אין לי עמדה או דעה אבל הארגון שרוצה בזה זה עלה ירוק אבל זה יותר רק למבוגרים
הם עמדו בכיתה פעם ושאלו האם אתם בעד ליגליזציה של גראס רוב הכיתה אמרה כן אבל מתי ששאלו כמה מהם לא יגעו בזה עד גיל 18 אף אחד לא השיב..
אין לי עמדה או דעה אבל הארגון שרוצה בזה זה עלה ירוק אבל זה יותר רק למבוגרים
הם עמדו בכיתה פעם ושאלו האם אתם בעד ליגליזציה של גראס רוב הכיתה אמרה כן אבל מתי ששאלו כמה מהם לא יגעו בזה עד גיל 18 אף אחד לא השיב..
|
|
אני חושב שאם אלכוהול זה חוקי וסיגריות זה חוקי אין שום סיבה שגם גראס לא יהיה חוקי.
אני אישית לא בעד אף אחד מהדברים האלו ואני מעדיף שהם לא יהיו בכלל כי זה יוצר רק בעיות...
אבל אם כבר אז כבר.
חוץ מזה שסיגריות עושות הרבה יותר נזק מגראס.
נכון,סיגריות ואלכוהול הרבה יותר מזיקים ממריחואנה לדוגמא לא בהכרח בגלל שהם יותר מזיקים אלא בגלל שהם יותר נפוצים וזמינים.
אין סיבה שלא יהיה חוקי אם סיגריות חוקיות.
חוץ מזה, הוכיחו שלמריחואנה בתנאים מסויימים יש תכונות מרפא.
בניגוד למה שחושבים, זה לא ממכר ולא פוגע במוח.
הדבר היחיד שפוגע במוח זה העשן, וזה באותה מידה כאילו אתה מעשן סיגריה או נרגילה, ואפילו פחות.
הרעיון הוא שהוא לא מתלבש על האיזור במוח שאחראי על ההנאה (שבעצם גורם לדיכאון שאחרי) אלא על האיזורים שאחראים על רגש (שמחה/לחץ) וגורם לרגיעה ושמחה פנימית. ההשפעה כל כך מתונה ופגה כל כך בהדרגה, שאין את ההתרסקות של אחרי לקיחת סם.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
מועבר ל-18 פלוס.
לנושא:
סמים מכל סוג שהוא, הם נזק שהחברה מגנה על עצמה ממנו, על ידי איסור המסחר בהם.
מפלגת עלה ירוק, על פי המצע שלה, היא מפלגה של מסוממים ו/או משועממים, שהקימו מפלגה רק בשביל לקדם את הלגליזציה של הצמח הזה. בהמשך, במסגרת התעמולה לבחירות, הם העמיסו על המצע שלהם עוד כמה נושאים לא קשורים...
אגב,לעומת אלכוהול אף פעם לא תשמעו בחדשות על נהג שעשה תאונת דרכים עקב נטילה של קנאביס,או אנשים שרבים מכות בגלל זה,כי פשוט זה לא משפיע כמו אלכוהול.
אבל מה כן התגובה שלך תהיה איטית בנהיגה אחרי שתשתמש בקנאביס,אחרי שעתיים בערך זה יפוג.
למה שזה כן יהיה חוקי?,המון משפחות פשע בארץ עושות את כל הכסף שלהם מסמים,ככה המדינה תכניס לקופתה עוד המון כסף.
מה שמבריחים עכשיו מחו'ל אין עליו פיקוח,לך תדע מה אנשים מעשנים פה גם.
ובסך הכל זה לא שזה דופק את המח,זה דווקא בריא לצרוך THC מדיי פעם.
ולעשן נייס גיא זה כן דופק את המח לעומת זאת,ושאר התחליפים.
אני בעד מן הסתם
אהההה וולפני כמה ימים הי 4:20
רק בישראל אף אחד לא ישים לב XD
נערך לאחרונה על ידי subwave; 22-04-2011 בשעה 10:15.
אני בעד, אבל הממשלה הזקנה שלנו אף פעם לא תבין שזה בדיוק אותו דבר כמו עם כל דבר אחר שהם אוסרים עלינו, כשאתה אומר לילד אסור לך זה בדיוק מה שהוא ילך ויעשה
ואני מסכים עם זה שזה לא פוגע כמו סיגריות או אלכוהול
מעצב גראפי לכל מטרה.
פעם הבאה שים לב לחוקים ותתיג את הנושא.
--
בעד, כמו שזה שמעלי אמר אפחד לא ישים על החוקים . יש בני 13 (מן הסתם לא מלאו להם 18) והם קונים אלכוהול וסיגריות.
כנ"ל אופנועים ומכוניות אני מכיר המון אנשים שלא מלאו להם 17\16 כדי להשיג רישיון והם נוסעים ללא רישיון.
וזה בכלל לא משפיע כמו אלכוהול וסיגריות. לא מתמסטלים מזה ברמה שאתה תקח אקדח ותירה במישהו ברחוב
הבעיה פה זה לא הקנאביס עצמו , הבעיה זה ההשלכות
הסמים הקלים הם פתח לסמים קשים ורוב האנשים שמשתמשים בסמים קשים (LSD , קוקאין וכו') התחילו מהסמים הקלים
אני בעד שהממשלה תכניס את החוק אבל שיעשו את זה חכם כמו באמסטרדם
אנשים שמשתמשים בקוקאין, משתמשים בו בנסיון ולהשיג את אותה תחושה שמתקבלת בפעם הראשונה שמנסים את הסם למרות שזה בחיים לא יקרה ובדרך גם ההרס מגיע...