כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
יפההההההההההההההההההההההה
יפההההההההההההההההה
שאתה לא חייב לפרוץ את המכשיר מחדש כל פעם שהוא כבה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יישש יופיי ! מישהו ניסה ?
אני ויש כמה באגים (לפחות אצלי)
המצב שקט התחרפן (זה עוד מהפריצה הקודמת לא תיקנו)
השירים בנגן מתנגנים בצורה מבולגנת ובלי שום סדר ברור [גם בלי הגדרת עירבוב] (לא קרה לי אבל שמעתי שזה באג קיים)
וזה מה שני יודע בנתיים
אורי, אם אח שלי קנה אייפד לפני כמה ימים הפריצה תעבוד? אתה ממליץ עליה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני לא יודע מה גירסאת IOS שלו אבל באופן כללי אם זה גבוהה מ 4.2.1 אז אין טעם הפריצות מעל זה פשוט נוראיות (אפשר לפרוץ ואני לא ממש יודע אם קיימים אותם באגים גם באייפד) בכל מקרה מה שתחליטו כרגע לכל גירסאות התוכנה יש פריצה (והיא נורא קלה לביצוע)