מצרכים ל-3-4 מנות:
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס דק לשניצלים (לא דפוק עם פטיש)
לבלילה:
2 ביצים
כף רוטב סויה
2 כפות שמן זית
כף סילאן תמרים ללא סוכר
כף חרדל גרגירים
1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים (לא חובה)
כפית ג'ינג'ר מגורר
2 שיני שום כתושות
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
לטיגון:
4 כפות שמן קנולה
כף שמן זית
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל המצרכים לבלילה, עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את חזות העוף בתוך התערובת, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעה או למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר כ-20 דקות לפני הצליה.
במחבת טפלון חם מטפטפים שמן קנולה ומעט שמן זית ומטגנים עד להזהבה. הופכים צד לעוד כ 2-3 דקות. מקפידים שלא לטגן את השניצלים יתר על המידה, בכדי לשמור על עסיסיותם.
מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד עם סלט או מנת פחמימה לבחירתכם (אורז, תפוחי אדמה או ירקות שורש).
![]()




ציטוט ההודעה