כמה סיגריה אחת ליום מזיקה?
ובכלל עישון סיגריות למשך שנים איך הוא משפיע על המראה הפנים הכללי, קמטים וכו'?
ותוך כמה זמן ההשפעות האלה מתחילות להיראות לעין?
כמה סיגריה אחת ליום מזיקה?
ובכלל עישון סיגריות למשך שנים איך הוא משפיע על המראה הפנים הכללי, קמטים וכו'?
ותוך כמה זמן ההשפעות האלה מתחילות להיראות לעין?
|
|
אין דבר כזה סיגריה ביום , אני לא חושב שיש בן אדם שיכול לעמוד בזה, ככה זה רק מתחיל.
אבל אם כן , למרות שזאת סיגריה ביום הנזק מצטבר אבל זה לא סוף העולם. זה לא כמו לעשן קופסה או שתיים ביום. נזק יהיה זה בטוח אבל הרבה פחות ולא יודע אם תוכל לחלות מזה, ונזקים מקמטים יגיעו מתישהו אומנם זה יהיה לאט מהרגיל אבל יגיעו
ושוב , אין דבר כזה בן אדם שמעשן סיגריה ביום בקושי יש שמעשנים 3 ביום
אם אתה ככה שנה אז כל הכבוד לך .. אבל אל תחשוב שסיגריה ביום לא מזיקה בכלל
האימונים שלך בטח תורמים לבריאות אבל העישון מזיק. שמע, אני לא יודע האם סיגריה אחת ביום זה יותר מזיק ממישהו שלמשל אוכל חבילת שוקולד שלמה בכל יום, פשוט זה לא נראה לי הגיוני שלנשום עשן שמכיל תערובת של אלוהים יודע מה ישר לתוך הריאות זה דבר בריא.
לגבי הקמטים בפנים - נראה לי שכן אבל קשה לי להסביר... זה כאילו שיש משהו כהה כזה בפנים שלהם ולא יפה כזה. אפשר לומר שאני ממציא אבל טונה פעמים ראיתי מישהו בתחנת אוטובוס (כשנסעתי באוטובוסים) ואמרתי לעצמי "זה בטוח מעשן" ואז אחרי כמה זמן אני קולט אצלו חבילת סיגריות או שהוא הולך לעשן בצד. רואים את זה על הפנים שלהם. זה לא יפה.
קודם כל , כל הכבוד.
כפי שקראתי לפני שנה עישנת 10 והיום 1 , אם סיגריה אחת לאורך הבוקר מתנה לך תחושה של סיפוק ושל "אושר" . המשך כך.
הנזק ? יגרם, אך לא מהר אבל בסופו של דבר יגרם איך שהו מתישהו, לא נראה לי שבכלל תוכל לחלות במחלה כל שהי מסיגריה ביום .
למרות שזה יוצא 31 לחודש, ונגיד ימים חריגים אז 35 בערך.
לא נראה לי שזה יזיק כמו שכיום יש אנשים שמעשנים קופסא או שתיים ליום.
כל עוד אתה מתעמל ומצליח לך תמשיך בלי חשש, אם תוך כדי אמון תרגיש עייפות, תשישות או שיעול תחשוב שנית להפסיק עד הסוף את העישון.
אתה כבר הצטמצטת מ10 סיגריות , לסיגריה 1 בודדה. זה מעבר עצום ! , עוד 1 וזהו נגמלת =]