שלום רב,
התגייסתי ב-9.12 לסטי"לים. כל השירות הוא בחיפה. סיימתי היום (יום חמישי) טירונות 02 רגילה לכל דבר (מה שעושים בסטילים שאגב זה קרבי לכל דבר).
מיום ראשון מתחיל שלב הקורסים.
נ.ב - קשה מאוד עד בלתי אפשרי לצאת מחיל הים, בטח ובטח אחרי שמתחילים קורס מסויים, ולא משנה איזה קורס.
אני משרת בבה"ד.
עכשיו הגענו לבלאגן. מהיום הרביעי - חמישי של הטירונות אין לי חשק לכלום. אני כל היום חושב איך אני יוצא מהמקום הזה. מצטער על כל שניה שהלכתי לגיבוש סטילים וחתמתי שאני אכן רוצה סטילים (אחרי החתימה אין דרך חזרה). לא רוצה קרבי, לא רוצה סטילים. אני כרגע עם פרופיל 97 נקי ואני לא מעוניין בקרבי בכלל! לא רוצה את זה בשום פנים ואני לא חושב שאני צריך לעשות שירות קרבי ולסבול 3 שנים בדיכאונות וכד'. אני חושב שצריך לשרת ולהנות מהשירות.
ביקשתי קבן, אבל לא קיבלתי עדיין בטירונות וכאן הבעיה.. הרבה אנשים עם ניסיון אמרו לי לא להתחיל את הקורס בשום פנים, כי יותר "קל" לצאת לפני תחילת הקורס שהם עדיין לא בונים עלייך ומשקיעים בך לקראת השירות.
מיום ראשון הקרוב אני מתחיל נפקדות או עריקות, וזו ההתלבטות שלי. רק זו הדרך שלדעתי ולדעת הרבה אחרים יכולה איכשהו עוד להוציא אותי מקרבי או מחיל הים.
עכשיו יש לי 2 התלבטיות (ורק מי שיודע לענות) -
1. אני צריך תירוצים מספיק טובים לנפקדות (כמו בעיות בבית שצריך להביא עליהם אישורים וכד') כדי להגיד לשופט וללכת באותו ראש כל הזמן במלחמה שלי נגד הסטילים או הקרבי בכלל.
2. בנוסף אני רוצה לדעת מה יותר כדאי כדי להצליח כמה שיותר מהר במאבק ולהיות ג'ובניק לכל דבר - עריק או נפקד ? חלק אמרו לי ככה וחלק ככה מסיבות שונות.
אנשים שיבואו בגישה שלילית וסתם להטיף שפשוט לא יגיבו, כי זה נורא חשוב לי ואני רוצה לדעת תכלס תשובות למה שרציתי ולא חפירות על למה וכמה כי זו הדרך היחידה שאיכשהו אחרי מלחמה עוד יש סיכוי קטן שאני אצא דרכה.
תודה מראש לכל היודעים דבר.

עוד אין לך