חחח טוב אחי אני ידע לפעם הבאה
נכתב במקור על ידי ZamRock חחח טוב אחי אני ידע לפעם הבאה גיא צודק חחח הסיקור די גרוע ולא מתאר את הרגשת הקהל לפי דעתי.
נכתב במקור על ידי -Unforgiven- גיא צודק חחח הסיקור די גרוע ולא מתאר את הרגשת הקהל לפי דעתי. אין לי מושג למה תייגת אותי אבל אתה צודק ב100% אתה מדבר רק על עצמך ובכלל לא בעניין גדול גם (לכותב של הסיקור)
נכתב במקור על ידי ZamRock אין לי מושג למה תייגת אותי אבל אתה צודק ב100% אתה מדבר רק על עצמך ובכלל לא בעניין גדול גם (לכותב של הסיקור) תייגתי אותך בקשר להערה על מטאליקה.. מה הקשר
טוב יש לי הרגשה מוזרה שאנשים פה לא מתים על מטאליקה
נכתב במקור על ידי ZamRock טוב יש לי הרגשה מוזרה שאנשים פה לא מתים על מטאליקה אז לא הבנת אחי אני פשוט שונא שאנשים חייבים לתת תגובה לא קשורה
טוב אני ישתדל שלא יקרה
נכתב במקור על ידי ZamRock טוב אני ישתדל שלא יקרה אני לא כל כך שונא את זה פשוט יש לי רגישות כלפיי מגהדת אנשים לא מביאים להם סיכויי אמיתי
נכתב במקור על ידי -Unforgiven- אני לא כל כך שונא את זה פשוט יש לי רגישות כלפיי מגהדת אנשים לא מביאים להם סיכויי אמיתי תשמע להקה ענקית וזה נכון פשוט משהו בהם לא בא לי בטוב
נכתב במקור על ידי ZamRock תשמע להקה ענקית וזה נכון פשוט משהו בהם לא בא לי בטוב בוא נאמר ככה מבחינת טראש רק אנטרקס רואים אותם מטאליקה וסלייר נתקעו רחוק אחור והם גם הוחיכו שהם יכולים לעשות שירים של יותר פופ (טראסט אטו למונד פרומיסס).
איך אני יכול לתאר את ההרגשה של הקהל? אני יכול לתאר מה אני הרגשתי, אני לא הקהל.
..Everyone Loves You When You're Dead..
נכתב במקור על ידי L E M O N איך אני יכול לתאר את ההרגשה של הקהל? אני יכול לתאר מה אני הרגשתי, אני לא הקהל. אז למה אתה מנסה?!
חוקי הפורום