סטייל],אבל בכל מקרה הנקודות שהעלת הם לא מדויקות בכלל כי אני אוכל ליצור משיכה אצל כל אחת שתתן לי ממי שטענת-עם הלייף סטייל שלי,מה שאני לא יכול לומר עליך עם הסגנון בנות שלי..
    ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    תסביר לי , כנראה שבאמת לא הבנתי אותך
    אחי אין לי כח להסביר לך בדיוק על איזה טיפוס אני מתכוון,זה יותר להראות לך במציאות בנאדם כזה ולהגיד לך "תלמד" ממנו..
    אבל בגדול זה לא הטיפוס האידאלי שאתה צריך להסתכל עליו ולשאוף להיות כמוהו.תהיה מאוזן.
    לפעמים יותר מידי אנרגיה - לא בידיוק מראה על ערך... אבל בדיון הזה זה שאלה של 2 קצוות ,ומיזה אני בוחר במשוגע חסר הגבולות על פני הביישן המסריח,מסיבות שאתה כבר יכול לנחש לבד...:]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    ואין קשר למחקר שעשית[תסביר לי בידיוק על כמה בנות בדקת שהגעת "למסקנה" שבנות רוצות בחור ביישן עם לייף סטייל רגילP:] שבנות לא רוצות ריגושים אלא משו יציב - למה רק מהמילים האלה בא לי להקיאP: בנות רוצות ריגושים גם בגיל 55 ומי שאומר לא,לא מתחיל להבין ראש נשיי. זה אגב למה כוסית שמתחתנת עם נייס גאיי [שיש לו כסף כמובן..] תמיד תחפש מהצד עם בחור שיתן לה תריגושים שהיא צריכה.
    ואין קשר ליציבות כי עם כמה שאני משוגע שיגיע הזמן ואני ימצא את האחת אני יתן לה לוואחד יציבות שכל הAFC מהצד עם הבירה שצמודה לחזה יראו הופעה חייה בלייב של גבר-אלפא אמיתי ששומר על האישה שלו ודואג לה.

הנקודה שלי בגדול: אני ואתה לא מדברים על אותו תדר[סוג בנות/לייף סטייל],אבל בכל מקרה הנקודות שהעלת הם לא מדויקות בכלל כי אני אוכל ליצור משיכה אצל כל אחת שתתן לי ממי שטענת-עם הלייף סטייל שלי,מה שאני לא יכול לומר עליך עם הסגנון בנות שלי..
    גם אתה מוציא קצת מההקשר, אני לא דיברתי על לייף סטייל רגיל, אני מדבר על כך שלך ולבחור טיילר יש רצון להחדיר פה חיים מופרעים ושרק ככה אפשר להצליח עם נשים (זה מה שאני הסקתי מכם, מספיק שאחד הסיק את המסקנה הזו כדי להבין שאולי הניסוח של הדברים שלכם לא היה לעניין).
    ותכלס מה אתה חושב שאני לא עושה דברים מופרעים? אתה חושב שאני לא "מרגש" אישה? אז יש לך טעות, ועוד איך אני עושה, אבל במינון נכון, אני לא עף על עצמי ועושה דברים שפוגעים במוסר שלי ובי, אני עושה מה שאני אוהב ולפעמים מה שאני אוהב הוא מופרע יותר או פחות.

בגדול אחי, הדברים שאתה אומר נשמעים כאילו אתה עושה משהוא אך ורק כדי להראות לעולם בחוץ מי אתה, ולא דברים שבאמת מספקים אותך או דבר שבאמת אתה רוצה לעשות\ לא רוצה לעשות, ובנוסף זה נשמע שנכנסתם למשחק הזה חזק שאתם מתחילים להנות ממנו ושזה בכלל לא אתם.
    (לא כל הנאה היא טובה, כדוגמת סמים וכו וכו)
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 16-04-2011 בשעה 21:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Pardo צפיה בהודעה
    גם אתה מוציא קצת מההקשר, אני לא דיברתי על לייף סטייל רגיל, אני מדבר על כך שלך ולבחור טיילר יש רצון להחדיר פה חיים מופרעים ושרק ככה אפשר להצליח עם נשים (זה מה שאני הסקתי מכם, מספיק שאחד הסיק את המסקנה הזו כדי להבין שאולי הניסוח של הדברים שלכם לא היה לעניין).
    ותכלס מה אתה חושב שאני לא עושה דברים מופרעים? אתה חושב שאני לא "מרגש" אישה? אז יש לך טעות, ועוד איך אני עושה, אבל במינון נכון, אני לא עף על עצמי ועושה דברים שפוגעים במוסר שלי ובי, אני עושה מה שאני אוהב ולפעמים מה שאני אוהב הוא מופרע יותר או פחות.

בגדול אחי, הדברים שאתה אומר נשמעים כאילו אתה עושה משהוא אך ורק כדי להראות לעולם בחוץ מי אתה, ולא דברים שבאמת מספקים אותך או דבר שבאמת אתה רוצה לעשות\ לא רוצה לעשות, ובנוסף זה נשמע שנכנסתם למשחק הזה חזק שאתם מתחילים להנות ממנו ושזה בכלל לא אתם.
    (לא כל הנאה היא טובה, כדוגמת סמים וכו וכו)
    ממתי אני פאקינג אמרתי דבר כזה????????????????? - אתה ממציא דברים,ואתה מוזמן לחפור לי בתגובות שלי ולהביא ציטוט שכזה.
    אתה לא מתחיל להבין-ממה שאני קורא עליך-את המסר שאני פאקינג מנסה להחדיר על כל תגובה שאני מגיב.
    מי דיבר על לשבור מוסר אישי וערכים כאלה או אחרים????? למה נראה לך שאני בשביל הכיף יאנוס ילדות בנות 7 וחצי-רק בגלל שזה קול או משו דבילי אחר????
    מאיפה הבנת שאני וואנביז של משו ומחקה איזה מישו ???? אני האחרון שעושה דברים רק בגלל שזה מאגניב/כולם עושים אתזה ואני לא רוצה לצאת החריג או משו... אני תמיד אומר אתזה אני "החריג והמורד" ואני גאה בזה!..

תקרא את התגובה שלי שוב -בלי לנסות לענות לי אלא להבין את המסר שהחדרתי לשם- ואז תחזור עם מסקנות פחות הזויותP:

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

pardo אני שם כסף שבחיים שלך לא נגעת בסמים או מכיר כאלה שכן נגעו (וגם אם כן הם חרטטנים) ואתה מדבר רק על סמך מה שהמערכת החדירה לך למוח.

ואם אתה שותה אלכוהול ומעשן סיגריות ונרגילה ושופט כאלה שעושים סמים, אתה צבוע. אין לי כוח להסביר לך למה, כשתעבור את גיל 16 אולי תבין...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-04-2011 בשעה 22:24.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect