קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הכי הכי טובה שלי-עכשיו באמת :P
    על ידי U2tr4x בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 23:13
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 21:09
  3. [שאלה]המצב שלי בטורנט ליץ'
    על ידי gangi בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 20:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

[דיווח התקדמות] השגת מטרת ביניים + המצב שלי עכשיו

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ברירת מחדל [דיווח התקדמות] השגת מטרת ביניים + המצב שלי עכשיו

אהלן,
    הרבה זמן לא הייתי פעיל בפורום (בעיקר בגלל שהרמה ירדה , וזה קצת התחיל להמאס). רציתי לעדכן אתכם על המצב שלי כרגע מבחינת הפיקאפ.

אני כבר 7~ חודשים בתחום. המטרה העיקרית שלי הייתה להצליח לסגור KC עם בחורות שהכרתי על המקום. השגתי את המטרה. אני מעדכן כי כרגע אני ברמה שאני מצליח להשיג את זה די בקביעות.

סטטיסטיקות שלי: עד עכשיו השגתי בערך 12 KC מבחורות שהכרתי במהלך הסארג'ים (לא כולל מסיבות וכאלה) וחברה אחת לחודש. את כל אלה השגתי רק ב4 חודשים האחרונים.
    לפני הפיקאפ השגתי רק KC 1 ממסיבה.

אני אכתוב פה את התהליך שעברתי במהלך החצי שנה האחרונה, בתקווה שחלק מהאנשים פה יוכלו ללמוד מזה קצת, וגם בשביל עצמי:

אני בפיקאפ מהחופש הגדול. עובד לפי המיסטרי מת'וד. ב3 חודשים הראשונים הייתי יוצא לסארג'ים אינסופיים- ולא סוגר כלום. הייתי עושה פוול טעויות בשטח ומתנהג כמו רובוט עם הרבה רוטינות. למרות שהיה לי 0 סגירות המשכתי בתקווה שהמצב ישתפר.

השינוי בחשיבה שלי התחיל אחרי שיחה עם דהנאטס, שגרם לי לראות את הפיקאפ באופן שונה. בשביל מה לרוץ ולפתוח סטים ולהתחיל כל פעם מ0? זאת עבודה קשה ומיותרת! הדרך הכי טובה היא להשתמש ב SP. היו לי מאז ומתמיד הרבה ידידות, אבל אף פעם לא השתמשתי בהן. במקום פשוט ברחתי מהן ורצתי לבדי לפתוח סטים שאני לא מכיר בכלל, איזה מטומטם הא?! *תקראו חומרים של אדם ליונס, הוא מדבר על זה הרבה*
    החל מהשיחה הזאת התחלתי לסגור KC בכל סארג' שיצאתי.

1.פתאום התחלתי להשתמש בידידות האלה ויצרתי לעצמי SP, ומפה הכל התחיל להשתנות. כבר לא פתחתי כמעט סטים. אבל איכשהו בנות התחילו להגיע. אני כבר לא משתמש בפתיחים כדי לפתוח סט מ0, אלא כנקודת התחלת שיחה עם מישהי כשהיא רואה שיש לי SP מטורף.
    מפה הדרך לסגירות הייתה קצרה.

2. הכישורי שיחה שלי השתפרו. אני כבר לא משתמש כמעט ברוטינות, חוץ מהפתיח שלי שאני מאוד אוהב, וכל מיני דברים שקשורים לA3 (משיכה= השקעה). יש חלקים "שחורים" בשיחה שאין לי מושג מה אמרתי, אבל כנראה שזה עבד.

3. הדבר כמעט הכי חשוב שלמדתי הוא היכולת לקדם עניינים פיזית, שזה בערך אחד הדברים העיקריים שהיו חסרים לי כל החיים. פיתחתי איזה רוטינת מגע כלשהי שדי פתרה לי תבעיה(אני חושב שכתבתי אותה פה)- וגם גרמה לי להבין שיש לי עוד בעיה...

