קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה נקודות צריך בשביל...
    על ידי ghost-dog בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 13:21
  2. [קונה] פאב לNBA 2006 כמה נקודות שאתם רוצים רק תביאו!!
    על ידי SuB בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:29
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:19
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:48
  5. כמה נקודות שתרצו לראשון שיתן לי חשבון לאתר-כנסו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

כמה נקודות שלא תמיד מדברים עליהם

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ברירת מחדל כמה נקודות שלא תמיד מדברים עליהם

עם כל המרוצה מסט לסט, לחשוב על מה להגיד, איך לנהל אורך חיים נכון ומושך, "לדבר, לא לדבר?" "קרוב רחוק" והכל להגיע למטרה הנעלה THE PUSSY

תרגעו

אני רוצה להעלות כמה נקודות שלא מדברים עליהם יותר מדי

עד כמה שכל התחום הזה נותן מוטיבציה ואמונה וחלומות של להיות "אמן הפיתוי הכי גדול", כדאי שתבינו משהו (במיוחד החדשים), אם תהיו עם נשים זה לא יעשה אותכם אנשים יותר טובים יותר עשירים יותר מוצלחים ולאו דוקא יותר מאושרים

יש את העניין שמתחילים לבטוח פחות בנשים וקשרים רומנטיים (אצלי ההרגשה באה והולכת אבל קיימת), אתה רואה איך נשים מדברים על הבעלים וחברים שלהם והיחס הכללי עליהם, זה נחמד לגרום להם להרגיש משהו אחר אבל אתה מתחיל להתקשות להבין שיהיה מתישהו קשר אמיתי בחיים שלך ("כמו שהיה להורים שלי" למרות שגם פה אני מזמן רואה נפילות לא יוצלחות)

"בודד בפסגה", לא בדיוק "פסגה" (לנקודה הזאת אני אגיע), אבל אם אתה שולט בסיטואציה ובקשר אה רואה שאתה לא באמת יכול להיות פתוח וכנה (עד כמה שאולי אתה מקווה בגיל 15) עם חברה שלך...
    אל תחשבו שבחורה זה הסל מחזור של כל החרא הריגשי שלכם (אני מקבל מספיק הודעות לפרטי אני יודע שאתם רוצים או זיון או פורקן רגשי, שאת האמת מן הסתם גם אני רוצה)

ועוד משהו, זה נחמד לדעת שאה יכול לגרום למישהי להרגיש בצורה מסויימת, וזה בוסט עוד יותר רציני לאגו אחרי שאתה יודע שאתה יכול לזיין כמו שצריך... אבל זהו, זה לא משהו שמביא כסף או הצלחה, אתה נשאר אותו בן אדם, אל תחשבו שאם יהיו לכם הרבה בנות משהו יותר מדי גרנדיאוזי ישתנה בחיים שלכם, תהיו אותם -אתם- שמזינים יותר, ונשים זה לא משהו שיפתור לכם את כל הבעיות (רק ייצור בעיות חדשות), אתם עדין תצתרכו לדאוג לשאר הדברים

בקשר ל"אומן הפיתוי המצליח העולם" מיסטרי גאמבלר וכל החברה שם, לא מצליחים בחיים ושוחים בכסף כי הם טובים עם נשים, הם עושים את זה כי הם טובים בלנהל את העסק שלהם (ובאמת כל הכבוד להם), הצלחה עם נשים לא מביא כסף. נקודה.

הפואנטה שלי בגדול, היא לא בדיוק להוריד את הרוח מהמפרסים אלא יותר להוריד אותכם לארץ, אבל בעיקר היא גם באה להרגיע אותכם, אני חש שהרבה חושבים שצריך להיות סופר אלפא עשיר חיית מסיבות כדי להצליח עם נשים (שבראש שלכם כבר נכשלתם, כי הרי כל זה כל כך רחוק מהמציאות שלכם עכשיו) וזה ממש לא נכון
    קצת ביצים, אינטליגנציה ריגשית, טאקט, ולדעת מתי "לדחוף את היד לתחתונים שלה" זה כל מה שאתם צריכים

בכל מקרה, אני לא יודע למה נהיתי דכאוני כזה לרגע, אבל רציתי לחלוק קצת
    חג שמח לכולם
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 18-04-2011 בשעה 02:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אהבתי ביותר

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

צודק לגמרי, אפשר לראות את זה גם בThe Game...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    עם כל המרוצה מסט לסט, לחשוב על מה להגיד, איך לנהל אורך חיים נכון ומושך, "לדבר, לא לדבר?" "קרוב רחוק" והכל להגיע למטרה הנעלה THE PUSSY

תרגעו

אני רוצה להעלות כמה נקודות שלא מדברים עליהם יותר מדי

עד כמה שכל התחום הזה נותן מוטיבציה ואמונה וחלומות של להיות "אמן הפיתוי הכי גדול", כדאי שתבינו משהו (במיוחד החדשים), אם תהיו עם נשים זה לא יעשה אותכם אנשים יותר טובים יותר עשירים יותר מוצלחים ולאו דוקא יותר מאושרים

יש את העניין שמתחילים לבטוח פחות בנשים וקשרים רומנטיים (אצלי ההרגשה באה והולכת אבל קיימת), אתה רואה איך נשים מדברים על הבעלים וחברים שלהם והיחס הכללי עליהם, זה נחמד לגרום להם להרגיש משהו אחר אבל אתה מתחיל להתקשות להבין שיהיה מתישהו קשר אמיתי בחיים שלך ("כמו שהיה להורים שלי" למרות שגם פה אני מזמן רואה נפילות לא יוצלחות)

"בודד בפסגה", לא בדיוק "פסגה" (לנקודה הזאת אני אגיע), אבל אם אתה שולט בסיטואציה ובקשר אה רואה שאתה לא באמת יכול להיות פתוח וכנה (עד כמה שאולי אתה מקווה בגיל 15) עם חברה שלך...
    אל תחשבו שבחורה זה הסל מחזור של כל החרא הריגשי שלכם (אני מקבל מספיק הודעות לפרטי אני יודע שאתם רוצים או זיון או פורקן רגשי, שאת האמת מן הסתם גם אני רוצה)

ועוד משהו, זה נחמד לדעת שאה יכול לגרום למישהי להרגיש בצורה מסויימת, וזה בוסט עוד יותר רציני לאגו אחרי שאתה יודע שאתה יכול לזיין כמו שצריך... אבל זהו, זה לא משהו שמביא כסף או הצלחה, אתה נשאר אותו בן אדם, אל תחשבו שאם יהיו לכם הרבה בנות משהו יותר מדי גרנדיאוזי ישתנה בחיים שלכם, תהיו אותם -אתם- שמזינים יותר, ונשים זה לא משהו שיפתור לכם את כל הבעיות (רק ייצור בעיות חדשות), אתם עדין תצתרכו לדאוג לשאר הדברים

בקשר ל"אומן הפיתוי המצליח העולם" מיסטרי גאמבלר וכל החברה שם, לא מצליחים בחיים ושוחים בכסף כי הם טובים עם נשים, הם עושים את זה כי הם טובים בלנהל את העסק שלהם (ובאמת כל הכבוד להם), הצלחה עם נשים לא מביא כסף. נקודה.

הפואנטה שלי בגדול, היא לא בדיוק להוריד את הרוח מהמפרסים אלא יותר להוריד אותכם לארץ, אבל בעיקר היא גם באה להרגיע אותכם, אני חש שהרבה חושבים שצריך להיות סופר אלפא עשיר חיית מסיבות כדי להצליח עם נשים (שבראש שלכם כבר נכשלתם, כי הרי כל זה כל כך רחוק מהמציאות שלכם עכשיו) וזה ממש לא נכון
    קצת ביצים, אינטליגנציה ריגשית, טאקט, ולדעת מתי "לדחוף את היד לתחתונים שלה" זה כל מה שאתם צריכים

בכל מקרה, אני לא יודע למה נהיתי דכאוני כזה לרגע, אבל רציתי לחלוק קצת
    חג שמח לכולם
    מה שאני ואחרים שמבינים תמיד אמרנו . קודם תבנו את החיים שלכם ואת עצמכם אח"כ תחשבו על נשים.כשתהיו מצליחים ותחיו איך שאתם רציתם תמיד לחיות,בנות הם[ויסלחו לי הפמניסטיות]"עוד משו ששיך לך בידיוק כמו ה 35 מכוניות שבג'ראז שלך".

פאק גמאני כבר תוהה אם זה בכלל קיים מישהי שבדיוק תתאים לך.מכל הבחינות.ובנוסף תהיה לה צנרת ולא איזה שנורקל למטה.בינתיים עד שלא יוכיחו לי אחרת אני מאמין בזה באותה מידה כמו שאני מאמין בסנטה קלאוס,פיית השינים,ואליס בארץ הפלאות ללא LSD

אחלה תובנות בכל מקרה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אמת, ו.. זהו בסכ"ה. אתה לא גדל ומשתפר בתור בן אדם ממערכות יחסים מזדמנות. אתה לומד רק מאנשים שאתה לומד להכיר, ובתור בן אדם אני מעדיף ללמוד להכיר רק אנשים שיעזרו לי להיות יותר טוב. כל השאר זה נחמד והכל, ואולי יעשה לכם אחלה דף פייסבוק, אבל פיקאפ זה לא התשובה ל"איך להיות מצליח בחיים". אפילו לא התשובה ל"איך להיות מצליח מבחינה זוגית בחיים".

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מסכים עם כל מילה, הרבה חדשים רואים פה את הפיקאפ אך ורק כלי שיעזור להצלחה עם בנות.
    אז זהו..שלא..לפני שמגיעים לדבר הזה שנקרא "בנות" צריך לעבור הרבה לדעתי, והפיקאפ צריך לשים יותר דגש לדעתי על בניית אישיות ובניית אורח חיים לפני שמחפשים בחורות.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Pardo צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה, הרבה חדשים רואים פה את הפיקאפ אך ורק כלי שיעזור להצלחה עם בנות.
    אז זהו..שלא..לפני שמגיעים לדבר הזה שנקרא "בנות" צריך לעבור הרבה לדעתי, והפיקאפ צריך לשים יותר דגש לדעתי על בניית אישיות ובניית אורח חיים לפני שמחפשים בחורות.

אתה טועה, אורח חיים תבנה בשבילך, לא בשביל בנות. על זה מדבר הפיקאפ. בנות זה לא "משהו נשגב" שצריך להגיע אליו.
    והפיקאפ יכול להביא אותך עד לשלב הזה. אם תבנה בשבילך את החיים שאתה מעוניין בהם - וכחלק מהעניין מגיעות בחורות, מברוק - אבל הפיקאפ לא יכול לתת לך את זה.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ממש לא לזה התכונתי, פיק אפ זה רק להתחיל עם בנות
    א
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אתה טועה, אורח חיים תבנה בשבילך, לא בשביל בנות. על זה מדבר הפיקאפ. בנות זה לא "משהו נשגב" שצריך להגיע אליו.
    והפיקאפ יכול להביא אותך עד לשלב הזה. אם תבנה בשבילך את החיים שאתה מעוניין בהם - וכחלק מהעניין מגיעות בחורות, מברוק - אבל הפיקאפ לא יכול לתת לך את זה.
    בדיוק... את החיים תשפר בשביל עצמך אבל בשביל להשיג בנות אתה ממש לא חייב אורך חיים מיוחד
    על זה אני מדבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ממש לא לזה התכונתי, פיק אפ זה רק להתחיל עם בנות
    ר
    אז אני לא מסכים איתך....בכלל
    לדעתי לפני שבכלל חושבים על להתחיל עם בחורה, צריך למצוא פאקינג חיים, להשיג תחומי עניין ולהיות בן אדם מעניין.
    ה"טכניקות" האלה של הפיקאפ לא יעזרו לבן אדם שכל היום ישב בבית על הקונטר סטרייק (או המייפל, מה שתרצו), אני לא רואה את זה קורה.
    רק בן אדם שעבר שינוי בעצמו ובחיים שלו יצליח עם נשים לדעתי.
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 20-04-2011 בשעה 19:19.

אז אני לא מסכים איתך....בכלל
    לדעתי לפני שבכלל חושבים על להתחיל עם בחורה, צריך למצוא פאקינג חיים, להשיג תחומי עניין ולהיות בן אדם מעניין.
    אני לא חושב שחנון מחשבים שבחיים שלו לא נתן חיבוק לבחורה סוגר באמצעות אלף ואחת דרכים מספר עם בחורה.

אולי הפיקאפ זה לא מה שיבנה לך את החיים, אבל הפיקאפ צריך להזכיר או לציין או משהו כזה, שלפני שאתה יוצא לדרך להיות מיסטרי הבא, קודם כל תבנה לעצמך חיים, לא בשביל בנות, בשביל עצמך.

פיקאפ משנה חיים, לא עוזר לך אך ורק להשיג בנות
    פיקאפ ממש ממש לא משנה חיים...
    פיקאפ זה שם לקבוצת כל אוספי הפעולות שאתה עושה כשאתה מתחיל עם בחורה. וזהו.

מה שקורה לדעתי, זה שכשאנשים נכנסים לתחום הם חושבים שזה מה שיעשה אותם יותר טובים, והמחשבה הזאת לכשעצמה שמה אותם על מסלול לשיפור עצמי.

לייקים
    106
    נקודות
    50

פיקאפ משנה חיים, לא עוזר לך אך ורק להשיג בנות

בניתם לעצמכם סוג של כת מסביב לזה

"זאת הדרך לחיות", "כל דרך אחרת חוץ מזאת הורסת אותך", "הסביבה מועכת את הרצון שלך"
    בולשיט

ואני מכיר חנוני מחשבים שמזינים, ואנשים חסרי עבודה שמזינים, ואנשים מניאקים שמזנים יותר ממיסטרי
    פיק אפ זה שיפור הרגלים חברתיים ולטובת.. נחש מה? להצליח עם נשים

אם איכשהו המוטביציה הזאת נתנה לך לרצון להשתפר במובנים אחרים.. יפה!! אל תקרא לזה פיק אפ

אתה נותן לעניין יותר מדי קרדיט

"לפני שאתה מתחיל עם בנות תיצור חיים"... פה למשל, אתה מאבד נקודה מאד חשבה שדוקא -כן- קשורה לפיק אפ
    אתה עושה מעניין התחלה עם בנות עניין חשוב מדי וגדול מדי "אני לא יכול להתחיל עם בנות, הרי אורך החיים שלי הוא לא מושלם", אז זהו ש -בולשיט-
    זה לא ליצור חיים טובים ואז נוכל להתחיל עם בנות
    ליצור חיים טובים ולגדול רגשית בתור בן אדם וגבר זה משהו שאת עושה.. נקודה
    להתחיל עם בנות, זה משהו שפשוט טבעי וקורה ללא שום קשר לאורך חיים שלך לכמה כסף יש לך בבנק או כמה חצ'קונים פוצצת הבוקר

החוק הכי חשוב "it's not a big deal" ...

אתם בעקיפין עושים מזה VERY MUCH of a big deal
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 20-04-2011 בשעה 19:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואני מכיר חנוני מחשבים שמזינים, ואנשים חסרי עבודה שמזינים, ואנשים מניאקים שמזנים יותר ממיסטרי
    פיק אפ זה שיפור הרגלים חברתיים ולטובת.. נחש מה? להצליח עם נשים

החוק הכי חשוב "it's not a big deal" ...

אתם בעקיפין עושים מזה VERY MUCH of a big deal
    השאלה הגדולה, את מי הם מזיינים? כונפה שפגשו בקונטר סטרייק? או כוסית שפגשו בבר?

תשמע, אני לא אומר שצריך לעשות מזה סיפור, ממש לא, העניין שלדעתי לזיין זה לא מספיק, בשביל שחיים יהיו טובים ומאושרים צריך יותר משתי ציצים (ובדרך כלל מי שמגיע לפיקאפ זה מישהו שכנראה החיים שלו הם לא כמו שהוא רוצה), מי שכל החיים שלו יהיה על המחשב אבל יזיין- אני לא צופה לו עתיד מזהיר
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 20-04-2011 בשעה 19:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

סוף סוף משהו שונה ואמיתי וקולע .
    "לדחוף את היד לתחתונים שלה" , עבד לי פעם אחת , בטוח שזה שווה את הסיכון ?

לייקים
    106
    נקודות
    50

השאלה הגדולה, את מי הם מזיינים? כונפה שפגשו בקונטר סטרייק? או כוסית שפגשו בבר?
    כוסוית על שהרבה יתבישו לדבר איתן (אבל הם לא התבישו)

העניין שלדעתי לזיין זה לא מספיק, בשביל שחיים יהיו טובים ומאושרים צריך יותר משתי ציצים (ובדרך כלל מי שמגיע לפיקאפ זה מישהו שכנראה החיים שלו הם לא כמו שהוא רוצה), מי שכל החיים שלו יהיה על המחשב אבל יזיין- אני לא צופה לו עתיד מזהיר
    ועל זה בדיוק אני מדבר, וכאן, ידידי, נגמר הפיק אפ

מה שיעזור להם הלאה זה מה שהם יעשו עם עצמם, לא מה שמיסטרי לימד
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 20-04-2011 בשעה 23:55.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect