|
|
הרי תיאוריית המפץ הגדול החלה ממחקרים שהסיקו וראו שהיקום מתפשט הלאה, מזה שראו שהיא מתפשטת אמרו שהיא החלה מקטן, כלומר מגרעין קטן שהתפוצץ וכעת הוא מתפשט כבר מיליוני שנים.
אני מופתע שאתה אחד שמתבסס ומסתמך על המדע לא יודע את זה.
קשר בין מה למה?
אמרו שהנצח לא קיים, ולכן ה' לא יכול להיות קיים, כי אין דבר נצחי, ואם אין דבר נצחי אז זה אומר שלה' יש בורא ולאותו יש בורא וכך הלאה בלי סוף, וגם האפשרות הזאת נפסלת כי היא נמשכת עד נצח.
רגע רגע רגע עצור!
חחח נשמה איזה הסמכה אקדימאית יש לך שאתה מדבר בכזה בטחון (ועוד שטויות לא פחות ולא יותר)
ההנחות הן כנדלמ"ן
היקום מתפשט עד פה הכל טוב, אבל לא עד אין סוף הוא מתפשט עד נקודה שבא החומר מתקרר ואז אתה יודע מה קורה? הוא מתכווץ חזרה..
הנחה אחרת אומר שהיקום מתפשט בגלים סינכרוניים עד קצה אפשרי
ויש עוד כמה הנחות קצת יותר הזויות אחרות, אבל אתה יודע מה אין בשום הנחה? התפשטות אין סופית אז לא לדבר שטויות במטוטה ממך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-04-2011 בשעה 17:43.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שתדע שמקור היקום(ובעצם זה חלק מהמפץ הגדול, לפי תאורית המפץ הגדול)היה סינגולריות כבידתית.
התאוריה היא שהמפץ הגדול התחיל שם ובמהלכו נוצרו היקום, ממד הזמן וממד המרחב, והגדלים הפיזיקליים הידועים לנו כיום.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 22-04-2011 בשעה 17:46.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אחינו בבקשה אתה ממשיך למרות שביקשתי.
אל תדבר שטויות אם אתה לא מבין בנושא מסויים אז זאת לא בושה לשים סטופ.
לפיזיקה יש חוקים ואחד מהחוקים האלו הוא איבוד אנרגיה לסביבה ומה לעשות אין שום סיטואציה במסגרת החוקים הפיזקאלים שיתמוך את הבכאילו שלך..
החומר יתקרר ובהחלט לא יתפשט לעד.
אני מבין שזה נורא קשה לבן אדם שעד היום היה רגיל לדמיין מציאות שונה אבל חבר תעורר אתה חי במציאות שישלה חוקים ואתה חייב לפעול לפיהם ולהבין אותם, ואין דבר כזה אבל אם...
אבל אם אומר הייתי רוצה שזה יהיה ככה אבל זה לא!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני מרגיש כאילו אני מדבר לקיר בחיי!
לא רק שלא לא מקובל עלי, זה לא מקובל עלהמדע ולא על הפיזיקה אתה יודע למה?
כי לא מדובר פה על הזיות דמיון מדובר פה על מידע מדוייק שאפשר למדוד ואפשר לשחזר בכל מצב במעבדה!
לא משנה כמה פעמים תגיד את השטויות שלך בקול זה לא יהפוך אותם למקובלים (על ברי דעת) או לנכונות!
לחומר יש תכונות בסיסיות שאין שום אפשרות לשנות גם לא בעזרת כוח רצון מדהים (ועקשנות של קיר בטון).
אז תעשה לי טובה תשאיר את הפזיקה לאלו מאיתנו שזה העיסוק שלהם בחיים ואני אשאיר לך את סיפורי המעשיות
שוב אני אאלץ לבקש ממך בצורה הכי נחמדה שאני יכול..
אם אתה לא מבין נושא מסויים אל תתמיד לברבר עליו שטויות כי זה לא מוסיף לכבוד שלך..
אני לא אתחיל לפרט בפנייך את המשמעות של המושגים שאתה מתמיד להזריק לאויר מבלי להבין עשירית ממשמעותם הפיזיקאלית..
אני רק אחזור ואומר תשאיר את הפזיקה לאלו שזה עיסוקם ואני אשאיר לך את סיפורי המעשיות
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-04-2011 בשעה 18:40.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)