החיים יפים
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:02.
|
|
א'. מתייחס לחלק הראשון של ההודעה, אם אתה לא יכול להתקדם בחיים בלי חיזוקים חיוביים בכל שלב, גבר, זה לא טוב. תפסיק להיות מונחה תוצאה זה לא עובד.
ב'. אם תדע לכוון לבחורות שגם ככה רוצות אותך גם שיטה שתגיד לך "לך תספר לה איך עבר לך היום", תעבוד ב90%....
שוב, השאלה היא מה אתה מנסה להשיג בסופו של יום.
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:02.
שיגעתם תמוח.
אני יוצא לסארג' ועוד סארג' ועוד סארג'...
ואני כמעט תמיד מרגיש שיפור - ואם לא, אני לא מתיאש.
מה הבעיה בלהתאמן המון?! - האמונה שלי היא: לצאת ולצאת וללמוד אך אף פעם לא לחזור על טעויות קודמות.
אני רוצה להיות מסוגל לפתות בחורות נטו. בלי כל החארטות שמסביב.
אני לא מאמין שאני חייב להשתנות מהיסוד בשביל זה.
לכן אני מאוד מאוד הצטערתי על כך שלא אוכל ללכת לקורס של ג'פריס. אותו אני באמת אוהד.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:03.
שתוק.
אתה לא מיוחד, אתה לא חייזר או משהו, אתה לא שונה מכל אחד אחר שעבר שינוי.
לא יודע כמה סארג'ים וכמה ניסית, כנראה שזה לא מספיק !
אז כן, אתה יכול להכנע לבינוניות ולהמציא תירוצים, זה הטבע שלי, זה מקובע, הכל כיד הגורל, אני לא יכול להשתנות. לבריאות, אבל אף אחד לא יגיד לך שאתה צודק, שתהיה בעניין, כמה שתנסה לפרש את זה, אתה פשוט טועה.
כי אנשים חלשים ממך, מכוערים ממך, ביישנים ממך, סגורים ממך, עשו שינוי מטורף, אתה גם יכול.
תפסיק כבר, אם באמת היית יוצא להרבה סארג'ים לא היית פעיל כל כך בפורום, אבל אני לא רוצה להגיד שאתה משקר, אני יוצא מנקודת הנחה שמה שאתה אומר באמת נכון ולא רק נראה לך שנכון.
אז אם באמת יצאת למיליון סארג'ים ולא הלך לך, תצא לעוד מיליון.
"אין דבר העומד בפני הרצון", פשוט ככה.
http://www.dailymotion.com/video/x1w...t=1#from=embed
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:03.
סוניק...
נקודה קטנה למחשבה:
אף אחד לא שמע איך , זה לא שמישהו מסתיר ממך משהו ויש קנוניה עולמית נגדך של לא להגיד לך איך... כנראה שזה לא רשום בשום מקום.
ובכל זאת עובדה שיש המון אנשים שכן השתנו ... אתה מתעמק יותר מידי , אני מבין אותך , אתה חושב שזה טוב .. אבל זה בזבוז זמן !
במקום לחפש איך , פשוט תעשה וה"איך" יבוא כבר לבד.
בקשר לבעיה שלך מה שאני יכול להציע זה שתתמקד בבעיה אחת כל פעם .. לא כולן בבת אחת
זאת מלחמה יום יומית והדרך שאני רואה את זה היא כזאת :
אי אפשר למצח הרגלים פעם אחת ולתמיד .. אני תמיד אלחם איתם , עד שמרוב לחימה אני כבר אהיה מיומן
והמלחמה תבוא לי טבעי
נערך לאחרונה על ידי minimax; 20-04-2011 בשעה 20:34.
החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:04.
פעם 40 אני אומר לך, תתאמן (ומומלץ תרים משקולות, אף אחד לא מכריח אותך ללכת לחדר כושר מצידי תרים כיסאות ושולחנות) ככה אתה מייצר יותר טסטסטורון והקול יהיה עבה יותר והשרירים יתחזקו ואתה תלך כמו "אלפה" בצורה טבעית כי שרירי גב חזקים ימשכו את הכתפיים אחורה, חזה יבלוט החוצה והכתפיים רחבות יתנו לך רוחב. גם מסה ברגליים לא תזיק אם אתה רוצה לשים ג'ינסים שהם יהיו צמודים.
קראתה MAGIC BULLETS? את האמת....
אתה יכול לעשן וזה יתן לך אפקט של קול עבה אבל אני לא חושב שאתה רוצה לעשות את זה.
החיים יפים
מה קשר????? עזוב..... אתה ממשיך לחפש מה שלא קיים..... מציעים לך פה עזרה ואתה לא מוכן לקבל, רק להעיר הערות מתוחכמות ולתרץ את האי הצלחה שלך "זה לא אני" "כולם יודעים משהו ואני לא" "אבל איך??????". אף אחד פה לא יתן לך גלולת קסם וגם אני לא....
נותנים לך פיתרון מעשי MIR רשם לך א ב ג ד ה מה לעשות מילה במילה קח פתיח 2 רוטינות DHV ונג ותפתח 50 סטים ותחזור לדווח. אתה כמובן מסיבה לא ברורה חייב לתרץ ולא עושה את זה.
אי אפשר לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.
סוניק לדעתי אתה פשוט מתוסכל, אין לך מוטיבציה וככה גם הסארג'ים שלך נראים.
אתה צריך למחוק לכמה ערבים את מה שאתה יודע, פשוט לצאת להנות והמטרה היא להיות משוחרר וחברותי.
תשמע מוזיקה טובה בדרך, תריץ קצת צחוקים ותשתה קצת. הכי חשוב שתצא עם אנשים זורמים, לא חייבים להיות שחקנים, אבל אנשים פתוחים שיזרמו.
לדעתי ברגע שתחזיר את המוטיבציה בלי לחשוב על פיק-אפ בכלל (ותהנה) הדברים יזרמו ואתה פשוט תעשה את הדברים שקראת שצריך מבלי לחשוב עליהם אפילו.
תפסיק לחשוב יותר מדי ולנתח כל דבר. הבעיה היא שאתה אוהב את זה, ומזלזל באנשים שלא עושים את זה, אבל תנסה, תראה איך זה מרגיש.
עזוב את השינויי קול ולהוביל קומינייקציות... רק תהיה חברותי וכשתכנס למוד גם תתחיל עם בנות.
החיים יפים