היי לכולם,
רובכם יודעים שאני לא מעריץ גדול של מאפ"י. אולם, למרות כל הרגשות השליליים שאני מחזיק אליהם אני ממש נגד פרסום שלילי כי זה לא מכובד.
התלבטתי עם עצמי המון אם לכתוב את זה או לא, אבל הייתי חייב לשתף אתכם במקרה שקרה לי למרות הכל כי חשוב לי שתלמדו אולי מטעויות של אחרים ואפילו אם כן הלכתם למאפ"י תבינו כמה דברים שהם לא מלמדים.
ביום שבת יצאתי לרקוד כהרגלי. ידידה ממש טובה שלי הצתרפה אליי כי היא רצתה להמשיך ללמוד לרקוד. הגענו למועדון ושם ראינו בחור שעשה את הקורס של מאפ"י, אותו אני מכיר. אמרנו לו שלום והוא המשיך לדבר עם הידידה שלי.
מה שקרה היה מאד פשוט. היא הביעה חוסר עיניין והוא החליט שהיא מביעה בו עיניין. היא הביאה לו מחמאה על השיער שלו, למרות שאפשר היה לגמרי לראות לפי שפת הגוף שלה שהיא ממש לא מעוניינת בו ומרגישה מאד לא נוח עם השיחה איתו. הוא לא הבין את זה ואני לא יכלתי לעזור כי גררו אותי הצידה כדי שאני אעזור בצעדים של איזה תרגיל.
מאוחר יותר בערב הידידה שלי ניגשה אליי ואמרה לי בכעס שהוא נישק אותה בצורה נורא ניבזית. הם רקדו, כי כמובן מי היא שתסרב לריקוד ובסוף הוא עשה לה הפלה ונישק אותה.
מה שקרה מבחינתו היה דבר כזה:
היא הביאה לו מחמאה - IOI
הוא הרקיד אותה - DHV
סימן שהוא יכול לנשק.
מה שקרה מבחינתה:
היא הייתה נחמדה.
זה ממש גרם לי להתעצבן. הרי מה שקורה הוא שמנצלים בחורות נחמדות בגלל שהן נחמדות. הידידה שלי לא תגיד לו "עוף מפה אני לא מעוניינת" - שזה הדבר היחידי שאפשר לומר לתלמיד של מאפ"י כדי שיבין את הרמז. זו הבעיה הגדולה - הם לא מבינים רמזים בכלל! יצאתי עם הבחור הזה בפעמים אחרות והוא התעקש להמשיך בסטים שרופים כי הם לא הביעו חוסר עיניין מוחלט.
הבעיה היא שעכשיו היא נפגעה, אני התעצבנתי והוא הרוויח נשיקה לא איכותית ממישהי שתמשיך לדבר איתו כי היא נחמדה.
אני מביא את המקרה הזה בתור דוגמא כדי שתתחילו להבין רמזים ולא לחכות שהבחורה תיתן לכם סטירה כדי להרחיק אתכם ממנה.

ציטוט ההודעה