תבנה נוחותתתתתתתתתתת . הבעיה הכי גדולה שלי כרגע היא נוחות. לפעמים אין לי פשוט זין להכיר תבחורות כל פעם מחדש. כוסאמו- אפילו הצלחתי לסגור KC עם המישי הכי כוסית שהייתי איתה בחיים (על בנות כאלה כל החיים שלי חלמתי)- ודפקתי את זה אחרי כי לא היה מספיק נוחות.

מה שכן, אפשר להגיד שדי למדתי ממנה. אני יודע בדיוק באיזה מקומות פישלתי ומה הייתי יכול לעשות טוב יותר, ודי שיפרתי תעניין מאז. מי שמכיר אותי, אני מאוד מאמין בלמידה מטעויות. (ראה פוסט http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=678571)

אז זה בערך המצב שלי כרגע, מקווה להמשיך ולהשתפר, כי יש הרבה מה להשתפר. כרגע המטרה הבאה היא לסגור זיונים. אני חושב שהייתי כבר סוגר הרבה זיונים אם הבנות שסגרתי היו גרות יותר קרוב. איפה שאני גר אין מקום לסארג'ים, אז אני נאלץ לנסוע יותר רחוק. אולי זה נשמע תירוץ, אבל תכלס הלוגיסטיקה שמה לא משו בכלל, ולא כל בחורה תסכים להכנס איתך לשירותים.

מקווה שאמצא לזה פתרון, אמשיך לפרסם פה נקודות תקיעה שיצוצו בהמשך.

תודה לנאטס ולרועי -שעזרו לי כשהייתי צריך והצליחו להתמודד עם החפירות שלי. בלעדיהם לא הייתי משיג חצי ממה שהשגתי עד עכשיו .
    להתראות עוד כמה זמן ושלא נפסיק להשתפר

MIr123
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 19-04-2011 בשעה 02:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

כל הכבוד, אני מקווה להגיע למה שאתה הגעת בקרוב
    בן כמה אתה?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:01.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

סוף סוף. אני זוכר את התקופה שהיית ילד סניה וחשבת שסארג'ים יביאו לך בנות, זה היה רק עניין של זמן עד שתבין תמציאות מה היא.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה היא?
    אתם אומרים שלא לצאת לסרג'ים?
    אם כך מה יעשה הילד חסר החברים וחסר הבחורות?

אני ממש ההיפוך לגישה הזאת, אני הרבה פעמים מנפנף ידידות שלי ועושה עליהן NEXT ורוצה להכיר בחורות חדשות, אני מרגיש סוג של חופש עם החדשות או בלצאת ולהתחיל במקום להתחיל עם מכריות וותיקות שלי (ידידות). מה שעוד יותר כיף זה כשהידידה שלך פתאום רואה אותך עם מישהי אחרת, משהו צובט לה את הלב והיא משנה את היחס שלה כלפיך (SP רק שפועל הפוך מהדרך שלכם).

אני יודע שאני מפתח כאן נושא לשיחה במקום להמשיך עם הטפיחות בשכם של MIR אבל באמת שזה יעזור לכולנו ואותי באופן אישי הגישה שלכם מאוד מעניינת, אשמח ללמוד אותה.

MIR, אל תכעס עלי, הכל למען ההתקדמות
    מה יעשה ילד חסר בחורות וחברים? יכיר אנשים קודם וישפר תמעגל החברתי שלו. שאפילו יידחף למקומות עם אנשים ויהיה חברותי. אבל ללכת לעזריאלי להתחיל עם בחורות כמו אידיוט זה לא בא בחשבון. בחורות זה הדבר האחרון שחסר לו.

אוקיי עכשיו באמת רואים שאתה מדבר ללא נסיון...אם אתה עושה תשיטה הזאת נכון, אתה מגיע לבחורות מכל הארץ וזה קרה לי אישית. כל שבוע אנשים חדשים ובחורות חדשות בלי לצאת לסארג' אחד. נוגד את כל התאוריה שלך. ותפסיק לדבר שטויות. מלא ידידות שלי ראו אותי ממזמז בנות אחרות מול הפרצוף שלהן ואף אחת לא שינתה כלפיי שום יחס ושום "SP הפוך" אם אתה מדבר בלי נסיון אל תגיב. אתה סתם מטעה תמתחילים שחשבו להתחיל את שיטת הSP אבל כשהם קוראים הודעות של אנשים כמוך שאין להם בכלל מושג מה זה, הם מקבלים רושם מוטעה וחוזרים לכובעי סניה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 19-04-2011 בשעה 11:20.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חלאס אתה לא מצחיק. אין לך שום נסיון מעשי ורואים את זה מהדיבור שלך, אתה לא מדבר כמו אחד שבאמת עבר את מה שאני למשל עברתי. כל אחד שביקר בעולם הזה יודע טוב מאוד שמה שאתה אומר אלה שטויות.

סארג'ים זה דבר עלוב ופאתטי, זה כמעט משתווה לתת רמה שאיזה מישהו פתח פה - לפתוח פרופילים מזויפים של בנות כדי לשפר ת'ערך שלך חח

אתה יכול להכיר מלא בנות בלי ללכת במיוחד בשביל להתחיל איתן, זה עלוב ופאתטי. רוצה להצליח עם בנות? ידידות יש לך , חברים יש לך , תצא איתם , צא עם ידידות שלך ומפה הדרך סלולה, אתה לא חייב לזיין כל ידידה שלך כדי לפתח את המעגל החברתי, ברגע שאתה בא עם מישהי לבחורה יהיה לך הרבה יותר קל, בכלל ברגע שאתה עם מישהי יהיה לך הרבה יותר קל להתחבר לבנות כי בנות יכולות אחרי 2 דקות לדבר על איזה טמפון הן משתמשות.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    אהלן,
    הרבה זמן לא הייתי פעיל בפורום (בעיקר בגלל שהרמה ירדה , וזה קצת התחיל להמאס). רציתי לעדכן אתכם על המצב שלי כרגע מבחינת הפיקאפ.

אני כבר 7~ חודשים בתחום. המטרה העיקרית שלי הייתה להצליח לסגור KC עם בחורות שהכרתי על המקום. השגתי את המטרה. אני מעדכן כי כרגע אני ברמה שאני מצליח להשיג את זה די בקביעות.

סטטיסטיקות שלי: עד עכשיו השגתי בערך 12 KC מבחורות שהכרתי במהלך הסארג'ים (לא כולל מסיבות וכאלה) וחברה אחת לחודש. את כל אלה השגתי רק ב4 חודשים האחרונים.
    לפני הפיקאפ השגתי רק KC 1 ממסיבה.

אני אכתוב פה את התהליך שעברתי במהלך החצי שנה האחרונה, בתקווה שחלק מהאנשים פה יוכלו ללמוד מזה קצת, וגם בשביל עצמי:

אני בפיקאפ מהחופש הגדול. עובד לפי המיסטרי מת'וד. ב3 חודשים הראשונים הייתי יוצא לסארג'ים אינסופיים- ולא סוגר כלום. הייתי עושה פוול טעויות בשטח ומתנהג כמו רובוט עם הרבה רוטינות. למרות שהיה לי 0 סגירות המשכתי בתקווה שהמצב ישתפר.

השינוי בחשיבה שלי התחיל אחרי שיחה עם דהנאטס, שגרם לי לראות את הפיקאפ באופן שונה. בשביל מה לרוץ ולפתוח סטים ולהתחיל כל פעם מ0? זאת עבודה קשה ומיותרת! הדרך הכי טובה היא להשתמש ב SP. היו לי מאז ומתמיד הרבה ידידות, אבל אף פעם לא השתמשתי בהן. במקום פשוט ברחתי מהן ורצתי לבדי לפתוח סטים שאני לא מכיר בכלל, איזה מטומטם הא?! *תקראו חומרים של אדם ליונס, הוא מדבר על זה הרבה*
    החל מהשיחה הזאת התחלתי לסגור KC בכל סארג' שיצאתי.

1.פתאום התחלתי להשתמש בידידות האלה ויצרתי לעצמי SP, ומפה הכל התחיל להשתנות. כבר לא פתחתי כמעט סטים. אבל איכשהו בנות התחילו להגיע. אני כבר לא משתמש בפתיחים כדי לפתוח סט מ0, אלא כנקודת התחלת שיחה עם מישהי כשהיא רואה שיש לי SP מטורף.
    מפה הדרך לסגירות הייתה קצרה.

2. הכישורי שיחה שלי השתפרו. אני כבר לא משתמש כמעט ברוטינות, חוץ מהפתיח שלי שאני מאוד אוהב, וכל מיני דברים שקשורים לA3 (משיכה= השקעה). יש חלקים "שחורים" בשיחה שאין לי מושג מה אמרתי, אבל כנראה שזה עבד.

3. הדבר כמעט הכי חשוב שלמדתי הוא היכולת לקדם עניינים פיזית, שזה בערך אחד הדברים העיקריים שהיו חסרים לי כל החיים. פיתחתי איזה רוטינת מגע כלשהי שדי פתרה לי תבעיה(אני חושב שכתבתי אותה פה)- וגם גרמה לי להבין שיש לי עוד בעיה...

תבנה נוחותתתתתתתתתתת . הבעיה הכי גדולה שלי כרגע היא נוחות. לפעמים אין לי פשוט זין להכיר תבחורות כל פעם מחדש. כוסאמו- אפילו הצלחתי לסגור KC עם המישי הכי כוסית שהייתי איתה בחיים (על בנות כאלה כל החיים שלי חלמתי)- ודפקתי את זה אחרי כי לא היה מספיק נוחות.

מה שכן, אפשר להגיד שדי למדתי ממנה. אני יודע בדיוק באיזה מקומות פישלתי ומה הייתי יכול לעשות טוב יותר, ודי שיפרתי תעניין מאז. מי שמכיר אותי, אני מאוד מאמין בלמידה מטעויות. (ראה פוסט http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=678571)

אז זה בערך המצב שלי כרגע, מקווה להמשיך ולהשתפר, כי יש הרבה מה להשתפר. כרגע המטרה הבאה היא לסגור זיונים. אני חושב שהייתי כבר סוגר הרבה זיונים אם הבנות שסגרתי היו גרות יותר קרוב. איפה שאני גר אין מקום לסארג'ים, אז אני נאלץ לנסוע יותר רחוק. אולי זה נשמע תירוץ, אבל תכלס הלוגיסטיקה שמה לא משו בכלל, ולא כל בחורה תסכים להכנס איתך לשירותים.

מקווה שאמצא לזה פתרון, אמשיך לפרסם פה נקודות תקיעה שיצוצו בהמשך.

תודה לנאטס ולרועי -שעזרו לי כשהייתי צריך והצליחו להתמודד עם החפירות שלי. בלעדיהם לא הייתי משיג חצי ממה שהשגתי עד עכשיו .
    להתראות עוד כמה זמן ושלא נפסיק להשתפר

MIr123
    היי, לא אוהב את החלק של הסטטיסטיקות, הצבת לך מטרה כלשהי בנושא?

ואתה מדווח בפורום דיווחי שטח? תדווחו חברים, זה חשוב, במיוחד בשבילכם, וגם בשביל החברים פה.
    ברגע שאתה כותב דיווח, עולות לך פתאום תובנות "אוי יכולתי לומר ככה או לעשות ככה, להבא אני אעשה " , "מהה! כשהיא אמרה ככה, היא בכלל התכוונה לזה! אז בנות לא באמת עושות מה שהן אומרות! " וכו'...

ובכלל, נחמד לשמוע דיווחים מחברי הפורום.
    גם אני חוטא בזה לצערי ...אני בעצמי סגרתי השבוע 2 FC ...אני צריך לדווח לכם באמת, פשוט אין לי כל כך זמן לכתוב על זה...

MIR, שיהיה המון בהצלחה בהמשך, תמשיך לקרוא ולהתפתח.

בהצלחה
    XAN

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    היי, לא אוהב את החלק של הסטטיסטיקות, הצבת לך מטרה כלשהי בנושא?

ואתה מדווח בפורום דיווחי שטח? תדווחו חברים, זה חשוב, במיוחד בשבילכם, וגם בשביל החברים פה.
    ברגע שאתה כותב דיווח, עולות לך פתאום תובנות "אוי יכולתי לומר ככה או לעשות ככה, להבא אני אעשה " , "מהה! כשהיא אמרה ככה, היא בכלל התכוונה לזה! אז בנות לא באמת עושות מה שהן אומרות! " וכו'...

ובכלל, נחמד לשמוע דיווחים מחברי הפורום.
    גם אני חוטא בזה לצערי ...אני בעצמי סגרתי השבוע 2 FC ...אני צריך לדווח לכם באמת, פשוט אין לי כל כך זמן לכתוב על זה...

MIR, שיהיה המון בהצלחה בהמשך, תמשיך לקרוא ולהתפתח.

בהצלחה
    XAN
    צודק, אני פשוט מתעצל. מתכוון לדווח בקרוב על סגירה שהרבה יוכלו ללמוד ממנה בקשר להמנעות מהתנגדויות.
    ולא הצבתי לעצמי מטרה כלשהי מבחינת מספר, פשוט רציתי להצליח לסגור בקביעות בנות שאני מכיר על המקום.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 19-04-2011 בשעה 12:17.

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה היא?
    אתם אומרים שלא לצאת לסרג'ים?
    אם כך מה יעשה הילד חסר החברים וחסר הבחורות?

אני ממש ההיפוך לגישה הזאת, אני הרבה פעמים מנפנף ידידות שלי ועושה עליהן NEXT ורוצה להכיר בחורות חדשות, אני מרגיש סוג של חופש עם החדשות או בלצאת ולהתחיל במקום להתחיל עם מכריות וותיקות שלי (ידידות). מה שעוד יותר כיף זה כשהידידה שלך פתאום רואה אותך עם מישהי אחרת, משהו צובט לה את הלב והיא משנה את היחס שלה כלפיך (SP רק שפועל הפוך מהדרך שלכם).

אני יודע שאני מפתח כאן נושא לשיחה במקום להמשיך עם הטפיחות בשכם של MIR אבל באמת שזה יעזור לכולנו ואותי באופן אישי הגישה שלכם מאוד מעניינת, אשמח ללמוד אותה.

MIR, אל תכעס עלי, הכל למען ההתקדמות
    כשטיילר ואני אומרים שאנחנו לא "יוצאים לסארג'ים " זה אומר שאנחנו מגיעים למקום שנפגשים בו יחסית הרבה אנשים, ונמצאים במעגל החברתי שלנו שיש בו הרבה SP. לתוך המעגל הזה באות כל פעם בנות חדשות, וקל לסגור אותן. זה לא סארג' במובן הרגיל של לרוץ ולפתוח סטים(כי הבחורות מגיעות לפה לבד). אבל בכל זאת אנחנו יוצאים במטרה להנות וגם להשיג בחורות.

עדיין, אני חושב שהחלק של לפתוח סטים הוא חלק בלתי נפרד מההתפתחות. COLD APPROACH כן משפר כישורי שיחה, אינטילגנציה חברתית,לומדים איך לעשות קינו ובלהבלהבלה. לדעתי בלעדי הסארג'ים בהתחלה לא הייתי מצליח.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 19-04-2011 בשעה 12:29.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הבעיה בך שאתה מתנשא וחושב את עצמך משהו שאתה לא.

ביום שיהיה לך במה להשוויץ, שתהיה מולטי מיליארדר, שתגור באחוזת פלייבוי ושיהיה לך קשרים עם האנשים הנחשבים ביותר ארץ/בעולם, GO FOR IT.

עד אז אין לך ממה. תיפטר מהאגו שלך. אין לך שום ערך ושום ייחודיות, אתה סתם סוציופט עם שגעון גדלות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect