קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הצעה] פורום קסמים וטריקים .
    על ידי Lampi בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2009, 15:15
  2. [מוכר] מסמך עם המון קסמים וטריקים
    על ידי imtnt בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 08:44
  3. [סקר] פורום קסמים וטריקים
    על ידי SWISHY בפורום סקרים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-08-2007, 13:02
  4. [מדריך]קסמים מגניבים
    על ידי Perfection בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 561
    הודעה אחרונה: 25-06-2007, 15:05
  5. איך אני משיג קסמים חדשים?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 54 מתוך 54

קסמים וטריקים...? - עמוד 4

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

טיילר אני מסכים איתך, חוץ מדבר אחד, שלא תמיד המטרה של אנשים צריכה להיות הפסגה, כי פשוט זה לא מתאים לכולם.
    לא בכל דבר צריך להצטיין, אבל אני מסכים בזה שצריך להיות תחומים שתמיד תרצה להתקדם בהם.

סוניק, כל היופי זה למצוא לבד את הדרך. בדרך אתה גם מוצא את ה'אני' הפנימי שלך, לדעתי.
    יש לך מטרה, שבנויה מהרבה מטרות בדרך וכך אתה בעצם מגשים את המטרות ומגלה מי אתה.
    המטרה הראשונה היא הצעד הראשון.
    לדעתי זה החלק החשוב, להתמקד במטרה ולחשוב רק עליה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    סוניק, כל היופי זה למצוא לבד את הדרך. בדרך אתה גם מוצא את ה'אני' הפנימי שלך, לדעתי.
    אז מה הקטע של כל מיני גורואים למיניהם? ואני לא מדבר בהכרח על פיקאפ. המטרה שלהם זה לעזור לך למצוא את האני הפנימי שלך...

יש לך מטרה, שבנויה מהרבה מטרות בדרך וכך אתה בעצם מגשים את המטרות ומגלה מי אתה. יעד
    יש משהו בדברים שלך ואני רוצה להוסיף. אני חושב שבדרך להשיג יעד יש לך הרבה מטרות קטנות, אתה צריך להתמקד בכל מטרה, אבל תמיד לחשוב על איך היא מאפשרת לך לפתוח את הדרך למטרה הבאה ובמה היא עוזרת לך להשיג את היעד שלך, לתכנן צעדים מראש, לארגן תוכנית קבועה ומדויקת. כל אלא יעזרו לך להשיג יותר בקלות את המטרה הגדולה שלך שהיא היעד. זה קשור לכל דבר בחיים ואתה יכול להשליך את זה על פיקאפ, הצלחה בחיים, תוכניות עסקיות וכדומה.
    בהדגשה
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 19-04-2011 בשעה 08:55.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    טיילר אני מסכים איתך, חוץ מדבר אחד, שלא תמיד המטרה של אנשים צריכה להיות הפסגה, כי פשוט זה לא מתאים לכולם.
    לא בכל דבר צריך להצטיין, אבל אני מסכים בזה שצריך להיות תחומים שתמיד תרצה להתקדם בהם.

יש לך מטרה, שבנויה מהרבה מטרות בדרך וכך אתה בעצם מגשים את המטרות ומגלה מי אתה.
    כל אחד יכול להגיע לפסגה. כל אחד כל אחד. גם אנשים כמו סוניק שוויתרו על האישיות שלהם. אין אחד שלא רוצה להגיע לשם, ומי שטוען שהוא לא הוא מישהו כמו סוניק שמשוכנע שבגיל 20 איכשהו הוא "מצא את עצמו" למרות שהוא לא ראה פאקינג חיים. אם רק הייתם חיים את הלייף סטייל הזה יום אחד ומבינים מהו, לעולם לא הייתם מעלים מחשבות כאלה בראש המעוות שלכם.

תסכים איתי שאין באמת באנשים שבחרו מרצונם הכנה להיות פועלים כושים תחת שכר של 10 אלף לחודש, עם אישה כונפה וילדים מעצבנים.

הם פשוט בוחרים שלא כי זה יותר נוח לחיות לייף סטייל ממוצע וזה הרבה יותר "קל". למה ללכת על מה שקשה? בואו נסתפק במעט! ועל הדרך נתרץ את הכשלון במשפטים נוסח הודו!
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 19-04-2011 בשעה 11:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

Big D -
    "אז מה הקטע של כל מיני גורואים למיניהם? ואני לא מדבר בהכרח על פיקאפ. המטרה שלהם זה לעזור לך למצוא את האני הפנימי שלך..."

תשמע כל המורים הרוחניים וכל אלה שואלים אותך שאלות, אבל אתה זה שצריך לספק את התשובות בסופו של דבר.
    גורואים בפיקאפ לא ממש עוזרים לך למצוא את האני הפנימי שלך. הם עוזרים לך להחצין את עצמך ולקבל ביטחון עצמי שזה יותר בכיוון של להשלים עם עצמך.
    מה שכן, הם כן עוזרים למצוא את העצמך בפן החברתי.

" לתכנן צעדים מראש, לארגן תוכנית קבועה ומדויקת."

פה הקאץ'. רוב הפעמים אתה לא יכול לתכנן תוכנית קבועה ומדויקת, כי אין לך מושג איך זה יהיה ומה יהיה. וזה מה שתוקע הרבה אנשים, "אמונות מגבילות", שחסר להם חלק בתוכנית.
    אני בעד לעשות מטרות קטנות, ומשם פשוט לזרום למטרה הגדולה. כי אין לך מושג מה יקרה בדרך ויכול להיות שיפתחו לך עוד דלתות \ רצונות ישתנו וכו'...

טיילר - אני מאמין שכולם צריכים לשאוף לגבוה , כי באמת קשה לפסול לייף סטייל כזה לפני שחיית אותו. זה די מגוחך לפסול לייף סטייל כזה בגיל כלכך צעיר.
    אבל לא חסר דוגמאות של מפורסמים שהגיעו לפסגה ולא יכלו להתמודד עם זה.
    חוץ מזה, הצורך של תמיד להתקדם ולא להסתפק במה שיש לך גרוע מאוד. תסתכל על כל המיליארדרים שידפקו אותך בשביל שקל.
    זה לחיות במירוץ כל הזמן.

תשמע היתרון בלייף סטייל ממוצע זה שלא לוקחים סיכון. הולכים על בטוח וחיים בנוח.
    אנשים שלא רוצים לחץ על הראש, אין להם את הרעב שיש לך.
    וכן לא כולם רוצים לעבוד קשה. בשביל להשיג את הלייף סטייל שאתה מדבר עליו, צריך לתקוע תתחת, לחלק זה בא יותר בקלות אבל כולם קורעים תתחת ולא תמיד זה משתלם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עדיף לקרוע תתחת עד גיל 30~25 אבל אח''כ לחיות בלי דאגות, לחצים ועצבים כל החיים ולהרגיש מלך. ועם הכסף שיהיה לך תוכל לקנות תחת חדש. חח

כל הקטע של ה"תחרות" המפגרת הזאת בין העשירים כמו "לי יש אסלה מזהב ולך לא" זה סתם טמטום וקטע של אגו. מי שמסתכל רק על עצמו לא נמצא בתחרות עם אף אחד, אני לא רואה את עצמי מתחרה בכל מיני אידיוטים בעלי אגו נפוח והמקסימום שאעשה זה להגיע לחופש פיננסי, לעשות סמים כל היום ולצאת למקומות השווים ביותר עד שאמות מאורגזמת יתר/מנת יתר. יותר מושך אותך מלקנות תמונות בעשרות מליוני דולרים ולבנות אסלות מזהב.

