טוב אני מקווה שזה מתקרב לרלוונטיות הפורום אם לא פשוט תעיפו למחסן או משהו
בכל מקרה איך בן אדם יודע שהוא חי?
מה מגדיר חיים? כמובן מלבד עצם העובדה שאותו אדם מסתובב לו בחופשיות (חלקנו השפוי).
טוב אני מקווה שזה מתקרב לרלוונטיות הפורום אם לא פשוט תעיפו למחסן או משהו
בכל מקרה איך בן אדם יודע שהוא חי?
מה מגדיר חיים? כמובן מלבד עצם העובדה שאותו אדם מסתובב לו בחופשיות (חלקנו השפוי).
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
לא הבנתי את לאן אתה חותר.
אתה אומר בעצם, מי אמר שאנחנו לא בעולם של אנשים מתים \ מי אמר שזה לא סתם חלום \ מי אמר שאנחנו לא הדמיית מחשב\דברים הזויים כאלה?
אם כן, אני חושב שאין הוכחות לדברים כאלה, ואני פשוט צריכים להניח לזה ולא להתעסק בזה, כי בסופו של דברים אנחנו "חיים" (?) במה שזה לא יהיה וצריך להפיק מזה את המקסימום.
אם זה שאלה יותר פיזיולוגית שאתה רוצה הגדרה אם אדם מת או חי, אז אני מניח שאדם שהמח שלו מושבת לחלוטין נחשב מת, וגם אדם שהלב שלו מושבת לחלוטין (והוא לא מחובר למכשירים כאלה או אחרים).
אתה חושב משמע אתה קיים
במקרה שלך אורי אתה לא ממש חושב תסיק לבד את המסקנה...
אתה חושב משמע אתה קיים
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
בגלל שהוא נושם ?
ספוילר:
מה דיברים הפורום הזה נגוע!
בכל מקרה השאלה שלי הייתה איך בן אדם מגדיר חיים להיות קיים זה משהו שאפשר להוכיח אבל איך אתה מוכיח שאתה חי?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ראית את הפרסומת של המכונית יש עליה משפט: "זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי" והחלטת לפתוח דיון?
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
אני ממליץ לך לקרוא את כתביו של רנה דקארט, ואם לא- אפילו ערך בוויקיפדיה יהיה מספיק.
אגב, המשפט שונה מאוחר יותר ל"אני חושב, אני קיים".
תראה, תוכיח לי שמנקודה אחת יכולים לצאת אינסוף קווים.
אתה לא יכול להוכיח, אתה פשוט מניח שזה נכון.
כמו בדת-
תוכיח לי שאלוהים קיים (אל תדרדרו לדיון על דת!!!!!!!!!).
אתה לא יכול, אתה פשוט מניח (אם אתה מאמין בו) שהוא קיים.
אז אתה לא יכול להוכיח שאתה קיים, אתה פשוט מניח שזה נכון.