קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הצעה] פורום קסמים וטריקים .
    על ידי Lampi בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2009, 15:15
  2. [מוכר] מסמך עם המון קסמים וטריקים
    על ידי imtnt בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 08:44
  3. [סקר] פורום קסמים וטריקים
    על ידי SWISHY בפורום סקרים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-08-2007, 13:02
  4. [מדריך]קסמים מגניבים
    על ידי Perfection בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 561
    הודעה אחרונה: 25-06-2007, 15:05
  5. איך אני משיג קסמים חדשים?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

קסמים וטריקים...? - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה שאתה קורא לו איזון וחיים נורמלים נחשב בינוניות בשפה שלי. ונחשב בגידה בערכים ובקודים האישיים שלי.

לדעתי אתה פשוט וויתרת לעצמך. היה לך חלום כלשהו ואחד טוב ואולי אפילו גם הלך לך קצת, רצית להצליח ולהיות מעבר למה שאחרים אמרו לך. אבל באה תקופה שלא הלך לך, אנשים אמרו לך שאתה חי בסרט ושאי אפשר באמת להיות בעל הרבה כסף וכו' וכו' ושאתה חייב להתאזן ולהתפשר והחלטת שהם צודקים ומשם התחלת להצדיק את הכשלון שלך בתירוצים כמו "מצאתי את ה"אני" שלי...

זה קרה לגדולים ביותר. אין אחד שלא צחקו עליו ככה ואמרו לו שהוא בחיים לא יצליח ושהוא גרוע. אבל אתה וויתרת, אנחנו לא.

אתה ילד בן 20 לא מצאת פאקינג כלום, אתה כולך רכוש צה''ל ואני מנחש שבחיים שלך אפילו בחו''ל לא היית, אתה סתם מאונן מנטאלית כמו איזה לאדע מה מדבר איתי על איזון ועל שטויות שלך תדע מאיפה הפלצת.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:53.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ונאמר אמן.
    האמת כואבת?

שטויות. אם רק היית גדל עם האנשים הנכונים ועל האמונות והערכים הנכונים, היית נאמן להם עד המוות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בזה אתה צודק בהחלט.
    זהו עקב אכילס שלי, התברכתי בהמון מעלות טובות, כולן לא שוות כלום בגלל שגדלתי והייתי מוקף תמיד בסביבה מאוד מגבילה.
    קנאית, פחדנית, מוסכמת, מדכאת..

ועכשיו הסביבה הזאת הפכה לפתוחה ותומכת יותר אבל לי כבר מאוחר מידי לאחר שספגתי ממנה את כל הזבל.
    אז בפעם האלף, יש לך דרכים פרקטיות או ששוב תחפור לי ותטמטם בשכל?
    קודם כל תהיה צנוע. אני בטוח שאתה לא כזה שווה כמו שאתה חושב אז תוריד תפאקינג פרופיל למה זה לא עושה רושם על אף אחד. כי אם היית כזה, לא היית נכנע ללחץ שלהם ומתרץ את הכשלון שלך בתירוצים אידיוטיים ש"מצאת את האני שלך" ועוד בולשיט נוסח הודו. אדם עשיר לא צריך להגיד שהוא עשיר.

דבר שני.
    תזרוק אותם. את כולם. מי שמוריד לך תבטחון העצמי ומפקפק בתור היותך שווה משו, יכול ללכת לעזאזל, לא משנה מי הוא ומה הוא. פשוט תשלח אותם לשם, מילולית.
    FUCK ALL THEM HATERS FUCK ALL THEM HOES. הם רק מקנאים.

ולאחר מכן..
    ותתחיל להסתובב עם אנשים קצת פחות מתוסכלים וקצת יותר בסגנון שלי, אנשים שיש להם ערכים מסויימים והם לא יבגדו בהם (כמו שאצלי זה לא להיות מתקיים אלא לחיות). אנשים שלא יזיינו לך בשכל מה אתה יכול להיות ומה אתה לא.

דרך פרקטית? רוצה שאני גם אעשה שינוי צורה ואכנס לגוף שלך ואתחיל לפעול? זה החיים שלך, קום ותעשה משו עם עצמך במקום לאונן מנטאלית ולחפש תירוצים נוסח היפים על טריפים למה לא הולך לך.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-04-2011 בשעה 20:16.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

שאני אבין אתה יעני מחפש דרך צעד אחר צעד איך להצליח? או אולי סוג של סם שאתה מזריק ואתה הופך לאיזה לאדע מה?

אם זאת הגישה שלך אז אני מאוד מרחם עליך. וגם לא מתפלא למה לא הלך לך.
    במחשבה שניה, עדיף לך אישית לחיות לייף סטייל ממוצע ובינוני.
    רק אל תכפה אותו על אחרים שקצת יותר רציניים ממך בתירוץ שבגיל 20, איכשהו למרות שלא היית לא בחו''ל, לא היית לא עשיר ולא מצליח עם נשים (לזיין כונפות זה לא נחשב להיות מצליח עם נשים) וכל מה שעשית בחיים זה להיות זונת צה''ל/בצפר הגעת למסקנה שזה הדבר האולטימטיבי ושכולנו, איכשהו נרצה להיות עובדי מלון בשכר של 10 אלף שקל תחת בוס מפגר עם אישה כונפה ושזה יעני ה"מטרה הכנה" שלנו ושהלייף סטייל שאנשים קצת יותר בטוחים בעצמם שואפים אליו הוא "מטרה של האגו ולא באמת אמיתית".

או שזה עוד קטע של חוסר בטחון מצידך?
    "צרת רבים חצי נחמה"...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מצטער אבל אתה לא נשמע לי אחד שבחורה ששווה יותר מהיריקה שלי תזרום איתו. ואתה גם לא נשמע לי אחד שראה חיים. כי אתה מדבר שטויות. והרבה מהן. זה הרושם שמקבלים ממך. אחד שוויתר לעצמו אז הוא מתרץ את הכשלון שלו בדברים כאלה הזויים, שאחרי מנת יתר של אסיד אי אפשר לחשוב עליהם.

אין דרך מעשית להגיע לפסגה ואתה יכול להמשיך לחפש עד מחר כי אתה לא תמצא את זה גם בעוד 200 שנה. פשוט תגיד שאתה פחדן ושוויתרת. או שזה יכאיב לאגו שלך?
    אני אולי ילד טיפש שלא מבין מהחיים שלו (מודה בכך בעצמי) ולא חכם כמוך ומפוצץ בתאוריות הזויות שלך תדע מה הבנאדם עישן/הסניף/הזריק בזמן שהוא המציא אותן.

אבל לפחות אני לא מוותר ואני מכוון גבוה. ואני יודע מה אני רוצה ואני גם יודע איך להגיע לשם -מעשית- כמו שאמרת, אבל לכל אחד יש תדרך שלו וזה חתיכת תהליך. פשוט תגיד שאתה מפחד לעבור את זה, אתה תרגיש יותר טוב ויותר שלם עם עצמך אחרי זה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

וואו הגענו פה למשהו עמוק ביותר...
    וסוניק, אני שם לב שאתה נותן מלא תגובות ועצות לכולם, אז למה שפשוט לא תתחיל ליישם אותן בעצמך?
    עכשיו אפשר לחזור לנושא? -.-"
    להביא ספרים/מאמרים להורדה או שמות...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מצטער אבל אתה לא נשמע לי אחד שבחורה ששווה יותר מהיריקה שלי תזרום איתו. ואתה גם לא נשמע לי אחד שראה חיים. כי אתה מדבר שטויות. והרבה מהן. זה הרושם שמקבלים ממך. אחד שוויתר לעצמו אז הוא מתרץ את הכשלון שלו בדברים כאלה הזויים, שאחרי מנת יתר של אסיד אי אפשר לחשוב עליהם.

אין דרך מעשית להגיע לפסגה ואתה יכול להמשיך לחפש עד מחר כי אתה לא תמצא את זה גם בעוד 200 שנה. פשוט תגיד שאתה פחדן ושוויתרת. או שזה יכאיב לאגו שלך?
    אני אולי ילד טיפש שלא מבין מהחיים שלו (מודה בכך בעצמי) ולא חכם כמוך ומפוצץ בתאוריות הזויות שלך תדע מה הבנאדם עישן/הסניף/הזריק בזמן שהוא המציא אותן.