לא צריך למהר להתחתן ולהתמסד, אם זה קורה אז זה קורה אם זה לא קורה אז זה לא אמור לקרות. שלא דנבר על העובדה שכשאתה עשיר נשים ימכרו את אמא שלהן לסין כדי רק להיות איתך בקשר שלא נדבר על חתונה...

וביננו...אני מכיר יותר ממוצעים שסובלים מאשר מליונרים בעלי "צרות של עשירים" מה שנקרא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה שאתה קורא לו איזון וחיים נורמלים נחשב בינוניות בשפה שלי. ונחשב בגידה בערכים ובקודים האישיים שלי.

לדעתי אתה פשוט וויתרת לעצמך. היה לך חלום כלשהו ואחד טוב ואולי אפילו גם הלך לך קצת, רצית להצליח ולהיות מעבר למה שאחרים אמרו לך. אבל באה תקופה שלא הלך לך, אנשים אמרו לך שאתה חי בסרט ושאי אפשר באמת להיות בעל הרבה כסף וכו' וכו' ושאתה חייב להתאזן ולהתפשר והחלטת שהם צודקים ומשם התחלת להצדיק את הכשלון שלך בתירוצים כמו "מצאתי את ה"אני" שלי...

זה קרה לגדולים ביותר. אין אחד שלא צחקו עליו ככה ואמרו לו שהוא בחיים לא יצליח ושהוא גרוע. אבל אתה וויתרת, אנחנו לא.

אתה ילד בן 20 לא מצאת פאקינג כלום, אתה כולך רכוש צה''ל ואני מנחש שבחיים שלך אפילו בחו''ל לא היית, אתה סתם מאונן מנטאלית כמו איזה לאדע מה מדבר איתי על איזון ועל שטויות שלך תדע מאיפה הפלצת.
    סוניק לחרא הזה אני התכוונתי,טיילר בלי להכיר אותך אישית עשה לך ניתוח אישיות הכי קרוב לפגישה עם פסיכולוג ב 400 ש"ח לשעה.

זה גם מה שאני טענתי. אתה מתוסכל [ואל תיקח אישית את הביקורת להפך אני רוצה לפתוח לך את העינים שתראה את העולם בפרספקטיבה אחרת.] אתה לא מאמין באנשים יותר[זוכר הם עשו לך רע..],נהיית חשדן,הביישנות הגיעה עם זה[לפני כל הדרדור במצב והתסכול שאנשים הוציאו עליך-בגלל שהם הרגישו רע עם עצמם ולא יכלו לראות בנאדם שאשכרה חולם ומתכנן- אני מהמר שהיית אפילו ילד חברותי עם גישה טובה ...],ההפנמה של התסכול והקיבוע של המסקנה שיצאה לך ממנו["אין סיכוי שזה יקרה כי אנשים שקרובים אליי ושראיתי מהם כמשו -שאגב מהם ירשת את הדפוסי התנהגות וחשיבה כAFC מיותר לציין שהם בעצמם ממוצעים שגם הם חלמו פעם אבל גם להם הרסו תחלום והפכו אותם לAFC- יודעים עליי הכל והם החליטו שלי זה לא מתאים ובלה בלה"] גרמה לך לראות בזה כדרך חיים.

= אתה הAFC בהתגלמותו,זה שהגישה שלו כ"כ מוטעית ומקובעת אצלו כנכונה שהוא אפילו לא מוכן לשמוע על אופציה אחרת.
    לפי דעתי שום דבר לא ישתנה אלא אם כן מישו שאתה מקבל ממנו[אצלי זה היה חבר ילדות קרוב..אתה יכול לקרוא לו "מנטור"...] שפשוט ינער אותך מהגישה ההזויה שאתה חיי בה.
    כי את האמת עם החשיבה המקובעת שתפסת אתה לא תגיע רחוק,ובטח לא תצליח למצוא את "האני הפנימי" שלך[שאגב קיים למי שתהה].

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    סוניק לחרא הזה אני התכוונתי,טיילר בלי להכיר אותך אישית עשה לך ניתוח אישיות הכי קרוב לפגישה עם פסיכולוג ב 400 ש"ח לשעה.

זה גם מה שאני טענתי. אתה מתוסכל [ואל תיקח אישית את הביקורת להפך אני רוצה לפתוח לך את העינים שתראה את העולם בפרספקטיבה אחרת.] אתה לא מאמין באנשים יותר[זוכר הם עשו לך רע..],נהיית חשדן,הביישנות הגיעה עם זה[לפני כל הדרדור במצב והתסכול שאנשים הוציאו עליך-בגלל שהם הרגישו רע עם עצמם ולא יכלו לראות בנאדם שאשכרה חולם ומתכנן- אני מהמר שהיית אפילו ילד חברותי עם גישה טובה ...],ההפנמה של התסכול והקיבוע של המסקנה שיצאה לך ממנו["אין סיכוי שזה יקרה כי אנשים שקרובים אליי ושראיתי מהם כמשו -שאגב מהם ירשת את הדפוסי התנהגות וחשיבה כAFC מיותר לציין שהם בעצמם ממוצעים שגם הם חלמו פעם אבל גם להם הרסו תחלום והפכו אותם לAFC- יודעים עליי הכל והם החליטו שלי זה לא מתאים ובלה בלה"] גרמה לך לראות בזה כדרך חיים.

= אתה הAFC בהתגלמותו,זה שהגישה שלו כ"כ מוטעית ומקובעת אצלו כנכונה שהוא אפילו לא מוכן לשמוע על אופציה אחרת.
    לפי דעתי שום דבר לא ישתנה אלא אם כן מישו שאתה מקבל ממנו[אצלי זה היה חבר ילדות קרוב..אתה יכול לקרוא לו "מנטור"...] שפשוט ינער אותך מהגישה ההזויה שאתה חיי בה.
    כי את האמת עם החשיבה המקובעת שתפסת אתה לא תגיע רחוק,ובטח לא תצליח למצוא את "האני הפנימי" שלך[שאגב קיים למי שתהה].
    אני דווקא נוטה להסכים עם טיילור, שמע אין כזה דבר אני לא יכול יש אני לא רוצה.
    אם אתה רוצה ותתאמץ מספיק אתה תצליח.
    אהבתי מה שטיילר רשם
    "תסכים איתי שאין באמת באנשים שבחרו מרצונם הכנה להיות פועלים כושים תחת שכר של 10 אלף לחודש, עם אישה כונפה וילדים מעצבנים.

הם פשוט בוחרים שלא כי זה יותר נוח לחיות לייף סטייל ממוצע וזה הרבה יותר "קל". למה ללכת על מה שקשה? בואו נסתפק במעט! ועל הדרך נתרץ את הכשלון במשפטים נוסח הודו!"
    כי זה פשוט נכון. אנחנו אנשים עצלנים מטבענו ומחפשים את הדרכים הקלות והנוחות ביותר (לדוגמא תסתכל מסביב ותראה שכול מה שאנחנו עושים כמו מכוניות מוכנת כביסה וכו' זה על מנת להקל על החיים שלנו).

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

זו לא (רק) העצלנות. זה הקטע שאתה מסכן את התחת שלך.
    רוב אנשי העסקים נכשלו בפעמים הראשונות. בן אדם נורמטיבי היה מוותר במצב כזה, הם לא.
    מצד שני, אתה לא שומע על אלה שהמשיכו והמשיכו ומסתובבים כרגע עם עגלת סופר ברוטשילד.

טיילר, לא טוב להיות קיצוני בשום דבר. אתה מסתכל על אנשים ממוצעים כלוזרים שמתפשרים. זה לא נכון.
    התפשרות זה חלק מהחיים, אתה צריך לדעת מה חשוב לך, להתמקד בזה, אך לא לזנוח את כל השאר, כי דברים משתנים.

אגב קסם...
    'תבחרי מספר מ1 עד 4...'

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect