קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-08-2007, 22:13
  2. הרחבת אישונים
    על ידי ABCF בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 01:06
  3. הרחבת תחום ההימורים במגוון תחומים
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 12:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

הרחבת מעגלים חברתיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל הרחבת מעגלים חברתיים

בקצרה על מה שעברתי
    לפני שלוש שנים היתי הילד הכי ביישן שיש, בלי להגזים, התביישתי לסדר חולצה, לקנח את האף ודברים כאלה.
    עם הזמן המצב השתפר, הכרתי כמה ידידות ועכשיו הביטחון העצמי שלי כבר מספיק גבוהה לדעתי, אני לא הילד הכי רועש שיש בשכבה או משהו בסגנון, אבל אנשים מכירים אותי ויודעים מי אני, כשאני יושב עם חברים אני משתתף בשיחות כשיש לי מה לומר (לאומת פעם, שלא היתי מוציא מילה).

עכשיו הצברתי לעצמי מטרה להרחיב מעגלים חברתיים גם מחוץ לבית הספר, אשמח אם תתנו לי טיפים לזה.
    הכוונה שלי היא להכיר אנשים שביניהם כוסיות כמובן, תוך כדי ליצור רושם טוב על הכוסיות ולפתח איתן קשר.
    הבעיה שלי היא לא מראה ודברים כאלה אלא תקשורת עם אנשים בגלל תקופת הבישנות הזאת, בגלל זה אני זקוק לטיפים מאנשים יותר מנוסים ממני
    איך להצטרך למעגלים חברתיים חדשים, חבורות של אנשים ובכלל חברים וחברות.

2. קישורים ממומנים

שמע בגדול אנלא מאמין שתראה חבורה של ילדים ברחוב ותפתח את הקבוצה , ותהפוך להיות חבר שלהם .
    אתה יכול לצאת למועדונים , להכיר בנות - לקחת מספרים ,להתחבר אליהן .
    אתה יכול גם בתכלס להכיר בנים שמה , מפיקים או יחצנים , לדבר איתם לשמור איתם על קשר, ואז תצא איתם למסיבות וזה יכול להתפתח .
    בבצפר עצמו אתה יכול להתחבר לעוד אנשים שזה ממש לא בעיה .
    כל האופציות פתוחות לפניך ,רק תבחר

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה על העצה אחי
    אבל מה שאני רואה פה בפורום וזה לא נראה לי כ"כ טוב זה שאנשים חושבים יותר מדי במושגים של פיקאפ.
    כמובן לא פותחים קבוצה של אנשים ברחוב, אבל כן אפשר להתחבר איתם\להכיר אותם, לזה התכוונתי,
    יענו לקבוצה גדולה של אנשים שיושבים איפה שהוא, איך אני אכיר אותם, אף פעם לא עשיתי את זה ממש,
    יותר ספציפת:
    יש בשכונה שלי חבורה של אנשים שכולם מכירים את כולם והם כולם חברים טובים (יש כמה HB8+), מתוכן אני מכיר בערך 4,
    מה\איך אני עושה כדי להפוך ל"אחד מהם"?

כל מקום שאתה יוצא אליו יש בו אנשים.
    בכל מקום כל לפתח תיקשורת עם האנשים (גם בנים גם בנות), נסה לפתח איתם תקשורת ותזרום עם זה, תיהיה מעניין ותמשיך את הקשר, ככה נוצרים מעגלים חברתיים, מהם אתה תכיר את החברים/ידידות/חברות שלהם וככה נוצרים מעגלים חברתיים.
    תיהיה חברותי תכיר חברים.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bombad צפיה בהודעה
    תודה רבה על העצה אחי
    אבל מה שאני רואה פה בפורום וזה לא נראה לי כ"כ טוב זה שאנשים חושבים יותר מדי במושגים של פיקאפ.
    כמובן לא פותחים קבוצה של אנשים ברחוב, אבל כן אפשר להתחבר איתם\להכיר אותם, לזה התכוונתי,
    יענו לקבוצה גדולה של אנשים שיושבים איפה שהוא, איך אני אכיר אותם, אף פעם לא עשיתי את זה ממש,
    יותר ספציפת:
    יש בשכונה שלי חבורה של אנשים שכולם מכירים את כולם והם כולם חברים טובים (יש כמה HB8+), מתוכן אני מכיר בערך 4,
    מה\איך אני עושה כדי להפוך ל"אחד מהם"?
    קרה לך נניח שנסעת באוטובוס, וראית סתם כמה אנשים[לא משנה כמה.] פתאום מתחילים לדבר על משהו?
    כנ"ל גם ברחוב? שראית את זה לא חשבת: פאק איזה אנשים הזויים. למה הם מדברים על בלהחםדןגכחםןשכצחדגש?
    ככה גם אחרים.
    דבר נוסף, אם אתה מכיר את ה-4, תנסה להתחבר אליהם קצת. דבר איתם, תפתח אליהם. תהיה מצחיק ותזרום עם דברים. דגש על מצחיק, שמתי לב שזה דבר שגורם לאנשים להימשך אליך ולרצות להיות סביבך המון! בתור אחד שיש לו קטעים, אבל ככה ביומיום אני לא אורי חזקייה[למרות שאני מפתח את החוש הומור שלי כל הזמן ] שמתי לב להמון מקרים כאלו, גם שאני אומר משהו או שאחרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה
    אני אנסה לדבר איתם ולהתחבר, כשאני אבוא לקבוצת אנשים באיזו גישה לבוא?
    לאיתים קרובות כשבא מישהו חדש לקבוצת אנשים בבית ספר שאני יושב איתם כמה חברה מתחילים להתלונן מאחורי הגב על החדש שהוא נדחף וכו'

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bombad צפיה בהודעה
    תודה
    אני אנסה לדבר איתם ולהתחבר, כשאני אבוא לקבוצת אנשים באיזו גישה לבוא?
    לאיתים קרובות כשבא מישהו חדש לקבוצת אנשים בבית ספר שאני יושב איתם כמה חברה מתחילים להתלונן מאחורי הגב על החדש שהוא נדחף וכו'
    תחשוב מה צריך לעשות כדי שלא להיראות כזה. שים לב, באותה מידה שאם תתחיל עם מישי לא בטוח תסגור, זה עובד על אותו עיקרון. יש קבוצות סגורות יותר ויש כאלה פתוחות יותר.
    אני לא אחד עם יותר מדי מעגלים חברתיים, אבל שמתי לב שבזמן האחרון אני מצליח להיקשר להרבה יותר אנשים(דווקא הייתי בחו'ל עכשיו, כמות האנשים שהכרתי שם והתחברתי איתם עצומה. יציאות וזה...) ככה. אז מה שנותר להגיד זה בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חח תודה
    נזכרתי עכשיו שהיה פה מתישהו מאמר על זה, אם מישהו זוכר אשמח לקישור

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Know What You Did Last Summer

העצה שקיבלתי ואני מיישם כרגע היא פשוט לצאת והרבה!!
    אם יש לך חברים טובים שהם אנשים חברתיים מאוד והם מעורבים בהרבה מעגלים חברתיים זה מאוד יעזור.
    אני ייתן לך דוגמא לגביי:
    החבר הכי טוב שלי הוא בנאדם שמכיר כל כך הרבה אנשים ומעורב בכל כך הרבה מעגלים חברתיים שנראלי איזה חצי מדינה מכירה אותו
    כל בנאדם שהוא מכיר כמעט מחזיק ממנו אחד האנשים הכי מגניבים וזורמים שהוא מכיר
    אני פשוט מאוד יוצא איתו למקומות שונים מכיר את החברים שלו והכי חשוב - מתנהג באופן מאוד מאודדדדד חברתי
    רק לצאת עם הבנאדם לא יביא לי כלום אם יום אחרי שאני פוגש את החברים שלו אף אחד מהם לא יזכור אותי!!!!
    כשאני מתנהג באופן חברתי מאוד כל מי שמסביב רואה אותי כבנאדם שהוא היה רוצה להסתובב איתו
    וככה כמעט כל פעם שאתה יוצא נפתח לך מעגל חברתי חדש
    עוד דבר, זה כשאתה יוצא עם אנשים עם ערך חברתי גבוהה מאוד זה מעלה את הערך שלך!!
    תגיד לי מי החברים שלך ואני יגיד לך מי אתה!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect