קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-03-2017, 09:36
  2. [שאלה] אחת ולתמיד!! 2pac חי או מת ????
    על ידי mеidan בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 14:01
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 19:35
  4. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

מועדונים - אחת ולתמיד . - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    יש לי הרגשה שפשוט לא היית במסיבות איכותיות...
    יתכן מאוד. רב המסיבות בארץ הן לא מי יודע מה,
    שמעו אנחנו סובבים תרבות של ערסים ובני המעמד הנחות.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אחי אני רוצה לבוא איתך למסיבה ותראה לי איך אתה גורר את ה4 כוסיות שבאמת שוות איתך לאורגיה בשירותים.

הבנות האלה לא זזות מטר בלי מעגלים מינימום אתה הדיג'יי והמפיק ביחדP: וכונפות לא באלי לזיין[שגם אלה התחילו לחוש] X:
    השאיפות המיניות שלי לא כאלה גבוהות..

בקיצור, הסברים:
    לבוא עם SP גבוה, ווינגוומאנס לדוגמה זה מטורף
    באתי עם שלושה ידידות למסיבה , שוות אני חייב לציין, עם תכנון מראש הן שלושת רקדו סביבי כזה
    וואלה אתה נהייה הלהיט של המסיבה.

יחד עם זה הכח של פיקוק במסיבות, כשאין אופציה אמיתית לדו שיח, זה מה שיוצר את הרושם ככה את זוכה לתשומת לב.

מה גם שאל תחמירו עם עצמכן.
    אולי זה נשמע לכן הזוי, אבל לפעמים בנות יוצאות למסיבות רק כדי לרקות ולהשתחרר עם חברות.
    תאכלס אני מבין אותן, לא תמיד בראש שלי להכיר בנות..

אומנם אני לא יוצא הרבה למסיבות כי אני לא מת על זה, והולך בדרך כלל אם חבר שלי שהוא דיג'יי קורא לחברים לבוא למסיבות שהוא מתקלט, או שסתם יש איזו מסיבה נחמדת אז יוצא, ומה שכתבתי לעיל זה פשוט מה שפועל.
    זה לא המצאה שלי, זה דברים שגם אני למדתי בפורום הזה או אחר, ו וואלה-פועל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מועדונים זה אחד ההזויים..בשבוע האחרון סגרתי 3 KC ו 4 MC (חלקם עם KC חלקם בלי ) מחוץ למועדונים..סגרתי נשיקה ב 10 דקות, 2 MC בספסל האחורי של אוטובוס ועוד כמה דברים הזויים !! וכשאני מגיע למועדון אני לא מצליח לסגור כלום ><
    פשוט הזוי בטירוף..אפילו הייתה מסיבה שהכרתי שמה בערך 200 אנשים ורקדתי כמו משוגע ולא שמתי על אף אחד ועדיין לא סגרתי כלום למרות שניסיתי לפתוח איזה 20 סטים..הבנות שמה רק בורחות כל הזמן פאק ><
    למשל אני בא פותח מישהי וישר 4 חברות שלה קופצות עליה ומעיפות אותי משם..אין זה פשוט דבר דפוק לא יודע S:

מעודד לשמוע שזאת בעיה יחסית די כללית , בתכלס יוצא לי לסגור הרבה KC במועדונים (כמו שאמרתי רק השבוע היו 4 כאלה ואתמול עוד אחד) , ולפעמים גם MC , אבל זה לא משהו וודאי , זה כמו להסתמך על מזל , בכ"ז אחרי מסיבה אתמול ,היה לי MC די מטורף במועדון , פשוט הגעתי למסקנה , שזה ממש קשור בין כמה אתה נהנה ,לכמה שאתה תסגור ועוד משהו , אם כבר סגרת KC ואתה תמשיך לנסות , אתה תסגור עוד אחד,עלי
    בקיצור השיטה היא כזאת .
    (תמיד עדיף להתחיל איתן ליד השירותים , או מחוץ למועדון (ככה מיסטרי מספר ^^ ) )
    חוץ מזה, תיכנסו עם כמה חברים , תביאו איזה פיקוק מגניב , תהיו באווירה טובה,תרקדו תבואו להנות , ותפתחו סטים ואל תתיאשו בסופו של דבר אתם תסגרו , הכל תלוי כמה באמת תחפשו את זה , אבל אל תיראו נואשים , תהיו רגועים יותר , אני לא מבטיח שככה תסגרו כל פעם , אבל זאת התחלה של נוסחה אחרי הרבה ניסיונות במועדונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    קראתי את האשכול שלך .. את התגובה פה לא קראתי כי כואבות לי העיניים מהאורך שלה .
    שאלה אחת לי אליך: הכינוי שלך זה מ"איך פגשתי את אמא"? בדיוק ראיתי את הפרק הזה לפני כמה ימים!
    חחח כן זה מאיך פגשתי את אמא הדביקו לי את הכינוי הזה מאז ששידרו את הפרק הזה פעם ראשונה חחחחח

