יש לי מחשב נייד חדש של DELL יש בו WIN 7 אבל אין אינטרנט וזה לא נותן לי לבחור ראוטרים איך אני יכול להתקין דריברים לא מצאתי משהו נורמלי
יש לי DELL N3010
יש לי מחשב נייד חדש של DELL יש בו WIN 7 אבל אין אינטרנט וזה לא נותן לי לבחור ראוטרים איך אני יכול להתקין דריברים לא מצאתי משהו נורמלי
יש לי DELL N3010
נערך לאחרונה על ידי komermore; 15-04-2011 בשעה 18:05.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמו שאמרתי לך בפורום אחר..
תביא לי את ה Service Tag שנמצא מתחת למחשב ואני אתן לך את הדרייבר המתאים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה אמור לבוא עם המחשב הדרייבר
מעצב חתימות ומביא הורדות ותוכנות !!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך כאן את כל הדרייברים של הדגם שלך היה יותר פשוט מה שאורי אמר.
http://search.euro.dell.com/results....at=sup&x=7&y=5
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
אחי חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי את הדגם שלו באתר ולא מצאתי לכן ביקשתי את התג כדי להגיע לדף המבוקש..
בכל מקרה כל הכבוד שהצלחת למצוא אני הצלחתי למצוא רק עדכון לביוס שלו שם חחח
ושלא תבין לא נכון אני עובד עם Dell כבר יותר מ 10 שנים אני משתמש באתר שלהם על בסיס קבוע ובכל זאת את הדגם הזה לא הצלחתי למצוא!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תודה על הניסיון לעזור בסוף זה מה שעשיתי:
ניכנסתי לDEVICE MANAGER היה שמה סימני שאלה על 3 דברים
באחד מהם היה כתוב משהו עם ETHERNET העתקתי את זה לגוגל אחרי כמה דקות של חיפושים מפרכים מצאתי את הדרייבר של זה:
Atheros AR8131/AR8132/AR8152 Driver 1.0.0.27 WHQL
אחרי זה חיברתי את הכבל של הראוטר למחשב הנייד האינטרנט עבד(בלי יכולת למצוא ראוטרים אחרים) שמתי עדכונים שזה העיף לי סימן שאלה אחד נשאר לי עוד אחד שהיה רשום בו NETWORK CONNECTION ניראה לי רשמתי גם את זה בגוגל מצא לי משהו הוקדתי התקנתי לא הוריד תסימן שאלה אחרי זה אמרתי לווינדוס להתקין לבד ולחפש במחשב את ההתקנה הפנתי אותו לC כי שמה התקנתי את הNETWORK CONNECTION וזה הוריד גם אותו בסימני שאלה וזהו וזה מצא עוד ראוטרים
נערך לאחרונה על ידי komermore; 17-04-2011 בשעה 21:16.