נכתב במקור על ידי GialoRossi לא... רומא, לא ממש אכפת לי ממילאן אני מעדיף אותה כמובן על פני לאציו או אינטר אבל מעבר לזה לא אכפת לי. תגיד, ראית את ה3-0 על אינטר?(בלי קשר להאדה, היה כדורגל נהדר) והאמתי אני מאוד מאוכזב מרומא העונה!
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 24-04-2011 בשעה 02:28.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger כלומר מילאן נכתב במקור על ידי Hamburger תגיד, ראית את ה3-0 על אינטר, והאמתי אני מאוד מאוכזב מרומא העונה! לא ראיתי את ה3-0 לא ראיתי בכלל את המשחק, אל תדאג בעלים עכשיו קנה אותה הם יהיו שנה הבאה קבוצה 10
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי MaximumRed נוסיף קצת פלפל לשיחה הזו, תגידי אן מה הן ההעדפות המיניות שלך? כבר אמרתי את זה היום פעם אחד ואני אחזור על זה שוב, פורום דיבורים הוא לא המקום לניהול שיחה מסוג זה... יש פה ילדים קטנים...
נכתב במקור על ידי GialoRossi לא ראיתי את ה3-0 לא ראיתי בכלל את המשחק, אל תדאג בעלים עכשיו קנה אותה הם יהיו שנה הבאה קבוצה 10 שלא יהיו בדירוג הזה אבל
נכתב במקור על ידי Hamburger שלא יהיו בדירוג הזה אבל הם לא אל תדאג... >< אינטר וכל שאר הקבוצות היו מתות שיהיה להם את הלב שיש לרומא את האוהדים שיש לה.
יובל המבולבל הוא ממש לא לילדים קטנים. נתחיל מהעובדה שהוא גאון מהפכני, שאנשים פשוט לא מצליחים להבין את חזונו האמנותי. ב', הוא פדופיל, והוא מפחיד
אריסטו , זמן ומקום | ומה אז? | השבועות בהם אני תורן | הערצה האהבות שלי: ס' | ד' | ל' | ה'
נכתב במקור על ידי GialoRossi הם לא אל תדאג... >< אינטר וכל שאר הקבוצות היו מתות שיהיה להם את הלב שיש לרומא את האוהדים שיש לה. חוץ ממילאן, שלה יש יותר!
נכתב במקור על ידי Aristokrates יובל המבולבל הוא ממש לא לילדים קטנים. נתחיל מהעובדה שהוא גאון מהפכני, שאנשים פשוט לא מצליחים להבין את חזונו האמנותי. ב', הוא פדופיל, והוא מפחיד אז במקרה הזה, המדים יהיו של שב"ס..
נכתב במקור על ידי an69 אז במקרה הזה, המדים יהיו של שב"ס.. לדעתי את יותר יפה במדי השב"כ..
נכתב במקור על ידי an69 כבר אמרתי את זה היום פעם אחד ואני אחזור על זה שוב, פורום דיבורים הוא לא המקום לניהול שיחה מסוג זה... יש פה ילדים קטנים... הבנתי... יוני! מתי תבין קיבינימט שהליגה הכי מעפנה בעולם זו הליגה האיטלקית! קבוצות בחצי שקל, שחקנים ללא נשמה! אולי קצת ברומא אבל גם זה לא.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
נכתב במקור על ידי an69 אז במקרה הזה, המדים יהיו של שב"ס.. נו באמת
נכתב במקור על ידי MaximumRed הבנתי... יוני! מתי תבין קיבינימט שהליגה הכי מעפנה בעולם זו הליגה האיטלקית! קבוצות בחצי שקל, שחקנים ללא נשמה! אולי קצת ברומא אבל גם זה לא. מילאן אם כבר..
נכתב במקור על ידי Hamburger האוסטרים לא קשורים, והגירוש שלי מוינה ואוסטריה לא קשור לכאן! ושלא תדבר על זה עם אן, שום מילה, וגם לא על המבצע במצרים! ובמיוחד על לטביה.. אמן.
נכתב במקור על ידי Aristokrates אמן. אתה רוצה שנחזור שוב על הסיפור בויאטנם?
חוקי הפורום