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

יא אלה יש איזה קילקול עם המעדונים האלה...
    עכשיו בדיוק חזרתי ממסיבה , אין כלום לא זורם כוס ראבאק , אין לך שום אפשרות ליצור שיחה עם הבחורה ולהוציא מיזה משהו,
    אתה יכול לבוא לרקוד איתה מקדימה , מאחורה , מהצד , לסובב אותה טיפה לרקוד איתה וזהו.
    הסגירה היחידה שהייתה לי במועדון זה טיפה מזמוזים עם איזה אחת מסטולה שהייתי יכול לסגור על KC בכיף אבל היה לה ריח מהפה של פינלנדיה , אבסולוט , ואלסקה ביחד אז וויתרתי.
    קיצר ממש קשה לסגור שאי אפשר לדבר זה כמעט בלתי אפשרי..
    מה שמצחיק זה שכל כונפה שנראית כמו השעירות ביצים שלי אחרי מקלחת חושבת שהיא איזה HB500 אני פשוט נקרע להן בפנים כל פעם מחדש כשהן מעיזות בכלל לחשוב שהן שוות משהו.
    קיצר חברה תעזבו אותכם משטיות , בשביל להכיר בנות במסיבות ושיהיו גם איכותיות זה רק במסיבות פרטיות של חברים וכו'. או כמו שציינת בפאבים ודאנסברים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הסגירה היחידה שהייתה לי במועדון זה טיפה מזמוזים עם איזה אחת מסטולה שהייתי יכול לסגור על KC בכיף אבל היה לה ריח מהפה של פינלנדיה , אבסולוט , ואלסקה ביחד אז וויתרתי.

תירוצים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כמו שכבר אמרו, יש מלא בנות שבאות למסיבות עם חברות סתם כדי לרקוד ולהשתחרר, או לראות אנשים שהן כבר מכירות ולהנות איתם

אני די בטוח שלא משנה כמה אנחנו שווים, אם אנחנו לא בסטייט מטורף ומפוצץ באנרגיות (סטייט כן ואמיתי! לא רושם שמנסים לעשות בכוח) פשוט לא ילך לנו.
    הבעיה שלנו היא שאנחנו חושבים בצורה לוגית ושטחית מדי במקום להבין שתכל'ס, הערסים נהנים ועושים שמח מהלב, הערסים שמים זין על העולם ובאים להיות הפימפ של המסיבה, ואנחנו באים לסגור.

זה קטע פסיכולוגי ורגשי שצריך לעבוד עליו

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי AA
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גם מי שבא לעשות שמח מהלב לא תמיד סוגר, אם בכלל. P:

בכל מקרה, רק SP יעזור לכם כאן.

אני הפסקתי לצאת למסיבות רגילות ללא SP מטורף מההתחלה. סתם בזבוז זמן וכסף. שלא נדבר על הקהל - ערסים פוקימונים וכו'...מה שאומרים שלא ייכנס בסלקציה - הכל במועדון.

רק מסיבות דאבסטפ/מסיבות פרטיות למוזמנים בלבד. הקהל הכי איכותי בארץ.
    מסיבות דאבסטפ אה

וזה נכון שלא כל מי שעושה שמח סוגר, אבל מי שלא עושה שמח בכלל לא סוגר
    כנראה שצריכים קודם כל ללמוד להיכנס לסטייט אנרגטי מטורף ולשלוט במסיבה ובאמת להנות ממנה, השלב הבא הוא לנווט את זה לסגירה
    נערך לאחרונה על ידי OmryH; 25-04-2011 בשעה 10:29.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גם מי שבא לעשות שמח מהלב לא תמיד סוגר, אם בכלל. P:

בכל מקרה, רק SP יעזור לכם כאן.

אני הפסקתי לצאת למסיבות רגילות ללא SP מטורף מההתחלה. סתם בזבוז זמן וכסף. שלא נדבר על הקהל - ערסים פוקימונים וכו'...מה שאומרים שלא ייכנס בסלקציה - הכל במועדון.

