בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
לצערי אין לי איך להשיג לחם
נכתב במקור על ידי Shinx לצערי אין לי איך להשיג לחם לא שמרת לפני פסח?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz לא שמרת לפני פסח? זרקו הכל
נכתב במקור על ידי Shinx זרקו הכל באסה לך.. אכלתי שניצל היום בצהריים ולחמניות עכשיו רק חבל שאין פיצה..
יא גייז! לך לקרל ברג!
נכתב במקור על ידי IPazikov יא גייז! לך לקרל ברג! תעשה טובה קח כמה צעדים אחורה תעמוד על האיקס הזה שציירת ותפיל על עצמך איזה מוט ברזל?
שווארמה בלאפה, כי ככה זה כשגרים ביפו (:
.
1.לא יקרה כי אני כבר שעתיים שוכב עם המחשב נייד (מי ששם אותי בחתימה מת!) וחוץ מזה אני נתתי תשובה לחצי חתול וחצי ראש מיצרי לא לך.
קשה לי כבר להאמין שאנחנו מדינה יהודית...
כן לאלכוהול, וכן לסמים. .When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell" ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies .The Notorious B.I.G
נכתב במקור על ידי IPazikov 1.לא יקרה כי אני כבר שעתיים שוכב עם המחשב נייד (מי ששם אותי בחתימה מת!) וחוץ מזה אני נתתי תשובה לחצי חתול וחצי ראש מיצרי לא לך. סורי.
נכתב במקור על ידי ShmuelAvera קשה לי כבר להאמין שאנחנו מדינה יהודית... 1+....מדבר נכונות.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ShmuelAvera קשה לי כבר להאמין שאנחנו מדינה יהודית... נכתב במקור על ידי prowinner 1+....מדבר נכונות. זה מה שקורה שממלאים לך את הראש בשטויות.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz זה מה שקורה שממלאים לך את הראש בשטויות. לא הבנתי...מה לעזאזל הכותרת של האשכול הזה? על מה הוא מדבר..?
נכתב במקור על ידי prowinner לא הבנתי...מה לעזאזל הכותרת של האשכול הזה? על מה הוא מדבר..? הוא קורה לכל האנשים שאוכלים חמץ להתאחד ולאכול פיצה ולשתות בירה.
חוקי הפורום