מה אתם אומרים? יש מגוון של בחורות במאה ה- 21: הפתוחות יותר, ביישניות, חמודות, עצבניות, בתולות ולא בתולות.
מה אתם אישית מעדיפים? לשכב עם בחורה בתולה או לשכב עם מוצר "מוכן"? (עם לא בתולה?). הביאו את דעתכם האישית והסבירו אותה כמובן
הדעה האישית שלי -
מצד אחד אותי אישית מגעיל כול הקטע הזה עם הדם בעקבות שנקרע קרום בתולין. אז זה די מבאס כי כואב לה במרבית המקרים וזה גם מבייש. לפחות במצב שלי. החברה שלי הייתה בתולה לחלוטין ודי ביישנית ועד שהיא נפתחה... היא הייתה בת 19 אז. וכששכבנו בפעם הראשונה ירד לה דם והיא די התביישה בזה הייתי אומר שהיא הייתה טיפה בטראומה אחרי זה. למרות שאני מכיר אישית הרבה בנים, גברים שדווקא אוהבים בתולות בגלל הדם, לא יודע זה פשוט מגעיל כזה.
מצד שני בחורה בתולה זה הכי טוב שאפשר לבקש, אין לה ניסיון קודם אז אתה לא אוכל את עצמך עם כמה בחורים היא שכבה לפניך ואיזה מחלות נסתרות יש לה שם... כול הקטע להשיג בחורה בתולה זה אתגר צריך לקחת הכול לאט לאט, אני מהתחלה לא בניתי שאשכב איתה אחרי חודש של היכרות. במרבית המקרים היא תזכור אותך, כי זאת הפעם הראשונה שלה ואתה יכול ללמד אותה כמו שצריךבלי שתרמז לך באוזן באמצע "החבר הקודם שלי... עשה ככה וככה". זה גם נשי יש מן תמימות וטוהר בבחורות בתולות. אז למרות הדבר אני חושב שאני מעדיף בחורות בתולות. לפחות במקרה שלי, אני ממש שמח שעדיין נשארו בחורות בגילאים 18,19,20 וכו' שלא התבזבזו, לדעתי זה אומר הרבה על האישה שלפניך (במובן החיובי כמובן). הרבה היום עושות בגיל 15...
מה דעתכם? מעדיפים בתולות או לא בתולות?

בלי שתרמז לך באוזן באמצע "החבר הקודם שלי... עשה ככה וככה". זה גם נשי יש מן תמימות וטוהר בבחורות בתולות. אז למרות הדבר אני חושב שאני מעדיף בחורות בתולות. לפחות במקרה שלי, אני ממש שמח שעדיין נשארו בחורות בגילאים 18,19,20 וכו' שלא התבזבזו, לדעתי זה אומר הרבה על האישה שלפניך (במובן החיובי כמובן). הרבה היום עושות בגיל 15... 
ציטוט ההודעה