|
|
שמע אחי לא רק בראייה המחשבתית שלך לצבא אלא גם על נשים, וגם על אלוהים ובכלל על כל דבר בעולם הזה -
יש לך כשלים לוגיים עצומים ממש
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
אתה מגדיר את מחשבותיי ככשלים, אחד אחר יסכים עם דעותיי ודרך המחשבה שלי, זה לא משהו שניתן לוויכוח
לפי דעתי:
ה' ברא את האישה אחרי הגבר בכדי שלא יהיה לגבר משעמם, אם הן לא פה בשביל לספק את הזין שלנו, אז אין להם מה לעשות פה!
שוב אמונה בה' זה לא משהו שניתן להיווכח עליו, כל אחד מסיק את המסקנות שלו ומחליט איך לפעול.
יש הרבה דברים בעולם, הייתי שמח אם היית ספציפי יותר.
נלחמנו עם יותר ממליוני ערבים, הנקודה כאן היא שהכמות שלהם הייתה בהרבה יותר משלנו.
תראה אותנו עם כל הגודל, כמה קשה לנו להילחם נגד חייזבאלה, חמאס וכו', שהם לא יותר מכמה עשרות אלפים.
מלחמת גרילה היא ההוכחה לכך שבמלחמה לא צריך הרבה חיילים. לאורך שנים אם זה היה יהודה המכבי שנלחם נגד היוונים עם מספר חיילים מועט ועד היום, הכמות לא קובעת, עובדה שצבאות שהם קטנים מתגברים על צבאות יותר גדולים!
הנקודה היא כשיש לך פחות חיילים, קשה לצד השני לפגוע בך. ואילו לצבא השני עם כמות יותר חיילים, יפגע יותר בכמות חייליו, כי כשפועלם בקבוצות קטנות יותר קל אתה מבין.
ישלי שאלה, למה על התגובה שלי לא הדגשת את הכתב ועל כל השאר ובכלל אתה מדגשי את הכתב ?
להיות יותר ספציפי?
משנת 1948 וחצי מתי שהוקם צה"ל עברו עשרות נשיאים ועשרות ראשי ממשלה ועשרותעל עשרות של רמטכ"לים
ועשרות על מאות על אלפים של מומחים פרופסורים אנשי מדינה, יועצי נבחרים, אנשי מפתח לאיכות המדינה ככלל ובפרט לשירות בצה"ל
אנשים עם תארים, אנשים נאורים, משכילים
שעברו והקריבו מחייהם האישיים למען המדינה, למען המולדת - כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם - על כל אלה !!! על כל אלה !!!!!!
בא איזה אחד שלא עבר יום אחד בצה"ל יום אחד קיבינימאט !!!!!
ואומר: תגידו בשביל מה משלמים ככה לחיילים?
בשביל מה מגייסים חובה? למה לא כמו אמריקה כאילו וכזה וכאילו וכזה ??????????
כסססס אמקקקקקקקקקק ערס אחו שרמוטא למה אני מקבל 400 שקל במשך שלוש ש נים ואני שם יותר מבבית שלי?
בשביל מה מליונים של חיילים נהרגו ונפצעו וקיבלו נכותלכל החיים ונכרת להם הרגל??. בשביל מה ?!?!?! בשביל שלוש שנים של תרומה
למה לא מקצוע כמו אמריקה הזונה !?! הא?? למה??!?!?!!? למה ?1?1?!
למה קיבלתי עכשיו תופעה בגוף - לכל החיים !! - סבילות לחום, למה?!?! בשביל מה ?!?
בשביל שלוש שנים של 300 שקל, 700 שקל מה זה משנה, גרושים של 3 ימי עבודה באזרחות
בשביל מה <!!?!?
אההההה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נכוןןןןןןןןןןןןןןן
וייייייייייייייייייייייייייייייייייי
איזהמזל שיש את אטרף - כדי שאיזה שמואל אברה יבוא ויגיד ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ אהא !!!!!! אני יודע !~~!!!!!!
צריך להפוך את צה"ל למקצוע ולא לתרומה למדינה
וואלה אחי - אם הייתי יכול לעשות לייק - הייתי עושה לך לייק![]()
גדול אתה - תעקוף את יאיר לפיד במנדטים עוד 4 שנים על בליינד
תסתכל שוב בנוגע לכתב.
אני לעומתך חושב לפני שאני עושה משהו.
אני מבין שאנשים שירתו, שנים על גבי שנים, בזמן שהמדינה קמה ולא היו עוד אנשים בארץ, ואז היה דרוש כוח אדם. אני מודה לאותם אנשים, ואם הייתי בשנים שלהם הייתי משרת ללא ספק.
אך כיום כשאני רואה את העובדות לפני, אני מבין ללא ספק שהגיוס חובה הוא לא כזה משמעותי. ואני חושב שדרך צבא מקצועי, הצבא יהיה יעיל בהרבה יותר.
התרומה למדינה תהיה דרך שירות לאומי שיהפוך לחובה, וכך המדינה תשיג יותר, אנשים עניים, האנשים החלשים בחברה יקבלו את העזרה בחיים לא קיבלו.
כך החברה תלמד לקבל את השני, ונשמע על פחות נרצחים, או צעירים שדוקרים במועדונים.
השנאה בין הערבים, ליהודים תפחת אם הם ישתו בעזרה לחברה יחד, אתה לא מסכים איתי?
בנוסף יותר אזרחים יעבדו, וההכנסות למדינה תהיה גדולה יותר, ויהיה יותר כסף ליותר דבר, כמו מחשבים בבתי ספר, אתה לא מסכים איתי?
ועוד מלא יתרונות, בעוד שאני רואה שבדרך הגיוס חובה אין כל כך יתרונות, חוץ מחיילים שמתאבדים, ועוד חיילים שמעבירים עוד יום בבסיס בלי לעזור ובלי לעשות כלום כל היום. איפה התרומה פה בדיוק תגיד לי? למי תרמת בכך שישבת בבסיס 3 שנים בלי לעשות כלום, ואני מדבר על רוב לא מבוטל שמשרת בקריה ועוד מקומות שלא נחוצים לאף אחד.
אני רק הבעתי את דעתי, זאת מדינה חופשית נכון? ואם היה אסור להביע דעות, אז היינו מדינה עם שליטה של אדם אחד !
מתכנת ב
אתה יודע ששירות לאומי אצל 72% מהחרדים לא באמת נעשה הם רשומים שהם עושים את זה מקבלים משכורת כל חודש אבל לא באמת נוכחים בשירות בגלל שהפיקוח על זה לא נעשה נכון והם לוקחים כסף רב מהמדינה
תשמע אתה לא יכול להגיד שלא צריך יותר לוחמים כמו פעם
בכל זה אנחנו מוקפים בערבים אומנם יש שלום עם ירדן ומצרים אבל לבנון-חיזבללה זה צבא לכל דבר וסוריה זה צבא גדול משלנו
זה לא נראה שהולכים לתקוף בקרוב אבל איי אפשר לעת
וגם אלה שלא עושים כלום הם עושים משהו קטן אפילו
אם אתה לא רוצה לשרת אל תשרת אתה לא עושה לאפחד טובה
אשמח אם תתקן, ותגיב הרי זו מטרת האשכול, או הפורום בכלל.
תלוי מה אעבור, כי אצטרך לעבור משהו גדול וחזק בכדי שהדעות שלי יתנו.
לא מיליונים אבל היחס בכמות שלהם ושלנו הייתה גדולה.
אשמח לשמוע על המצבים שבהם היא תיכשל.
כי אם אתה משתמש במלחמת גרילה, עלייך להשתמש בה בחוכמה ועם טקטיקה נכונה, ואז אותם מצבים שאתה מדבר עליהם לא יקרו.
מתכנת ב
מתכנת ב