רק מסיבות דאבסטפ/מסיבות פרטיות למוזמנים בלבד. הקהל הכי איכותי בארץ.
    לגמרי נכון, במיוחד החלק על מסיבות פרטיות, למרות שיש גם מסיבות "ציבוריות" עם קהל איכותי. אתמול למשל הייתי באחת כזו
    מוזמן לקרוא את הדיווח שלי, איך להתחיל עם בחורה במועדון
    בהצלחה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי AA
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:07.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    לגמרי נכון, במיוחד החלק על מסיבות פרטיות, למרות שיש גם מסיבות "ציבוריות" עם קהל איכותי. אתמול למשל הייתי באחת כזו
    מוזמן לקרוא את הדיווח שלי, איך להתחיל עם בחורה במועדון
    בהצלחה
    קראתי את הדיווח שלך , באמת שאתה שפיץ אחי אין מה להגיד , רק משהו שאני רוצה לשאול אותך..
    איך הצלחת בכלל להגיע למצב של דיאלוג במסיבה ולפתח אותו?
    כל המעודונים שהייתי בהם היו ממש רועשים , איך היא הצליחה לשמוע אותך? הבנות פשוט רוקדות,
    לא זזות מילימטר בלי המעגל החברתי שלהן וממש ממש קשה לפנות למישהי בדיבור.. גם בגלל שהיא כבר רוקדת ובמיוחד בגלל הרעש
    אם כן יצא לי לדבר עם מישהי במועדון זה רק דברים קטנים , משהו שקשור לאיך שהיא רוקדת גם אם האווירה זורמת בצורה פנאנית , אחרי דקה מקסימום היא חוזרת למעגל החברתי שלה.

עריכה: TYLER איפה אתה רואה פה בדיוק תירוץ אחי? אני מעדיף למזמז מישהי שיש לה ריח של ג'יפה מהפה מאשר לנשק אותה..
    נערך לאחרונה על ידי SexRama; 25-04-2011 בשעה 17:27.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי xyzxyz צפיה בהודעה
    אוקי , מזמן לא הייתי פה,בטח רובכם לא מכירים אותי ,הייתי פה ממש בפתיחת הפורום הזה ( של הפיקאפ ) , מפה לשם הפסקתי לקרוא בתכלס והתחלתי ליישם ולאט לאט להתפתח ,היום אני רוצה לדבר על מועדונים , שבכמה חודשים האחרונים יוצא לי ללכת למלא מסיבות ובחופשים כמעט כל יום..
    (אני מדבר פה על גילאי 16-17 ) בגדול , לפי מה שאני עשיתי עד עכשו , יוצא שלפעמים מסיבה ככה לפעמים ככה , עם הזמן אתה לא נהיה שפיץ בזה וסוגר כל פעם , הייתי בחופש פסח מהתחלה עד עכשו ב6 מסיבות מתוכן סגרתי 4KC שזה לא המון אבל סביר .
    בואו נתחיל עם הבעיות שיש לנו במועדונים :
    1. צפוף וחם - באמת שלפעמים עד כדי תסכול שימנע ממכם לפתוח סט,ויכניס אותכם טיפה לעצבים .
    2. המוזיקה רועשת מדי ככה שיש פה פחות מקום למשחק (ברור שמדברים באוזן על הדרך) אבל שיחה אמיתית לא יכולה להתנהל כך .
    3.כל UG4 חושבת שהיא HB 8 .
    ----------------
    כמו כן ישלנו גם יתרונות :
    1.באמת שאם כבר נכנסנתם לאווירה ולסטייט טוב אין בעיה לסגור 3-4 נשיקות באותו לילה ( קרה לי לפני שבועיים ) .
    2. אם אתם פחות טובים בדיבורים אז זה אחלה מקום בשבילכם .
    3.המוזיקה,האלכוהל והאווירה לפעמים יוצרת סטייט ממש טוב .
    ----------------------
    זה בגדול היתרונות והחסרונות בתכלס אני רוצה לחלק את זה לכמה קטעים לדברים שתמיד עשיתי כשסגרתי :
    1. הייתי עם קבוצה של חברים ,לפחות 5-6 .
    2.הכרתי כמה בחורות לפני המועדון .
    3.פשוט הייתי בסטייט טוב ,שלא משנה כמה סירובים הייתי מקבל זה לא היה שובר אותי .
    4. הייתי עקבי - אני מתכוון לכך שבאמת מועדונים אתה צריך לפתוח הרבה סטים .
    ------------------
    מה עשיתי כשלא סגרתי :
    1.באתי רק עם חבר אחד .
    2.היו אנרגיות ירודות .
    3.לא נהנתי באמת מהמסיבה עצמה
    -----------------
    עכשו הדיון פה נוצר למטרה אחת , אוקי אני יודע מה עשיתי טוב ומה לא ,כשסגרתי ולא סגרתי, לסירוגין .
    הבעיה האמיתית פה היא שבתכלס כל פעם יכולהיות לך ערב ככה, וערב ככה, שום דבר לא מבטיח לך הצלחה -לא משנה כמה באמת תתאמן.
    =================================================================
    המאמר פה בגדול מדבר על מועדונים ולא על פאבים , דאנסברים ,וכל מיני מקומות שלי לא נגישים בגיל הזה.
    הבעיה האמיתית היא ככה - איך זה ,שבאמת לפעמים תראו איזה ערס שאפילו לא נראה טוב,והוא AFC גמור ומביא בחורה פצצה , ואני שאניי
    פיקאפר , וכן שומר על מראה נקי , בגדים יפים ובאמת שברגע שבחורה איתי באינטרקציה משמה לרוב אני סוגר, (שימו לב שיש באשכול מין מסקנות שנובועת אחת מהשנייה) . עוד בעיה וזאת הבעיה הכי גדולה שאם נמצא פיתרון (ונמצא ,ואני לא מדבר פה על SP, ופיקוק וכלום פשוט לפתוח ) זה הפתיח כי בתכלס ברגע שהבחורה איתך באינטרקציה , ואתה יודע מה להגיד ואיך לעשות(תוך כמה מסיבות אתה לומד ) הסיכוי שלא תנשק אותה קלוש .
    =================================================================
    אם כן אחרי כל החפירה ,כמה שזה נשמע עלוב ויש שיגידו שפתיח לא משנה , זאת הבעיה העיקרית במועדונים.
    ועוד עניין זה איך לבוא בלי SP וליצור אותו(תהיו מעשיים , קראתי כבר את האכול שנפתח ולא השכלתי משמה ,)
    דיון פורה
    הכל עניין של תפישה, עכשיו שעברתי על החלק של חסרונות, אני יכול לומר לך שאפשר גם לקחת אותם כאמונות מגבילות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    יתכן מאוד. רב המסיבות בארץ הן לא מי יודע מה,
    שמעו אנחנו סובבים תרבות של ערסים ובני המעמד הנחות.

השאיפות המיניות שלי לא כאלה גבוהות..

בקיצור, הסברים:
    לבוא עם SP גבוה, ווינגוומאנס לדוגמה זה מטורף
    באתי עם שלושה ידידות למסיבה , שוות אני חייב לציין, עם תכנון מראש הן שלושת רקדו סביבי כזה
    וואלה אתה נהייה הלהיט של המסיבה.

יחד עם זה הכח של פיקוק במסיבות, כשאין אופציה אמיתית לדו שיח, זה מה שיוצר את הרושם ככה את זוכה לתשומת לב.

מה גם שאל תחמירו עם עצמכן.
    אולי זה נשמע לכן הזוי, אבל לפעמים בנות יוצאות למסיבות רק כדי לרקות ולהשתחרר עם חברות.
    תאכלס אני מבין אותן, לא תמיד בראש שלי להכיר בנות..

אומנם אני לא יוצא הרבה למסיבות כי אני לא מת על זה, והולך בדרך כלל אם חבר שלי שהוא דיג'יי קורא לחברים לבוא למסיבות שהוא מתקלט, או שסתם יש איזו מסיבה נחמדת אז יוצא, ומה שכתבתי לעיל זה פשוט מה שפועל.
    זה לא המצאה שלי, זה דברים שגם אני למדתי בפורום הזה או אחר, ו וואלה-פועל
    אחי התכוונתי בלי SP נשי מההתחלה..

אני מכיר את כל החווינה הזאת של להגיע עם כוסיות משלך או ממעגלים שפתחת,למשוך אותן לרחבה,ולפתוח אחרות עם SP שיש.-זה תמיד עבד לי מהפעמים שסגרתי בעבר.
    אממה אני רוצה להגיע למצב שאני פותח רק עם SP כללי ממה שעבדת ופתחת במועדון לפני שהגעת לרחבה,ואז לפתוח מישהי ולהמשיך לקידום ענינים וכו.

לא משנה,עלו לי הרבה תובנות בכל החג המזדיין הזה -בקשר למשחק SP- ופעם הבאה ביציאה אני הולך לעבוד בידיוק כמו שתכננתי . זה אמנם ידרוש כמה כוסיות בנוסף למשחק ברחבה אבל משמה אני חופשי. אני מקווה לפרסם באשכול שלי את התובנות+תוצאות.

בשביל להסביר למישהו על הניסיון שלי ביצירת SP מ 0 אני צריך להסביר מילולית
    אין מצב שיש לי כח לכתוב הכל ולחשוב על ניסוחים נכונים להמחשה וזה..

אולי בהזדמנות כנפגש =]

בינתים.. בהצלחה, ושתף אותנו =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect