|
|
עזזבי
יכול להיות שבאמת אני טעיתי או משהוא יכול להיות שהוא כן אוהב אותי והוא כן רוצה להיות איתי אבל אין לנו איך להייפגש ...
בתתתאכלס אם הוא מציא לי חברות וכול זה
אז כאילו אולי זה אומר שהוא באמת אוהב אותי [ואני אותו] ואולי כן נוכל למצוא פתתרון ללזה
אולי לא נייפגש כמו "זוג" נורמאלי שניפגש כול יום
אבל אני לא יכולה לדעעת מה יהיה בעעתיד /:
נערך לאחרונה על ידי pupi; 25-04-2011 בשעה 23:52.
לא יצא לי לעבור על כל האשכול אבל,
איך אתם אוהבים אחד את השני אם אף פעם לא נפגשתם? אז יכול להיות שיצא לכם לדבר הרבה באיסיקיו או מה שזה לא יהיה, היו לכם דברים משותפים לדבר עליהם זה לא נחשב שאת מאוהבת או שהוא מאוהב.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 26-04-2011 בשעה 00:10.
אוקיי אז גם אני לא בדיוק קראתי הכל אבל כמה דברים..
קודם כל, אי אפשר להיות במערכת יחסים ולהיפגש פעם בחודש. בשביל מערכת יחסים תקנית צריך מינימום פעמיים ~ שלוש בשבוע, כל המרבה הרי זה משובח ולכן לפחות עד שיהיה לך רישיון ורכב משלך עדיף שלא תהיי במערכת יחסים עם בחור שבמרחק 3 שעות ממך ברכב...
דבר שני, מאוהבים? אתם עוד לא נפגשתם, לא דיברתם, אפילו לא בטלפון לפי מה שאת מתארת כאן... רק בפייסבוק. את לא באמת מכירה אותו, את רק מכירה את מה שהוא הכיר לך. יכול להיות לו דברים שאת לא אוהבת כמו קנאה או שחצנות, והוא פשוט לא מראה לך את זה בשיחות בפייסבוק. קודם כל, תדברו בטלפון... בפייסבוק אפשר לחשוב על תגובה ולגרום לתגובה להראות טוב. בטלפון אתה לא יכול לחשוב על תגובה 3 דקות... זה חד וחלק. אני לא אומר שזה מה שיפתור את העניין, כי כמובן לפני שהופכים לבני-זוג צריך להיפגש באיזשהו מקום, פנים אל פנים. כרגע את אולי רואה את זה כאהבה, אבל זה רק נדמה לך. את אוהבת את מה שהוא מכתיב לך לאהוב, את לא מכירה אותו באמת.
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
יש לי ידידה מאוד מאוד קרובה, אני גר בת"א גם.
היא גרה בחיפה, כ"כ קשה לעלות על רכבת 40 דק' נסיעה?
זה לא קשה, זה תלוי ברצון,
במידה ויש רצון - אפשר לשמור על הקשר הזה.
ואני רואה אותה לפחות איזה פעמיים בשבוע.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
בן כמה אתה ? 17 ?
אנחנו רק בני 13-14 אני יודעת שזאת לא בעיה לעלות על רכבת פעם הוא ופעם אני
וכאילו אני והוא ממש ממש רוצים D:
אפילו שלוש פעמים בחודש זה בססדר פעם אחת בשבוע
אבל כאילו מצד אחד אני חושבת שההורים שלו לא יסכיממו לנו לנסוע ברכבת לבבד/:
ועוד לעיר שאנחנו לא מכירים
תווודה