קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מזמין] לבטאל 2 אנשים [רמה יותר ממתחיל]
    על ידי OrGeNaL בפורום באטלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 11:23
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 14:34
  3. [שאלה]למה לא מכינים חתימות יותר באשכול הנעוץ ?
    על ידי vAncage בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-07-2007, 21:14
  4. מי איזה סוג אנשים אתם יותר נגעלים.
    על ידי aSwp בפורום סקרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 20:00
  5. למה איני משתמש כבוד יותר ?
    על ידי Shaked בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-12-2006, 19:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

אמני פיתוי - למה הם אנשים מצליחים יותר .

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Cool אמני פיתוי - למה הם אנשים מצליחים יותר .

חג שמח יקיריי,

סיימתי לכתוב מאמר בנושא אמני פיתוי - למה הם אנשים מצליחים יותר .

כולם מוזמנים לקרוא.
    אחרי שקראתם, אשמח לשמוע את דעתכם!

למה כדאי להיות אמן פיתוי? מה זה נותן לכם ? ולמה אנחנו, אמני הפיתוי, מצליחים יותר משאר הגברים, עם נשים בפרט ובחיים בכלל?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    חג שמח יקיריי,

סיימתי לכתוב מאמר בנושא אמני פיתוי - למה הם אנשים מצליחים יותר .

כולם מוזמנים לקרוא.
    אחרי שקראתם, אשמח לשמוע את דעתכם!

למה כדאי להיות אמן פיתוי? מה זה נותן לכם ? ולמה אנחנו, אמני הפיתוי, מצליחים יותר משאר הגברים, עם נשים בפרט ובחיים בכלל?
    תודה! מעניין מאוד
    מתי תתן קצת דיווחים?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

טבעיים יותר מוצלחים מהם וגם מאנשים רגילים.

אני דוגל בלהפוך לטבעי, להסתובב עם טבעיים בתור ווינגים וכו'. להשתנות מהיסוד, במראה חיצוני ובהתנהגות, לזרוק את כל מה שקשור לעולם הישן שלך ו"להוולד" מחדש. בלי להתערבב יותר מדי בנושא של אומנות הפיתוי כי הרוב אלה סתם זיוני שכל. חוץ מכל הINNER GAME שזה נחמד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-04-2011 בשעה 12:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

אני דוגל בלהפוך לטבעי, להסתובב עם טבעיים בתור ווינגים וכו'. בלי להתערבב יותר מדי בנושא של אומנות הפיתוי כי הרוב אלה סתם זיוני שכל.
    תכלס צודק, אבל מבחינתי אמן פיתוי הוא אמור להיות טבעי כי אם הוא פועל על פי שיטות זה לא הוא כבר..
    בהתחלה הוא יכול קצת לפעול עם שיטות עד שיפתח מיומנויות.
    טיילר יש אחד ב*** אם אותו כינוי כמו שלך, זה אתה או מעריץ שלך ?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מעריץ שלי/פייקר. אנלא גולש בפורומים נזקקים כמו F X P.

נחמד לדעת שיש כאלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

נחמד לדעת שיש כאלה
    אתה אדם נסגד..

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

נחמד לדעת שיש כאלה
    אופה טיילר הפך לסלב

יכול להיות שזה מישהו ששמע על טיילר דרדן האמיתי

אני דוגל בלהפוך לטבעי, להסתובב עם טבעיים בתור ווינגים וכו'. להשתנות מהיסוד, במראה חיצוני ובהתנהגות, לזרוק את כל מה שקשור לעולם הישן שלך ו"להוולד" מחדש. בלי להתערבב יותר מדי בנושא של אומנות הפיתוי כי הרוב אלה סתם זיוני שכל. חוץ מכל הINNER GAME שזה נחמד.
    מעצם ההגדרה של טבעי , לא תוכל להיות טבעי , אתה יכול להתנהג באופן דומה ואולי זה יהפוך לחלק ממך ואתה תעשה בול מה שטבעי עושה, אבל אתה לא תהיה טבעי,מבין ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

אין דבר כזה באמת טבעי, זה לא שהוא נולד טבעי, מי שטבעי פשוט גדל ככה הסביבה שלו לא הייתה דפוקה מספיק כדי להרוס אותו בעיקר מישהו שההורים שלו חינכו אותו טוב ולא קיבל את אותו החינוך המגביל שרובנו מקבלים.
    עכשיו בנאדם כן יכל להפוך לטבעי.. הרי מה ההבדל בין טבעי לאמן פיקאפ? אמן פיקאפ-משתמש לרוב במושגים, רוטינות וכל זה אבל לרוב הוא מודע לעצמו הרבה יותר ממישהו טבעי. אני מכיר כמה טבעיים אבל לא טבעיים תותחים שמזיינים כל היום, אבל היו להם הצלחות והם פשוט לא מתנהגים כמו איזה AFC נזקק. כמו כן אמני פיתוי יוצאים ל 'סארג'ים' בשביל להתאמן ולהצליח עם בנות, זה למה ששאלתי טבעי אחד אם הוא התחיל פעם אם אישה ברחוב סתם ככה, זה היה נשמע לו הזוי שהוא יכל אשכרה להשיג זיון מאישה רנדומלית לחלוטין מהרחוב ולהתחיל איתה. והוא בעצם כן "התחיל" עם נשים סתם ככה ברחוב, הוא פשוט לא היה מודע לזה ובגלל זה הוא לא ניסה לקדם את זה הלאה או משהו כי הוא לא השתמש באיזה רוטינה או משפט מפגר, הוא פשוט אמר משהו עליה/שקשור לסיטואציה. טבעיים לא יוצאים לסארג'ים.. אם כך, איך הם מזיינים? דרך מעגלים חברתיים, במקום לצאת בשביל להתחיל עם בנות, הבנות נמצאות כבר שם, יש לו מלא חברים וידידות ודרכם הוא מכיר עוד ועוד, יוצא איתן למועדונים ומסיבות (SP) וככה זה נמשך למעגל אין סופי שלא נגמר, הוא כל הזמן מכיר אנשים חדשים. זה בעצם חלק מהלייף סטייל הזה שטיילר מדבר עליו.
    אם כך בכדי להיות אמן פיתוי אתה צריך-לקרא ספרים של מיסטרי, לשנן רוטינות ולחשוב על כל צעד שאתה עושה ולייחס חשיבות לכל פיפס שהבחורה עושה.. ככה זה רוב אמני הפיתוי
    בכדי להיות "טבעי" או- ללמוד את הגישה הטבעית לפיקאפ שזה בערך אותו הדבר- צריך להתחיל לצאת, להתחבר לאנשים ולא לפחד לעשות את מה שאתה רוצה לעשות בנות באות לבד, אנשים מכירים אנשים וככה אתה מכיר ידידות שיכירו לך עוד ידידות וכן הלאה..
    וזה לא שאני אומר שאי אפשר לשלב בין השניים-בוודאי שאפשר להתחיל סתם עם בחורות ברחוב, פשוט לא צריך לצאת בשביל זה, רק ההיגיון שלי אומר לי שזה מטומטם לגמרי? אם אתה רואה בחורה באוטובוס, רחוב, רופא שיניים, לונה פארק, גניקולוג, אצל סוחר סמים או לאדע מה, פשוט תתחיל איתה. בגלל זה יש טבעיים שלומדים את אומנות הפיתוי, כדי להיות יותר מודעים לעצמם ולפתח את עצמם יותר, אבל הם עושים את זה בדרך אחרת מאשר בדרך ה"מקובלת" של הסארג'ים הרוטינות והקסמים.

מעצם ההגדרה של טבעי , לא תוכל להיות טבעי , אתה יכול להתנהג באופן דומה ואולי זה יהפוך לחלק ממך ואתה תעשה בול מה שטבעי עושה, אבל אתה לא תהיה טבעי,מבין ?
    בולשיט, זה כמו שמישהו חנון מעאפן לא יכול להפוך להיות זיין על (וזה אפשרי רצח), או לחלופין איזה אפס אחד שבמקרה שמתי לב אליו לא מזמן ברחוב (פעם הוא היה אפס) נהפך לגורילה שרירית בכלום זמן יחסית, הכל אפשרי, לא צריך להיוולד עם הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    אין דבר כזה באמת טבעי, זה לא שהוא נולד טבעי, מי שטבעי פשוט גדל ככה הסביבה שלו לא הייתה דפוקה מספיק כדי להרוס אותו בעיקר מישהו שההורים שלו חינכו אותו טוב ולא קיבל את אותו החינוך המגביל שרובנו מקבלים.
    עכשיו בנאדם כן יכל להפוך לטבעי.. הרי מה ההבדל בין טבעי לאמן פיקאפ? אמן פיקאפ-משתמש לרוב במושגים, רוטינות וכל זה אבל לרוב הוא מודע לעצמו הרבה יותר ממישהו טבעי. אני מכיר כמה טבעיים אבל לא טבעיים תותחים שמזיינים כל היום, אבל היו להם הצלחות והם פשוט לא מתנהגים כמו איזה AFC נזקק. כמו כן אמני פיתוי יוצאים ל 'סארג'ים' בשביל להתאמן ולהצליח עם בנות, זה למה ששאלתי טבעי אחד אם הוא התחיל פעם אם אישה ברחוב סתם ככה, זה היה נשמע לו הזוי שהוא יכל אשכרה להשיג זיון מאישה רנדומלית לחלוטין מהרחוב ולהתחיל איתה. והוא בעצם כן "התחיל" עם נשים סתם ככה ברחוב, הוא פשוט לא היה מודע לזה ובגלל זה הוא לא ניסה לקדם את זה הלאה או משהו כי הוא לא השתמש באיזה רוטינה או משפט מפגר, הוא פשוט אמר משהו עליה/שקשור לסיטואציה. טבעיים לא יוצאים לסארג'ים.. אם כך, איך הם מזיינים? דרך מעגלים חברתיים, במקום לצאת בשביל להתחיל עם בנות, הבנות נמצאות כבר שם, יש לו מלא חברים וידידות ודרכם הוא מכיר עוד ועוד, יוצא איתן למועדונים ומסיבות (SP) וככה זה נמשך למעגל אין סופי שלא נגמר, הוא כל הזמן מכיר אנשים חדשים. זה בעצם חלק מהלייף סטייל הזה שטיילר מדבר עליו.
    אם כך בכדי להיות אמן פיתוי אתה צריך-לקרא ספרים של מיסטרי, לשנן רוטינות ולחשוב על כל צעד שאתה עושה ולייחס חשיבות לכל פיפס שהבחורה עושה.. ככה זה רוב אמני הפיתוי
    בכדי להיות "טבעי" או- ללמוד את הגישה הטבעית לפיקאפ שזה בערך אותו הדבר- צריך להתחיל לצאת, להתחבר לאנשים ולא לפחד לעשות את מה שאתה רוצה לעשות בנות באות לבד, אנשים מכירים אנשים וככה אתה מכיר ידידות שיכירו לך עוד ידידות וכן הלאה..
    וזה לא שאני אומר שאי אפשר לשלב בין השניים-בוודאי שאפשר להתחיל סתם עם בחורות ברחוב, פשוט לא צריך לצאת בשביל זה, רק ההיגיון שלי אומר לי שזה מטומטם לגמרי? אם אתה רואה בחורה באוטובוס, רחוב, רופא שיניים, לונה פארק, גניקולוג, אצל סוחר סמים או לאדע מה, פשוט תתחיל איתה. בגלל זה יש טבעיים שלומדים את אומנות הפיתוי, כדי להיות יותר מודעים לעצמם ולפתח את עצמם יותר, אבל הם עושים את זה בדרך אחרת מאשר בדרך ה"מקובלת" של הסארג'ים הרוטינות והקסמים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי AA
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:09.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הם לא. נקודה, סוף..

רוב ה"אמני פיתוי" (לפחות אלה שלא עשו מהתחום עצמו כסף) הם לא כאלה מוצלחים. פואע מאוד מוכר בארה"ב, שלא מעביר סדנאות וחוץ מכמה גרושים, כניסות חינם למועדונים וקשרים טובים עם החברות שכן מעבירות קורסים, הודה בעצמו שכדי שיהיו לו בגדים ליציאה הוא מנצל את החוק "החזרה" של בגדים (גם בארץ יש אגב, מותר לכם להחזיר כל מוצר עד 14 יום מיום הקניה, עפי מדיניות ספציפית לכל חנות, אבל כן...), לי זה נשמע מעפן ושבור מהיסוד, ואם בכלל ממש לא "מצליח".

דה פאקטו, אתם בדיוק כמו בחורות. "קונים" את הדמות שפואעים מוכרים לכם. משייכים לאנשים שמצליחים עם בנות תכונות של אנשים מוצלחים, למרות שבפועל הם לאו דווקא כאלה. כל ה"פואעים" המצליחים (אם אפשר לקרוא לזה הצלחה) לא מרוויחים מליונים (או אפילו מרוויחים יותר ממהנדס ממוצע), ומלבד כמה בודדים שבאמת הצליחו לעלות על הגל ועשו מהתחום כסף.. הרוב פשוט לא מעניינים.

אני אפילו לא חושב שמעבר לחיים כ"פואע" מיסטרי בעצמו אי פעם "הצליח" במשהו. (מישהו אי פעם שמע על הקוסם\מנטליסט אריק?) תמיד טוב להיות חברותי, אבל עם כל הצער שבדבר אין לזה קשר להצלחה בתחומים אחרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אממ לא, אומני פיתוי הם לא אנשים מוצלחים עד כמה שאני יודע.בטח שיש טבעיים שמביאים בנות יותר מהם.ובטח שהרבה יותר כסף מהם...

אם נדבר דוגרי להיות שייך היום לקהילה הזאת זה לא בידיוק גאווה.אחרי הכל שאנשים שומעים שPUA ירה בבחורה בראש באמצע מסיבה[גאנוויץ] והוא בכלל בן 30 וגר אצל אמא שלו במרתף..הרושם שנוצר הוא : חבר'ה פסיכופטים עם טריקים שמיקים שחושבים שקאזנובה צריך קאמבק.

כנ"ל לגבי מיסטרי ושאר האחרים-רובם לא משתייכים לעשיריון האליון ובטח ממוצעים לפי הדרגת הצלחה שקיימת אצלי בראש. לרובם פתיחת חברה לייעוץ לגברים נואשים אחרים שלא מצליחים עם בנות היא המוצא היחיד להתכלכל ולצאת מהמרתף של ההורים..

אם נשווה השוואה מטומטמת שעולה לי בראש כרגע. רוק סטארים מרוויחים הרבה יותר מהם,מביאים בנות ה-ר-ב-ה יותר מהם,ומשתייכים למעמד הרבה יותר גבוה מאשר מיסטרי וחבריו...

מאמר נחמד בכל מקרה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect