נכתב במקור על ידי golda אני יודע שאתה מתוק כמו פודינג אבל איכשהו אביב לא רואה את זה ולכולם - תפסיקו להגיד ליאן שיש לו קטע איתי. זו אהבה אפלטונית בלבד. טהורה גם אני שונא את אביב בגאאיייז תרחיב לי קצת על הבאן שלי שבדרך בפרטי בבקשה סתם אביב יסקסי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner גם אני שונא את אביב בגאאיייז תרחיב לי קצת על הבאן שלי שבדרך בפרטי בבקשה סתם אביב יסקסי שאני אבין, אתה אוהב חצי פורום?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
טוב אני יודעת שזה קצת לא קשור, אבל תגידי מה דעתכם על הריף? מי שלא אוהב את הסגנון יכול לא להגיב...
נכתב במקור על ידי amirzi שאני אבין, אתה אוהב חצי פורום? לא לאביב זה רק יתחפנות אבל על תגיד לו אני אוהב רק את גולדה אוהבי הנצחי את אלנטיס ואת אמא של שינקס
נכתב במקור על ידי prowinner לא לאביב זה רק יתחפנות אבל על תגיד לו אני אוהב רק את גולדה אוהבי הנצחי את אלנטיס ואת אמא של שינקס
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי prowinner מה עשיתי לו ?? מה אתה יודע שאני לא? עוד דאבל .? פחחח וואי וואי אתה רק גורם לזה להיות יותר מכוער .
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS הינה החיים של שינקס הגיע! נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד דאבל .? פחחח וואי וואי אתה רק גורם לזה להיות יותר מכוער . מה מכוער? כאילו דוווקא אתה חושב? אתה יודע אני מחכה עוד לבאן מלפני שבוע....
נערך לאחרונה על ידי Display; 22-04-2011 בשעה 04:02.
נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד דאבל .? פחחח וואי וואי אתה רק גורם לזה להיות יותר מכוער . סעי בו
נכתב במקור על ידי prowinner לא לאביב זה רק יתחפנות אבל על תגיד לו אני אוהב רק את גולדה אוהבי הנצחי את אלנטיס ואת אמא של שינקס למה שמת יותר פרצוץ אוהב באמא של שניקס?
נכתב במקור על ידי amirzi למה שמת יותר פרצוץ אוהב באמא של שניקס? כי אני אוהב אותה הכי הכי תשאל את אטלנטיס מה אנחנו עושים לה בסאדו...
נכתב במקור על ידי prowinner כי אני אוהב אותה הכי הכי תשאל את אטלנטיס מה אנחנו עושים לה בסאדו... הנוער של היום?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW סעי בו בקרוב ... תשמע הכל .. נכתב במקור על ידי prowinner הינה החיים של שינקס הגיע! מה מכוער? כאילו דוווקא אתה חושב? אתה יודע אני מחכה עוד לבאן מלפני שבוע.... יותר מ10 פעמים הזהרתי לא יותר מישהו צריך להעניש פה וזה לא יהיה אני
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 22-04-2011 בשעה 04:06.
נכתב במקור על ידי amirzi הנוער של היום? ????? הא? 5..
נכתב במקור על ידי prowinner הינה החיים של שינקס הגיע! מה מכוער? כאילו דוווקא אתה חושב? אתה יודע אני מחכה עוד לבאן מלפני שבוע.... מה קורה? יש לי פרפר בחדר... זהו כבר אין לי עכשיו יש לי גופה של פרפר בחדר.. וחולצה שהולכת לכביסה
חוקי הפורום