נכתב במקור על ידי Hamburger הכל אחלה, חוץ משכולם כאן מפגרים ברמות(מוץ ממך כמובן)שלא יאמן. שמע, אתה לא מצדיק את הסיבה שנולדת..
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי Hamburger לילה טוב, עכשיו שניים מתוך חמשת האנשים שצריכים לאשכולילה טוב נמצאים כאן! מה קורה עלמתי? תאום מי החמישה?
נכתב במקור על ידי Hamburger הכל אחלה, חוץ משכולם כאן מפגרים ברמות(מוץ ממך כמובן)שלא יאמן. לעעע...פשוט הם עדיין לא מחוממים מספיק....
נכתב במקור על ידי an69 לעעע...פשוט הם עדיין לא מחוממים מספיק.... צודקת והייד...
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
חוחיחשלי!!!!!!!!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Hamburger יקסיל אחד.. אני לא רושם את השם שלי בשביל לא להיות שוויצר, אבל צריך אותי. לא אחי התכוונתי אליי ומה זה קסיל
נערך לאחרונה על ידי TheSecret; 23-04-2011 בשעה 23:19.
ביי אתה משעממים \=
נכתב במקור על ידי InSane חוחיחשלי!!!!!!!! +1?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW על זה אני מדבר אתה אידיוט הייד לא אידיוט... אתה ממש רוצה לריב נכון? פשוט לך.. נכתב במקור על ידי Linkin-D קסיל.. נכתב במקור על ידי an69 לעעע...פשוט הם עדיין לא מחוממים מספיק.... לא רני רציני איתן הם היו שמחים ל6 IQ, יש להם מינוס בIQ..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Beta. ביי אתה משעממים \= לא גיל על תשאיר אותי אם חבורת משעממים
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה ממש רוצה לריב נכון? פשוט לך.. קסיל.. לא רני רציני איתן הם היו שמחים ל6 IQ, יש להם מינוס בIQ.. אתה לא מצחיק..
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה ממש רוצה לריב נכון? פשוט לך.. קסיל.. לא רני רציני איתן הם היו שמחים ל6 IQ, יש להם מינוס בIQ.. לא שמע כשאתה עשית את המבחן IQ הטופס התפוצץ.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW לא שמע כשאתה עשית את המבחן IQ הטופס התפוצץ. בעיה אחת, עוד לא עשיתי, אבל 100000000000% שהוא יותר גבוה משלך ושל הזה למטה ביחד. נכתב במקור על ידי Linkin-D אתה לא מצחיק.. אתה לא חכם.
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW לא שמע כשאתה עשית את המבחן IQ הטופס התפוצץ. אתה לא מצחיק..
נכתב במקור על ידי Hamburger בעיה אחת, עוד לא עשיתי, אבל 100000000000% שהוא יותר גבוה משלך ושל הזה למטה ביחד. אתה לא חכם. אתה שם לב שכל האשכולילה שונא אותך?
חוקי הפורום