אהלן,
הרבה זמן לא הייתי פעיל בפורום (בעיקר בגלל שהרמה ירדה , וזה קצת התחיל להמאס). רציתי לעדכן אתכם על המצב שלי כרגע מבחינת הפיקאפ.
אני כבר 7~ חודשים בתחום. המטרה העיקרית שלי הייתה להצליח לסגור KC עם בחורות שהכרתי על המקום. השגתי את המטרה. אני מעדכן כי כרגע אני ברמה שאני מצליח להשיג את זה די בקביעות.
סטטיסטיקות שלי: עד עכשיו השגתי בערך 12 KC מבחורות שהכרתי במהלך הסארג'ים (לא כולל מסיבות וכאלה) וחברה אחת לחודש. את כל אלה השגתי רק ב4 חודשים האחרונים.
לפני הפיקאפ השגתי רק KC 1 ממסיבה.
אני אכתוב פה את התהליך שעברתי במהלך החצי שנה האחרונה, בתקווה שחלק מהאנשים פה יוכלו ללמוד מזה קצת, וגם בשביל עצמי:
אני בפיקאפ מהחופש הגדול. עובד לפי המיסטרי מת'וד. ב3 חודשים הראשונים הייתי יוצא לסארג'ים אינסופיים- ולא סוגר כלום. הייתי עושה פוול טעויות בשטח ומתנהג כמו רובוט עם הרבה רוטינות. למרות שהיה לי 0 סגירות המשכתי בתקווה שהמצב ישתפר.
השינוי בחשיבה שלי התחיל אחרי שיחה עם דהנאטס, שגרם לי לראות את הפיקאפ באופן שונה. בשביל מה לרוץ ולפתוח סטים ולהתחיל כל פעם מ0? זאת עבודה קשה ומיותרת! הדרך הכי טובה היא להשתמש ב SP. היו לי מאז ומתמיד הרבה ידידות, אבל אף פעם לא השתמשתי בהן. במקום פשוט ברחתי מהן ורצתי לבדי לפתוח סטים שאני לא מכיר בכלל, איזה מטומטם הא?! *תקראו חומרים של אדם ליונס, הוא מדבר על זה הרבה*
החל מהשיחה הזאת התחלתי לסגור KC בכל סארג' שיצאתי.
1.פתאום התחלתי להשתמש בידידות האלה ויצרתי לעצמי SP, ומפה הכל התחיל להשתנות. כבר לא פתחתי כמעט סטים. אבל איכשהו בנות התחילו להגיע. אני כבר לא משתמש בפתיחים כדי לפתוח סט מ0, אלא כנקודת התחלת שיחה עם מישהי כשהיא רואה שיש לי SP מטורף.
מפה הדרך לסגירות הייתה קצרה.
2. הכישורי שיחה שלי השתפרו. אני כבר לא משתמש כמעט ברוטינות, חוץ מהפתיח שלי שאני מאוד אוהב, וכל מיני דברים שקשורים לA3 (משיכה= השקעה). יש חלקים "שחורים" בשיחה שאין לי מושג מה אמרתי, אבל כנראה שזה עבד.
3. הדבר כמעט הכי חשוב שלמדתי הוא היכולת לקדם עניינים פיזית, שזה בערך אחד הדברים העיקריים שהיו חסרים לי כל החיים. פיתחתי איזה רוטינת מגע כלשהי שדי פתרה לי תבעיה(אני חושב שכתבתי אותה פה)- וגם גרמה לי להבין שיש לי עוד בעיה...
תבנה נוחותתתתתתתתתתת. הבעיה הכי גדולה שלי כרגע היא נוחות. לפעמים אין לי פשוט זין להכיר תבחורות כל פעם מחדש. כוסאמו- אפילו הצלחתי לסגור KC עם המישי הכי כוסית שהייתי איתה בחיים (על בנות כאלה כל החיים שלי חלמתי)- ודפקתי את זה אחרי כי לא היה מספיק נוחות.
מה שכן, אפשר להגיד שדי למדתי ממנה. אני יודע בדיוק באיזה מקומות פישלתי ומה הייתי יכול לעשות טוב יותר, ודי שיפרתי תעניין מאז. מי שמכיר אותי, אני מאוד מאמין בלמידה מטעויות. (ראה פוסט http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=678571)
אז זה בערך המצב שלי כרגע, מקווה להמשיך ולהשתפר, כי יש הרבה מה להשתפר. כרגע המטרה הבאה היא לסגור זיונים. אני חושב שהייתי כבר סוגר הרבה זיונים אם הבנות שסגרתי היו גרות יותר קרוב. איפה שאני גר אין מקום לסארג'ים, אז אני נאלץ לנסוע יותר רחוק. אולי זה נשמע תירוץ, אבל תכלס הלוגיסטיקה שמה לא משו בכלל, ולא כל בחורה תסכים להכנס איתך לשירותים.
מקווה שאמצא לזה פתרון, אמשיך לפרסם פה נקודות תקיעה שיצוצו בהמשך.
תודה לנאטס ולרועי -שעזרו לי כשהייתי צריך והצליחו להתמודד עם החפירות שלי. בלעדיהם לא הייתי משיג חצי ממה שהשגתי עד עכשיו .
להתראות עוד כמה זמן ושלא נפסיק להשתפר
MIr123

. הבעיה הכי גדולה שלי כרגע היא נוחות. לפעמים אין לי פשוט זין להכיר תבחורות כל פעם מחדש. כוסאמו- אפילו הצלחתי לסגור KC עם המישי הכי כוסית שהייתי איתה בחיים (על בנות כאלה כל החיים שלי חלמתי)- ודפקתי את זה אחרי כי לא היה מספיק נוחות. 
ציטוט ההודעה