האם מישהו יכול להגיד את הדעה שלו על הקורס של סמארט כי הם שלחו לי דרך שרות לאומי הודעה שיש להם קורסים בשביל השרות ואני לא יודעת מה לעשות האם מישהו יכול להמליץ לי או לא להמליץ על הקורס אני אשמח לשמוע דעות ממי שעשה או ממי שמכיר אנשים שעשו
האם מישהו יכול להגיד את הדעה שלו על הקורס של סמארט כי הם שלחו לי דרך שרות לאומי הודעה שיש להם קורסים בשביל השרות ואני לא יודעת מה לעשות האם מישהו יכול להמליץ לי או לא להמליץ על הקורס אני אשמח לשמוע דעות ממי שעשה או ממי שמכיר אנשים שעשו
|
|
אני עשיתי דרך סמארט...למדתי עם שראל אם אני לא טועה, ככה קוראים לו.
הם בסדר בסך הכל, כולם מלמדים אותך לפסיכומטרי.
השאלה היא כמה את מוכנה להשקיע, ללמוד ולנצל את כל המידע שהם נותנים לך.
הקאץ' במחיר שלהם הוא שיש מספר שיעורים שהמורה מעביר והרבה סימולציות.
השיעורים בתכלס שהמורה מעביר הם לא רבים, אבל מספיקים...
והסימולציות נערכות עם בוחנות קשישות שלא ממש אכפת להן מכם, הן באות לקרוא ספר או משהו..
אבל זה בסדר, כי בכל מקרה את לא צריכה אותן.
בשורה התחתונה, אם את רוצה ללמוד איתם זה בסדר והם יתנו לך את כל מה שאת צריכה, השאלה אם תדעי לנצל את זה.
הוצאתי בו ציון ממש טוב ביחס למה שהשקעתי.
אנגלית:
האנגלית שלי מאוד טובה, אני ברמת פטור כרגע והם עדיין הצליחו לעזור לי באנגלית עם כל מיני דרכים לגשת לשאלות ולמקסם את התוצאות שם.
גם אם האנגלית שלך סבירה-, הם עדיין מאוד עוזרים בדרכים לפתור שאלות גם אם את לא יודעת את כל המילים שם.
כמותי:
קצת רקע: אני למדתי מתמטיקה עד כיתה ז-ח ומשם הפסקתי פחות או יותר להיות בכיתה...עשיתי את הפסיכומטרי אחרי הצבא אז כל השנים שעברו כבר השכיחו ממני כמעט כל מה שלמדתי.
אני למדתי את החלק הכמותי מהם מאפס כמעט, הדבר היחידי שידעתי היה לוח הכפל וגם זה בקושי, אפילו את משפט פיתגורס המפורסם לא ידעתי.
הציון שלי בכמותי היה מאוד גבוה בסופו של דבר, ידעתי איפה היו הטעויות שלי במבחן (לא היו הרבה) וזה טעויות של חוסר תרגול נטו.
מילולי:
הם נתנו לי את הבסיס ואת הדרכים, אבל אני לא ניצלתי את זה כמעט.
נגיד בשינון מילים, שיננתי את א' טוב והגעתי לב', שם פחות או יותר עצרתי כי שנאתי את זה.
זה כבר הוריד לי הרבה בפסיכומטרי כי יש גם פ.ט.ל גם מילים וגם אנלוגיות שמבוססות על מילים שצריך לדעת.
אז במילולי נפלתי די חזק...אבל לרגע אני לא יכול להאשים אותם כי הם נתנו לי את הכלים, אני פשוט לא ניצלתי אותם.
לסיכום:
הציון הסופי שלי היה 633.
אני יכלתי לעשות שוב פעם ולהשקיע במילולי ולקבל מעל 700 (חבר שלי הוא גם כמוני, עשה פסיכומטרי ראשון, זילזל במילולי וקיבל כמוני, אחרי זה הוא שינן ולמד את המילולי חזק, שיפר והגיע לכמעט 750), אבל לא הייתה לי סבלנות ללמוד מילים כמו תוכי, זה שיגע אותי...וגם לא היה לי צורך בזה, הייתי צריך מעל 580 בשביל ללמוד את מה שרציתי וקיבלתי.
בואי נגיד אבל שאם הייתה לי תעודת בגרות, רק על סמך האנגלית והכמותי שלי הייתי יכול ללמוד באוניברסיטה את מה שאני רוצה.
בקיצור, אם יש לך קליטה סבירה ואת משקיעה, אין סיבה שלא תביני את החומר של הפסיכומטרי, הוא לא קשה במיוחד.
הבעיה שלי ספציפית הייתה בלשבת וללמוד, מאז ומתמיד...וזה התבטא בחלק המילולי במיוחד.
אבל אני אישית יצאתי מאוד מרוצה מהקורס שלהם, הם כן נתנו לי את הכלים והמורה מאוד היה אכפתי ורצה לעזור.
נ.ב
יש הרבה מילים שצריך לשנן, עדיף שתתחילי כמה שיותר מוקדם, אפילו הרבה לפני הקורס כי 3-4 חודשים לשנן כמות כזאת של מילים זה טירוף.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 15-04-2011 בשעה 21:04.
תורה רבה על העזרה ועל הפירוט מאוד עזרת לי
הנדסת חשמל ואלקטרוניקה.
אני לא מכיר את כל קורסים לעומק ככה שאני לא יכול לדעת ואני לא רוצה להגיד סתם.
אבל יש לי חברים שלמדו בקידום, בלחמן, באנקורי, EZ way ובעוד כל מיני והם סיפרו לי איך היה להם...
בגדול אבל אני מאמין שכן, זה מסתכם ביכולות של התלמיד ובכמה שהוא משקיע.
יש קורסים שנותנים פה טיפ, שם טיפ...אבל הטיפים האלו זה בעיקר לאלו ששואפים ל 800.
בגדול קשה לזכור ולשנן את כולם, אז עדיף שבאמת תלמד את החומר כמו שצריך ותדע אותו הכי טוב שאתה יכול...מה שתדע מעבר זה יעזור לך כמובן, כי זה מבחן על זמן, אבל זה פחות קריטי כי רוב הציון זה שאלות נורמליות וקלות יחסית.
וגם את הבסיס אני מאמין כולם נותנים לך (חוץ מהמילים שזה משתנה ממכון למכון, אבל אף אחד לא יכול באמת לדעת אילו מילים יהיו במבחן).
הדבר הטוב בקורס זה שהקורס מכווין אותך ומחלק לך את החומר בצורה טובה יחסית ובונה לך לו"ז ומטלות.
מה שדי קשה לעשות לבד כי לא לכולנו יש משמעת עצמית גבוהה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 18-04-2011 בשעה 03:27.