נכתב במקור על ידי
EylonInAyalon
אין דבר כזה באמת טבעי, זה לא שהוא נולד טבעי, מי שטבעי פשוט גדל ככה הסביבה שלו לא הייתה דפוקה מספיק כדי להרוס אותו בעיקר מישהו שההורים שלו חינכו אותו טוב ולא קיבל את אותו החינוך המגביל שרובנו מקבלים.
עכשיו בנאדם כן יכל להפוך לטבעי.. הרי מה ההבדל בין טבעי לאמן פיקאפ? אמן פיקאפ-משתמש לרוב במושגים, רוטינות וכל זה אבל לרוב הוא מודע לעצמו הרבה יותר ממישהו טבעי. אני מכיר כמה טבעיים אבל לא טבעיים תותחים שמזיינים כל היום, אבל היו להם הצלחות והם פשוט לא מתנהגים כמו איזה AFC נזקק. כמו כן אמני פיתוי יוצאים ל 'סארג'ים' בשביל להתאמן ולהצליח עם בנות, זה למה ששאלתי טבעי אחד אם הוא התחיל פעם אם אישה ברחוב סתם ככה, זה היה נשמע לו הזוי שהוא יכל אשכרה להשיג זיון מאישה רנדומלית לחלוטין מהרחוב ולהתחיל איתה. והוא בעצם כן "התחיל" עם נשים סתם ככה ברחוב, הוא פשוט לא היה מודע לזה ובגלל זה הוא לא ניסה לקדם את זה הלאה או משהו כי הוא לא השתמש באיזה רוטינה או משפט מפגר, הוא פשוט אמר משהו עליה/שקשור לסיטואציה. טבעיים לא יוצאים לסארג'ים.. אם כך, איך הם מזיינים? דרך מעגלים חברתיים, במקום לצאת בשביל להתחיל עם בנות, הבנות נמצאות כבר שם, יש לו מלא חברים וידידות ודרכם הוא מכיר עוד ועוד, יוצא איתן למועדונים ומסיבות (SP) וככה זה נמשך למעגל אין סופי שלא נגמר, הוא כל הזמן מכיר אנשים חדשים. זה בעצם חלק מהלייף סטייל הזה שטיילר מדבר עליו.
אם כך בכדי להיות אמן פיתוי אתה צריך-לקרא ספרים של מיסטרי, לשנן רוטינות ולחשוב על כל צעד שאתה עושה ולייחס חשיבות לכל פיפס שהבחורה עושה.. ככה זה רוב אמני הפיתוי
בכדי להיות "טבעי" או- ללמוד את הגישה הטבעית לפיקאפ שזה בערך אותו הדבר- צריך להתחיל לצאת, להתחבר לאנשים ולא לפחד לעשות את מה שאתה רוצה לעשות בנות באות לבד, אנשים מכירים אנשים וככה אתה מכיר ידידות שיכירו לך עוד ידידות וכן הלאה..
וזה לא שאני אומר שאי אפשר לשלב בין השניים-בוודאי שאפשר להתחיל סתם עם בחורות ברחוב, פשוט לא צריך לצאת בשביל זה, רק ההיגיון שלי אומר לי שזה מטומטם לגמרי? אם אתה רואה בחורה באוטובוס, רחוב, רופא שיניים, לונה פארק, גניקולוג, אצל סוחר סמים או לאדע מה, פשוט תתחיל איתה. בגלל זה יש טבעיים שלומדים את אומנות הפיתוי, כדי להיות יותר מודעים לעצמם ולפתח את עצמם יותר, אבל הם עושים את זה בדרך אחרת מאשר בדרך ה"מקובלת" של הסארג'ים הרוטינות והקסמים.