בעניין של לצאת עם מישהי זה קצת יותר מסובך.
להתנשק עם מישהי זה כבר דיי קל. בנות מתנשקות אחת עם השנייה
הרבה.
בעניין של לצאת עם מישהי זה קצת יותר מסובך.
להתנשק עם מישהי זה כבר דיי קל. בנות מתנשקות אחת עם השנייה
הרבה.
LOOLITA
|
|
אני לא מסכים עם שניכם.
אני אישית ממש אבל ממש לא מעוניין לחקור את הצד השני ואני בטוח שהרוב חושב כמוני.
לכל נער\ה מתבגר\ת חשוב המעמד בחברה, כאשר אתה מתחיל עם נטיות מיניות שלא כשורה זה מתבטא בכך ש"בועטים" אותך מהחברה.
אני באמת לא חושב שיש הרבה בנות שהיו רוצות לחקור את הצד השני כמו שאן אומרת, אבל בהחלט יש כמה כאלה בכל בית ספר, את פשוט צריכה למצוא אותם בצורה שלא תאיים עליך חברתית.
לשעבר 'Like
לא נכון. התנשקתי הרבה פעמים עם בנות וגם הן עם כול מני חברות.
יש הרבה בנות שכן רוצות לחקור את זה.
ובבית ספר שלנו הסיכויים קלושים שיבעטו במישהו מהחברה.. זה בצפר פתוח עם
אנשים מדהימים. אני לא דואגת לגביהם.
עריכה:
שחכתי לציין שיוצא הרבה פעמים שאני ועוד כמה בנות בכיתה מדברות על סקס וכולן ממש זורמות
ומדברות על בנים וגם אני מדברת על בנים אבל אני לא באמת מתכוונת לזה אני רק לא רוצה
לדבר על בנות כי זה יהיה ממש מוזר. אולי בפרטיות כזאת עם אחת או שתיים זה סבבה.
הרבה פעמים בנות כאילו נמרחות אחת על השנייה בסקסיות סתם בשביל הומור,
אבל כשמישהי עושה את זה לי זה מחרמן אותי ומביך אותי.
אלו שזה לא מזיז להן זורמות,אני לא מסוגלת כי אני מרגישה בזה משהו אמיתי.
נערך לאחרונה על ידי loolita; 20-04-2011 בשעה 13:58.
LOOLITA
את יכולה לזרום עם שניהם, אם את אוהבת את זה כמובן...אני לא רואה מה לא בסדר פה
מעצב גראפי לכל מטרה.
מה שלא בסדר זה שאני רוצה לדעת מה אני.
אין לי טעם בבנים,אבל בבנות יש לי.
פניתי אליכם כדי לראות מה אתם חושבים על כך ואם אני נראית לכם לסבית.
כי התחושה שאת יודעת מי את הרבה יותר טובה ומלחיות בסימן שאלה.
LOOLITA
שון - VOCA פשוט בלבל בין שני מילים.
ביסקסואל - בן אדם שנמשך ל2 המינים
טרנסג'נדר - מישהו שעבר ניתוח לשינוי המין .
ואם היא כן ? בשביל מה לדבר שטויות ?
תראי, את (ועוד הרבה אנשים גם בנים וגם בנות ).. נמצאת במצב בו את מבולבלת , זה טבעי.. כמו שהרבה אמרו כאן..
בגיל הזה אי אפשר לדעת אם יש לך משיכה מינית שונה בוודאות. זתומרת, בגיל הזה אי אפשר להיות בטוחים אם את לסבית או אתה הומו...
אבל.
בדרך כלל , מי שנמשך לבנים או מי שנמשכת לבנות בילדות שלו, כנראה יהיה ככה בעתיד.אני מניח.
בכל אופן, אני הייתי מחכה קצת עם הצהרות או עם דברים מיניים עם בנות ( או בנים) בשלב הזה עד שתרגישי בטוחה עם עצמך.
זה לא תורת היחסות זה הרבה יותר פשוט ממה שאתם מציגים את זה..סך הכל כולנו בי בסופו של דבר אבל אם הזמן אנחנו פשוט נמשכים ליותר לאנשים ממין כזה או אחר וכך אנחנו מתייגים את עצמנו כ"הומו" "לסבית" "סטרייט/ית" וכן לפי מה שאת מתארת את נמשכת בעיקר לבנות לכן מין הסתם את יכולה לתייג את עצמך כ"לסבית",זהו פשוט.ובקשר למה שאמרת על גוף של בנות אם כבר זה עלה אז לדעתי שדיים זה הדבר הכי סתמי שמתלהבים מימנו יותר מידי סך הכל שתי גושי שומן מתדלדלים על החזה זה ברוב הפעמים סתם מגעיל ואף ניראה כמו גידול מפלצתי במקרים מסוימים של ציצים נפוחים מידי..
אם כבר לחיות בסימן שאלה, לפחות תשאלי את השאלה הנכונה.
נגיד שהחבר'ה פה בפורום יגידו שאת לסבית. זה משנה משהו?
מעכשיו את תתחילי להתלבש אחרת? לאכול אחרת? להתנהג אחרת?
ואם נגיד לך שאת לא לסבית או שאת משהו אחר, למשל, אממ... אקליפטוס?
וואו. זה כבר משנה את כל התמונה, נכון?
מה נשתנה? שומדבר. גם מחר תזרח השמש והחיים ימשיכו (כן, יש לי מכונת זמן, בדקתי)...
אז מה את עושה עם האינפורמציה הזאת?
זה רק מילים שנועדו בשביל ששני אנשים שמדברים יבינו אחד את השני זה לא מה שיגדיר מה את.
כמו שאמרתי, השאלה שלך לא נכונה.
השאלה האמיתית היא מה את מרגישה?
את אוהבת בנות? זה נהדר! (גם אני אוהב בנות אז אני מזדהה איתך. בנות זה אחלה!)
מכאן כבר יש לאן להתקדם: להתחיל עם בנות,לצאת עם בנות....
איזה שם לתת לזה? מה שאת רוצה. בין אם זה מתאים לשטויות שילדים בפורום כותבים לך או לא.
אל תנסי להגדיר את עצמך פשוט תהני לבינתיים את תמיד יכולה לצאת עם בנים אחר כך וגם להתנסות עם בנות שום דבר לא מאוחר מידי אני אוהבת בנים אבל אני רואה פורנו של לסביות כי מה לעשות אנחנו מין מושך![]()
כמו שנאמר כבר כדי שתפסיקי להתעסק יותר מידי בהגדרות ותעשי מה שנוח לך בין אם זה עם בנות או אם בנים.
תודה רבה לכולכם. אני יצאתי כבר עם בנים,שום דבר הם לא עשו לי. לא רגשות אהבה ולא רגשות מיניות.
אני יכולה להיות בטוחה שאני לסבית. הרי אני מתה על בנות,על הכול בהן. נמשכת אליהן,מה לא.
ובנים? אין לי עניין בהם בכלל.
אני אומנם צעירה אבל כבר שנים שאני מרגישה ככה וזה רק מתחזק.
LOOLITA
להיות לסבית או להיות הומו,
זה סה"כ חוסר בהורמונים.
בגלל זה בגיל ההתבגרות כאשר ההורמונים
מתפרעים, לפעמים נדמה כי~~~~~~
אבל לא.
עד גיל 20-18, אי אפשר לדעת.
את אומרת שאת שנים מרגישה את זה,
אבל את בת 13.
תחושות מיניות מופיעות רק בגיל 12, אם את ממש 'מיוחדת'.
ככה שלקבוע כבר עכשיו, זה לא ריאלי.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 23-04-2011 בשעה 01:38.
One Shot - One Kill
אולי את בכלל לא רוצה להתעניין בהם? אני חושב שהכנסת את עצמך לבועה פסיכולוגית שאת רוצה רק בנות וטוב לך לחיות בתוכה.התנסית ביחסי מין וגינליים?התנסית עם בחורה?
אני מציע לך לחיות את חייך ולא לחשוב על מי את אוהבת ופשוט לזרום עם הרגע.עם בנים,עם בנות[נהייה מקובל יותר משום מה,אבל אם אלה היו גברים היו מסקלים אותם באבנים :\] ופשוט תראי מה קורה איתך ומה קורה עם גופך.