|
|
אני לא רוצה להפריע לאשכול לילה אבל יש לי הודעה
אני מבקש מכל הלחמניות המתוקות שפעילות פה בפורום להפסיק לבקש ממני בפייסבוק ללמוד אותכם לכתוב סיפורי זימה. כל שנייה אני מקבל עוד הודעה פרטית עם בקשה. חאלס, אתם לא קולטים שאני עסוק בניסיונות לזכות בפלייסטיישן 3? דברו איתי עוד שלושה חודשים כשהתחרות תסתיים.
ותפסיקו לספר לי שקראתם את הארי פוטר בשביל להרשים אותי שאתם חזק בקטע של סיפורים. אני יודע שראיתם את הסרטים ולא קראתם כלום. אתם גג קוראים פלייר של פיצה שהשאירו לכם בתיבת דואר וגם שם אתם בקושי מחזיקים עד הטבלה שמראה כמה אקסטרה צריך לשלם עבור בקבוק קולה לארג'.
תזכרו שאני אוהב אותכם יותר מאשר את החיים שלי והייתי מקריב את כל מה שיש לי עבור כל אחד ממכם
מי רוצה לפתוח איתי הימור על המשחקיי אינביאי? מי שינצח יקבל +50 אחוז ממה שהוא הימר?
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
מישהו רוצה?
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
הצעה אחרונה..
=-Oבשביל מה כתבת את המשפט האחרון? יכולת לעבוד עלי חופשי. כשאתה מתחיל שקר אתה חייב להיות מחויב לו עד הסוף. לא משנה מה יעשו לך, מה יאיימו לעשות לאנשים היקרים לך או לדג זהב שלך, אתה לא נשבר!! זה פורום קשוח כאן. אם יאן או אחד האחרים יריחו חולשה... הם יטרפו אותך בן אדם ואתה יודע שהחיים שלי לא יהיו אותו דבר בלעדייך![]()