ממש לא בראש שלי אתרי הכרויות.
אני מכיר סתם ככה אנשי נשים וטף באינטרנט
רשתות חברתיות וכד'
ממש לא בראש שלי אתרי הכרויות.
אני מכיר סתם ככה אנשי נשים וטף באינטרנט
רשתות חברתיות וכד'
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
פשוט עושה לי תחושה רעה להיות מאלה שנכנסים לאתרים מסויימים כדי להתעדכן בדברים כמו לבדוק מי הגיב לי וכאלה
בגלל זה אין לי פייסבוק.
פרסמתי מודעה ביד2 ופשוט הייתה לי את התחושה הרעה שאני מדבר עליה רק מלהיכנס כל 3 שעות להקפיץ את המודעה ולבדוק בכמה עלה מונה הצפיות של המודעה שלי.
משום מה עם פורומים זה לא קורה לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אממ..הגעתי למשו כמו 3 FC ו 5 חברות שהקשר הכי ארוך היה חצי שנה..ועכשיו יש לי חברה שהיא ממש ממש מדהימה שהכרתי גם באינטרנט..דרך הפייס יותר נכון..לא אתרי הכרויות..זה קצת דבילי לדעתי..כי אין שמה גיים..אבל זה יכול להיות נחמד לנסות פעם (:
וכן אינטרנט כמה שמזלזלים בו הוא דבר ממש ממש חזק..(:
אבל זה לא למתחילים
כי אם אין לך גיים במציאות גיים באינטרנט לא יעזור
לפי דעתי עדיף קודם להתקדם בשטח ורק אחר כך גשאתה משופשף
לעבור גם לאינטרנט
בעיקרון זה חיוני מאוד אבל אין להשוות את זה בכלל למציאות, אני כמו שטיילר תיאר לפני כמה שנים הייתי סוג של "נחשק" באינטרנט בגלל איזה 3 תמונות מעאפנות, היו מתחילות איתי כמו שמתחילים עם בנות חח אבל בגלל שהייתי כזה פראייר (ואני שונא את עצמי על זה מספיק עד היום ואני מקווה שיום אחד אני יוכל להשתחרר מההרגשה הזאת) אז הדבר היחידי שיצא לי מזה זה לפגוש כונפה ילדותית אחרי חצי שנה של דיבורים וזיוני שכל שבסוף הובילה לשברון לב עצום להורדת הערך העצמי שלי מתחת ל0 ומה שהוביל לזה שהשתקמתי כי זה הוביל אותי לפיאקפ, אני אישית גם ממש טוב בלדבר עם בנות באינטרנט כי אין לי בעיה למשל להגיע לדברים מיניים בזמן נורא קצר, אבל עדיין רק כשיצאתי מחוץ לבית וניסיתי באמת זה שינה אותי, שלא תבנו על זה, זה תוספת לא יותר מזה.
אגב אני רשום לאתר הזה אני מקבל מסרים כל הזמן ואני לא יכול לקרוא כלום כי אין לי מנוי ואני שונא אתם על זה, לצערי אין היום אתרי היכרויות נורמלי ולא פייסבוק לא נחשב.. כי לכל פלוץ יש
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 29-04-2011 בשעה 18:42.
אף פעם לא זילזלתי באינטרנט ,זהב טהור.
תאמת שאף פעם לא הייתי באיזה אתר הכרויות (פעם אחת,בשביל לראות מה זה,אבל זה לא נחשב לא ניסיתי להתחיל עם מישהי שם) אבל בפייסבוק ופעם גם במקושרים ,ממש קל להכיר כוסיות מאיזור שלך.
רק מה,צריך להיזהר מבחורות עם 3-4 תמונות ,יכול להיות שהיו לה כמה תמונות טובות וזהו,זה קרה לי,לא נעים...
צודק 100 אחוז , הכי קל להשכיב בחורת באתרי אינטרנט