אז מה ככה? לא יצאתם היום? -__-
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אז מה ככה? לא יצאתם היום? -__- סורי שאנחנו לא מבוגרים כמוך
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אז מה ככה? לא יצאתם היום? -__- הגינה הציבורית סגורה לילדים מתחת לגיל 12.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אז מה ככה? לא יצאתם היום? -__- סתום ת'פה כבר י'הומו! היי גייז
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner סתום ת'פה כבר י'הומו! היי גייז שוב חזרנו לזה? השם שלך זה יאן גאד, אתה הייפר סופר מקסימום גיי בגלל השם הזה.
נכתב במקור על ידי prowinner סתום ת'פה כבר י'הומו! היי גייז חח, בכמה מילים אתה: מאכזב הורים. רוכב על אופניים ללא מושב. ילד שלמד ללכת לבד. חובב במפרים [עם אופניים ללא מושב]
נכתב במקור על ידי Shinx שוב חזרנו לזה? השם שלך זה יאן גאד, אתה הייפר סופר מקסימום גיי בגלל השם הזה. דאאמ......ילד פוקימון.....סתום ת'פה גם אתה קוקסינל מס'2 מה קרה חמוד מצוברח כי אמא סיפרה מה שעשיתי לה אתמול בלילה?
נכתב במקור על ידי prowinner דאאמ......ילד פוקימון.....סתום ת'פה גם אתה קוקסינל מס'2 מה קרה חמוד מצוברח כי אמא סיפרה מה שעשיתי לה אתמול בלילה? אתה עוד חייב לי על הקטע איתה 500 שקל כן? עעעאאאאאאאאאאאאאאאאאא 18 באפריל איך עבדתי עליכם! אני לא באמת שטרודל שמעשן קאמל!
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 18-04-2011 בשעה 02:38.
נכתב במקור על ידי MaximumRed חח, בכמה מילים אתה: מאכזב הורים. רוכב על אופניים ללא מושב. ילד שלמד ללכת לבד. חובב במפרים [עם אופניים ללא מושב] מקלף אבוקדו בחושף מלטף פאפיה בחורף
נכתב במקור על ידי Shinx אתה עוד חייב לי על הקטע איתה 500 שקל כן? עעעאאאאאאאאאאאאאאאאאא 18 באפריל איך עבדתי עליכם! אני לא באמת שטרודל שמעשן קאמל! הורדנו ל-250 כי הזיון לא היה הכי טוב...
נכתב במקור על ידי prowinner דאאמ......ילד פוקימון.....סתום ת'פה גם אתה קוקסינל מס'2 מה קרה חמוד מצוברח כי אמא סיפרה מה שעשיתי לה אתמול בלילה? שתדע שאם הוא מתלונן עלייך בפניי אתה מקבל באן
נכתב במקור על ידי Aviv.E מקלף אבוקדו בחושף מלטף פאפיה בחורף ממזמז את אמא של אביב נכתב במקור על ידי Aviv.E שתדע שאם הוא מתלונן עלייך בפניי אתה מקבל באן אני מתלונן
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 18-04-2011 בשעה 02:39.
נכתב במקור על ידי MaximumRed הגינה הציבורית סגורה לילדים מתחת לגיל 12. א. אני בן 13 וחצי ב. מה שלא תעשה, נפשית, פיזית ומילולית, אני בוגר ממך
נכתב במקור על ידי Aviv.E מקלף אבוקדו בחושף מלטף פאפיה בחורף אתה מנהל ואתה מספאים,טפי עלייך תתבייש
נכתב במקור על ידי prowinner אתה מנהל ואתה מספאים,טפי עלייך תתבייש אותו לא בעטו מניהול (:
חוקי הפורום