אבל לפחות אני לא מוותר ואני מכוון גבוה. ואני יודע מה אני רוצה ואני גם יודע איך להגיע לשם -מעשית- כמו שאמרת, אבל לכל אחד יש תדרך שלו וזה חתיכת תהליך. פשוט תגיד שאתה מפחד לעבור את זה, אתה תרגיש יותר טוב ויותר שלם עם עצמך אחרי זה.
    בקשר לויכוח שלכם, נגיד והוא עשה מה שאמרת והוא זרק את כל הזבל וזה בעצם הבסיס שלו כי מעבר לאותם אנשים אין לו חברים, איך הוא אמור להמשיך מכאן? אני אתן לך דוגמא מעצמי, עד שהגעתי לצבא הייתי חננה שכולם מעתיקים ממנו בבצפר ושלא מדבר עם אף אחד ולא יוצא מהכיתה בהפסקות , כשהגעתי לצבא השתניתי ועכשיו אני עם הרבה יורת ביטחון הרבה יותר פתוח לאנשים אבל כשהגעתי לקחת את התעודת בגרות שלי חזרתי להיות אותו AFC , לא דיברתי עם אף בחורה וכמעט עם אף אחד הבנתי שמה שעשיתי בתיכון אי אפשר לתקן את זה, לפחות אל בערב אחד, הבנתי שאם אלך לבחורה שהיא אפילו שלום לא הייתה אומרת לי ומנסה לדבר איתה רגיל אני אצא מפגר.

בכל מקרה נגיד וזרקתי את כל החברים הישנים ואין לי שום נקודת מוצא, איך אני אמור לחיות חיי לייף סטייל כמו שאתה חי? את התהליך של הביטחון הפתיחות והכל כבר עשיתי עכשיו נותר דבר אחד - למצוא חברים שהם לא מהצבא והלתחיל ליישם. אם היה לי כסף הייתי יוצא עם חברים מהצבא אבל מוניות וכל זה - יקר מדי.. אין לי רישיון...

התגובה שלך חשובה לי אז אשמח אם תגיב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דיון מעניין.
    אני רוצה רק להוסיף את דעתי, אני אישית מכיר הרבה אנשים שהחיים שלהם מאוד מאוזנים, והם מאושרים, יש סביבם כוסיות, הם עובדים בדיוק במקום שהם רוצים, טסים לאן שהם רוצים מתי שהם רוצים, וכמובן התחתנו עם אהבת חייהם.
    איזון בחיים לדעתי דבר מאוד חשוב....השאלה הגדולה היא, מהו איזון? או יותר נכון, מהו בן אדם מאוזן?
    לדעתי אדם מאוזן זה אדם שכל בוקר יודע מה הוא הולך לעשות ומה המטרה שלו.
    בן אדם מאוזן זה לאו דווקא בן אדם שהחיים שלו רגילים ולא משמעותיים כל כך, בן אדם מאוזן זה בן אדם שבונה לעצמו מסגרת מסוימת, שהוא יודע למה הוא קם בבוקר, לטעמי בן אדם כזה שכל יום יש לו מטרות חדשות זה בן אדם ווינר.
    לוזרים מבחינתי זה כאלה שכל בוקר קמים עם הנגאובר וחיים בכיוון הרוח מה שנקרא, אנשים כאלה אולי יהנו קצת בתקופת ה 19-25 לגילם, אבל כשזה יגיע ללהקים משפחה בסופו של דבר- פה הם ידפקו.
    נערך לאחרונה על ידי Pardo; 18-04-2011 בשעה 22:38.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

חמודי ... חשוב שתבין !
    יש הבדל מאוד גדול בין לחיות מאוזן , לבין להתפשר ולשקר לעצמך ולהגיד לעצמך שאתה חיי מאוזן .
    לחיות מאוזן באמת זה טוב מאוד (לאנשים מסויימים ... יש קיצוניים , לא ניכנס לזה כרגע)
    להתפשר על החיים שלך ולהגיד שאתה חי בצורה מאוזנת זה בולשיט! זה שקר שאנשים אומרים לעצמם כדי להרגיש טוב עם עצמם /יוכלו לישון טוב בלילה/ כדי שהם יוכלו להישאר בבועת הנוחות שלהם ... זה רע , זה שקר , עדיף למות מאשר לחיות בבועה הזאת!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    שאני אבין אתה יעני מחפש דרך צעד אחר צעד איך להצליח? או אולי סוג של סם שאתה מזריק ואתה הופך לאיזה לאדע מה?

אם זאת הגישה שלך אז אני מאוד מרחם עליך. וגם לא מתפלא למה לא הלך לך.
    במחשבה שניה, עדיף לך אישית לחיות לייף סטייל ממוצע ובינוני.
    רק אל תכפה אותו על אחרים שקצת יותר רציניים ממך בתירוץ שבגיל 20, איכשהו למרות שלא היית לא בחו''ל, לא היית לא עשיר ולא מצליח עם נשים (לזיין כונפות זה לא נחשב להיות מצליח עם נשים) וכל מה שעשית בחיים זה להיות זונת צה''ל/בצפר הגעת למסקנה שזה הדבר האולטימטיבי ושכולנו, איכשהו נרצה להיות עובדי מלון בשכר של 10 אלף שקל תחת בוס מפגר עם אישה כונפה ושזה יעני ה"מטרה הכנה" שלנו ושהלייף סטייל שאנשים קצת יותר בטוחים בעצמם שואפים אליו הוא "מטרה של האגו ולא באמת אמיתית".

או שזה עוד קטע של חוסר בטחון מצידך?
    "צרת רבים חצי נחמה"...

genius

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    בקשר לויכוח שלכם, נגיד והוא עשה מה שאמרת והוא זרק את כל הזבל וזה בעצם הבסיס שלו כי מעבר לאותם אנשים אין לו חברים, איך הוא אמור להמשיך מכאן? אני אתן לך דוגמא מעצמי, עד שהגעתי לצבא הייתי חננה שכולם מעתיקים ממנו בבצפר ושלא מדבר עם אף אחד ולא יוצא מהכיתה בהפסקות , כשהגעתי לצבא השתניתי ועכשיו אני עם הרבה יורת ביטחון הרבה יותר פתוח לאנשים אבל כשהגעתי לקחת את התעודת בגרות שלי חזרתי להיות אותו AFC , לא דיברתי עם אף בחורה וכמעט עם אף אחד הבנתי שמה שעשיתי בתיכון אי אפשר לתקן את זה, לפחות אל בערב אחד, הבנתי שאם אלך לבחורה שהיא אפילו שלום לא הייתה אומרת לי ומנסה לדבר איתה רגיל אני אצא מפגר.

בכל מקרה נגיד וזרקתי את כל החברים הישנים ואין לי שום נקודת מוצא, איך אני אמור לחיות חיי לייף סטייל כמו שאתה חי? את התהליך של הביטחון הפתיחות והכל כבר עשיתי עכשיו נותר דבר אחד - למצוא חברים שהם לא מהצבא והלתחיל ליישם. אם היה לי כסף הייתי יוצא עם חברים מהצבא אבל מוניות וכל זה - יקר מדי.. אין לי רישיון...

התגובה שלך חשובה לי אז אשמח אם תגיב
    קודם כל בלי מונחים כגון "לייף סטייל כמו שאתה חי" כי אין לאף אחד פה באמת מושג מי אני ומה אני ואיך אני חייתי ואיך אני חי - אבל זה דבר שלא מתאים לכל אחד. אני לא דוגמא לכלום אז בבקשה אל תסתכלו עלי בתור אחד כזה. אבל הבנתי תכוונה שלך ואת השאיפה שלך.

איך?
    פיזית, לצאת. גם לבד בתור התחלה זה טוב, אבל אם יש לך חברים שהם טבעיים או חברים שהם סבבה ולא חננות, תידבק אליהם כמו זבוב לחרא. זאת הדרך להצלחה וכל אחד שביקר בעולם הזה יודע זאת.

להתחיל ללכת למסיבות, להתחיל להכיר שם אנשים, להתחבר ליחצנים, למפיקים, לדבר לאנשים בצורה ספונטנית ופשוט לזרום. אם הולך - יפה, אם לא הולך - לא נורא. תמיד יש סיבוב שני/שלישי/רביעי/חמישי IT NEVER ENDS.

מה שכן בחיים לא לשבת בבית או להכנע לבינוניות ולצאת עם חננות...זה רק יהרוס אותך.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-04-2011 בשעה 23:54.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect