קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב שמגיע לי אקסטרה .
    על ידי -Nadav- בפורום תחרות הכתיבה - iאטרף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-04-2011, 15:52
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-07-2009, 18:53
  3. אני חושב שמגיע לי מעצב.
    על ידי axolot בפורום בקשות דרגת מעצב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 11:02
  4. אני חושב שמגיע לי ניהול !
    על ידי U2tr4x בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 15:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

Megadeth מגהדת' בישראל - אני חושב שמגיע להם סיקור, את ההכי טוב שיש !

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

Exclamation Megadeth מגהדת' בישראל - אני חושב שמגיע להם סיקור, את ההכי טוב שיש !

אז כמו שחלקכם שמעו, ואלה שלא, להקת המטאל הוותיקה הגיעה להופעה בישראל, בתל אביב ליתר דיוק, ולא, לא היה שם צפוף, היו שם אלפי מעריצים אבל זה מה שנתן את ללהקה האגדית את המצב רוח להפציץ שם במלוא הכוח!

אני ועוד 3 חברים תכננו לנסוע, האמת לא בגלל שאני מעריץ את הלהקה, אני לא מתחבר לסגנון המוזיקה שהם מנגנים, אלא בגלל שאם חברים נוסעים, ויש מוזיקה למה לא להיות שם - תמיד טוב לגוון.

בכל מקרה, בסוף אני ועוד אחד לא נסענו, ונסעו 2 חברים שהביאו איתם חזרה את כל החדשות הכי חמות מהבמה וממההופעה!

מי שלא שמע או לא מכיר את הלהקה, היא להקה מאוד "עתיקה" וותיקה שקמה בשנת 1983, כלהקת טראש מטאל ונחשבה ועדיין נחשבת לאחת להקות המטאל הטובות ביותר בעולם והכי משפיעות, כדוגמת Metalica.

הוותיק שבהם, שהקים - פירק - והקים שוב את הלהקה, מנגן ושר עדיין, מלחין ומחבר שירים הוא דייב מאסטיין שצירפתי תמונה שלו מעל הפסקה הזו.

מגהדת', הפעילה כבר 25 שנה, נחשבת לאחת מלהקות המטאל הגדולות בעולם, כשברזומה שלה מכירות של למעלה מ-20 מיליון עותקים מאלבומיה, כאשר תשעה מתוכם הגיעו לרשימת 40 האלבומים הטובים ביותר בז'אנר המטאל. 18 סינגלים של Megadeth הגיעו לרשימת 40 הגדולים והלהקה הייתה מועמדת שבע פעמים ל"גראמי". לאלה ניתן להוסיף מוות קליני, סמים קשים, גמילות, לידה מחדש ואהדה לישראל.

הלהקה הופיעה עד כה 3 פעמים בישראל, ב 1995 מילאה יומיים רצוף את היכל הסינרמה בת"א, ב- 2005 הופיעה מול אלפים בפלמחים וב 2007 הגיעה הופעה בהאנגר 11 בת"א מול כ 4000 מעריצים.

----------

אז נחזור להופעה בתל אביב, ב16 לאפריל, בביתן 1 שבגני התערוכה.

הערב נפתח ב-21:00 כמו שעון שווצרי, דיוק שליווה את כל הערב הזה: זמנים, נאמברים וביצועים מתוקתקים. בצפר הישראלית עלתה לחמם את הקהל הצמא למנת מטאל רצינית ושילבה שירים מאלבומה החדש ומקודמו, כשבחירת השירים היתה מושלמת. בצפר הוכיחו שוב כמה שהם מתאימים ככפפה ליד לבמה גדולה ומייצגים בגאווה את המטאל המקומי, בהופעת חימון שהשאירה טעם של עוד.

כניסה גרנדיוזית עם הלהיט "Trust"

לאחר הפסקה קצרה האורות מוחשכים וסולו תופים אימתני מפלח כסכין את אווירת המתח והצפייה. בכניסה גרנדיוזית פותחת מגהדת' עם הלהיט "Trust", לצרחות אלפי מטאליסטים. יש קסם אדיר בהופעות בסדר גודל כזה, אלפי מעריצים מקיפים אותך וברדיוס של מאה מטר לכל כיוון צורחים את מילות כל השירים, חוויה שתכניס גם את האנשים היבשים ביותר לטירוף ואקסטזה.

סולואים מהירים מנסרים את הגיטרה במהירות שעוברת על החוק

ארבעה שירים מהפתיחה פונה דייב מאסטיין, המוח הגאוני שמאחורי מגהדת', לראשונה לקהל: "ערב טוב! איך הולך?! אני מקדיש את השיר הבא לכל הנשים הרעות פה ואז מגיע "She Wolf". ביצועי הגיטרות הן של דייב מאסטיין והן של כריס ברודריק מושלמים, עם סולואים מהירים שמנסרים את הגיטרה במהירות שעוברת על החוק, ככה עושים טראש מטאל!

לאחר מספר שירים הגורמים להתכווצויות צוואר קשות מספר מאסטיין את הסיפור מאחורי אחד מלהיטיו הגדולים ביותר "Skin On My Teeth": "אני זוכר שחזרתי מרופא השיניים ורציתי לכתוב משהו על השיניים שלי". חוויה כואבת שאיתה כל אחד מאיתנו יכול להזדהות.

הקהל נתן בעצמו הופעה מדהימה

הקהל של מגהדת' בארץ נתן בעצמו הופעה מדהימה הערב. הדוגמה הטובה ביותר לכך הגיעה בבלדה "A Tout Le Monde", אחד מלהיטיה הנצחיים של הלהקה, בהם הוא נשמע כאילו הוא שר "התות לימון". מאסטיין התלהב כל כך מהמעריצים, שנתן להם לשיר לבד פזמון שלם. צדהים.

ואז מפתיעים מגהדת' עם אלמנט חדש. באמצע "Peace Sells" עולה לבמה ויק, ה"דמות" של מגהדת', אדם לבוש חליפת עסקים מחוייטת וראשו הוא גולגולת עם משקפי ברזל וקרסים שסוגרים את הפה. המפלצת משלהבת ומעיפה את הקהל באוויר ולאחר מכן הלהקה יורדת מהבמה.

"מדינה נגד מדינה? ואח נגד אח? מה אנחנו עושים?!"

הצעקות ההיסטריות מהמעריצים מגיעות ומאסטיין מיד עולה להדרן ראשון, לפניו הוא מתוודה: "זה כל כך מתאים שנסיים את הטור במדינה הכי יפה ומשמעותית שיש. הקטע של להיות בדרכים זה שאנחנו שומעים כל הזמן את החדשות שוב ושוב אם זה רעידות האדמה, הצונאמים ו...אתם יודעים מה קורה פה. מי רוצה את כל הדבר הזה?! מדינה נגד מדינה? ואח נגד אח? מה אנחנו עושים?!".

ואז מגהדת' סוגרים עם שיר בתוך שיר, פותחים עם הלהיט הגדול ביותר שלהם "Holy Wars", אשר נכתב על מלחמות בכלל ואלו של ישראל ביניהן. באמצע הם חותכים ל-"Mechanix", אותו הלחין דייב מאסטיין בימיו במטאליקה והוא מוכר לרבים גם כ"The 4 Horseman", שם הוא מבוצע איטי יותר ועם ליריקה שונה. השיר נקטע שוב ובעיבוד משוגע חוזרים מגהדת' ל"Holy Wars" וסוגרים את המופע ההיסטרי הזה. בסיום מצהיר מאסטיין: "אנחנו מתים לחזור שוב, אולי בשנה הבאה. אתם הייתם מעולים, אנחנו היינו MEGADETH!!"

------------

ונחזור לישראל בכלליות שוב, כמו רוב להקות המטאל, גם מגהדת' לא פוחדת להגיד מה היא חושבת ואת הדעות שלה, והיא גם מתערבת בסכסוך שלנו עם הערבים, הסכסוך במזרח התיכון.
    באלבומה "United Abomination" יצאה הלהקה בחריפות כנגד הטרור הפונדמנטליסטי והזכירה במפורש את המוסד והג`יהאד וטענה כי חובה למוטט את הטרור האיסלאמי. גם שירים חדשים של מגהדת' עוסקים במצב במזרח התיכון, מהיבט פרו ישראלי מובהק.

---------------

זו ההופעה השישית שלי של מגהדת' (בינתיים) וכמו יין טוב החבר'ה האלה משתבחים עם שנים, אם זה בביצועי השירים שאינם נופלים ממושלם, אם זה מבחינת השואו והאהבה לקהל. מהופעה להופעה הם שוברים את שיאי החוויה שהם מעניקים למעריצים.

רשימת השירים:

Trust
    In my darkest hour
    Hanger 18
    Wake up dead
    poison with the cure 1320 Sweating bullets
    Skin on my teeth how the story ends
    Angry again
    tornado of souls
    headcrusher
    a tout le monde
    symphony of destruction
    peace sells
    holly wars/mechanics

----------------------------

אני חושב שאחרי כל המילים היפות האלה, והמשפטים הארוכים הגיע הזמן לדבר האמיתי ולהקשיב לקצת שירים שלהם:

הופעה שלהם משנת 2007, גם כן בתל אביב , משהו מטורף תשמעו את המעריצים!!

---------------------------

אם להגיד ממש את האמת כמו שאמרתי בהתחלה, אני ממש לא מתחבר לסגנון המוזיקה שלהם ובכללי למטאל.
    אבל אי אפשר להגיד שהם לא אגדה.

מקווה שנהנתם כולכם, גם אלה שלא מתחברים לסטייל או אלה שלא מכירים אותם,
    פשוט אם להקה כזו הייתה בישראל היה חייב לסקר על זה כאן.

----------
    מחכה לתגובות, בונות או לא בונות זה לא משנה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

זו ההופעה השישית שלי של מגהדת' (בינתיים) וכמו יין טוב החבר'ה האלה משתבחים עם שנים, אם זה בביצועי השירים שאינם נופלים ממושלם, אם זה מבחינת השואו והאהבה לקהל. מהופעה להופעה הם שוברים את שיאי החוויה שהם מעניקים למעריצים.
    אתה באמת כתבת את זה אחי ?
    כי לפי מה שכתוב מי שכתב את זה היה ב6 הופעות של מגהדת'
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 18-04-2011 בשעה 15:55.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    אתה באמת כתבת את זה אחי ?
    כי לפי מה שכתוב מי שכתב את זה היה ב6 הופעות של מגהדת'
    מה פתאום, התמונות והמידע לקוח מכתבה באתר mako.
    אני אצרף את המקור מאוחר יותר.

אבל חברים שלי היו, והם הביאו איתם קטעי וידיאו וזה באמת נראה ככה, הייתה הופעה פצצה לפי מה שראיתי

עריכה:
    אבל אל תשכח שכל מה שהוספתי פה, וערכתי הכל אני כתבתי.
    כי מה זה שווה סיקור, אם עושים העתק הדבק.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 18-04-2011 בשעה 16:20.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

סבבה אז תגיד שלא אתה כתבת את הכתבה כי לא הבנתי איך משו שלא מכיר את מגהדת'
    כתב כתבה מקצועית עליהם

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    סבבה אז תגיד שלא אתה כתבת את הכתבה כי לא הבנתי איך משו שלא מכיר את מגהדת'
    כתב כתבה מקצועית עליהם
    לא אמרתי שאני לא מכיר,
    אני מכיר ועוד איך, כבר מספר שנים,
    אמרתי שאני לא מתחבר למוזיקה שלהם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,628 | הודעות: 8,173,215 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect