|
|
הימנעות מרצח, היא לא הפרמטר היחיד לשפיות!
בלי קשר, אני אפילו לא רומז שאתה לא שפוי, זה פשוט סוג של התבטאות...
1. לפי דעתך צריך להרוג את כל הערבים, אין לזה שום קשר לסיפור הזה ספציפית.
2. גם לך יש קשר דם אליהם... קשר דם הוא לא סיבה להרוג אותם.
3. מהרגע שהם הביאו אותם לעולם עד הרצח נעשו הרבה שינויים, הם לא נולדו רוצחים.
אני רגיש די מטופש שאני צריך בכלל לכתוב את התשובות הפשוטות הללו.
דעתי, כמו שכבר כתבו פה, שערכת המשפט במדינה אינה כשירה דיה בשביל לגזור מוות על אדם, גם אם עונש מוות הוא דבר ראוי בפני עצמו...
לפעמים אני אוהב להתווכח עם אנשים, אבל בחייאת "הפילוסוף" אחי, בנושא כזה אסור להתחיל להתפלסף.
קודם כל שיוציא את הנבלות האלא לתלייה בישוב איתמר, אם לא עושים את זה, זה רק מראה כמה הממשלה שלנו חבורת של מטומטמים.
אחרי שתולים את הנבלות האלא, צריך לחשוב מה עושים עם המשפחות שלהם (כידוע לך דוד שלהם עזר להם לשרוף את הבגדים שהיו עם הדם של הנרצחים ה"יד, יש להם היסטוריה לא קטנה במשפחה נגד ישראל, אבא של אחד מהם גם היה מחבל, שהיה מעורב ברציחות ישראלים)
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני רוצה להתעלל בהם בערבים המסריחים האלה עד המוות לאט לאט ככה שירגישו את הסבל לא ככה סתם לתלות אותם זה יהיה משעמם צריך לחתוך את הצבעות וכו... ככה לאט לאט שיהיה להם "נעים "
זה שכשנרשמתי לפורום לא חשבתי להישאר פה יותר משנייה, וקראתי לעצמי "הפילוסוף" שאלוהים גם כן לא יודע למה, לא אומר שכל הודעה שלי היא פילוסופיה.
כן, לא כל מי שלא מתעצבן, ומסוגל לעשות הפרדה בין הרגש הגואה, לשכל הבודק והחושב
- הוא כבד, פילוסוף, וכדומה,
אני מבין את הכאב, את העצבים, והרצון התהומי לנקמה, גם אני שותף לרצון הזה, אבל בלי שום קשר, אני לא חושב שזה מה שבאמת צריך, ראוי, ונכון לעשות.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לדעתי עין תחת עין.
רצחו את המשפחה אל מול עיני הילדה, שירצחו את המשפחה שלהם מול העיניים שלהם.
כמובן שזה לא יקרה וכמו שבן אמר הם ישבו ב"כלא" שלנו, עם אחלה אוכל, מיטה חמה, טלוויזיה עם כבלים וביקורים.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני לא חושב שיש מישהו בעולם שחושב שלמפלצות האלה מגיע לחיות, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להרוג אותם.
אני לא חושב שלהרוג אותם יעשה טוב למשפחה של הנרצחים מאיתמר, זה לא יביא להם נחמה על מי שכבר נרצח.
המטרה היחידה עכשיו היא להביא לכך שהמפלצות האלו לא יגעו יותר באף אחד, אני חושב שכלא \ עבודות שירות כאלה או אחרות יכולות לספק את המטרה, לא חייבים לרצוח אותם.
לזרוק אותם לצינוק עד סוף החיים
ברור שבעד דין מוות! אבל לא יאשר את זה....