קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] extreme life style הנאה בתנועה יבואן רשמי של חברת MIDLAND בישראל
    על ידי extremelifestyle בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-03-2011, 11:36
  2. Jay-Z - Hard Knock Life Vol. 2 (1998 )
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:08
  3. Notorious B.I.G. - Life After Death
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:08
  4. [קבלו] פרטים חדשים +סרטון משחקיות של Half Life 2 לX-BOX
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:35
  5. N.W.A - niggaz 4 life
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 20:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

life style

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל life style

היי חברים, בזמן האחרון יצא לי הרבה לחשוב על זה. הייתי בכל מני עניינים שגרמו לי להגיע לתובנה מסוימת שאם אני רוצה להצליח חברתית, ועם בנות בפרט אני חייב לפתח לייף סטייל מסוים. דבר שאני די רוצה לעשות, אבל לא יודע איך ומאיפה להתחיל.
    אז אני פה כדי לשמוע ממכם:

1.איך אתם מגדירים לייף סטייל?
    2.מה בונה לייף סטייל? תחביבים? חוגים?
    .
    ..
    ...

תוסיפו מה שאתם רוצים בכייף, אני רק רוצה לשמוע וללמוד

עריכה:
    מה שאני מחפש זה הרחבת מעגלים חברתיים בעיקר! לא מעניין אותי בחורות כ"כ ברגע זה! לגבי בית ספר, נקודה חשובה, אני לומד בבית ספר שלומדים בו תלמידים מכל איזור המרכז. החבר'ה מהאיזור שלי זה ילדים קטנים, לא בגילי בכלל. לכן אני מחפש פתרון כלשהו, זה הכל!
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 26-04-2011 בשעה 12:30.

2. קישורים ממומנים

תפיסת עולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    תפיסת עולם
    פרט, נמק והסבר בבקשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    פרט, נמק והסבר בבקשה.
    כשאני אחזור הביתה

כרגע אצל הפילגש ואז אל מוז'ס לאכול חמץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

רק בגלל שאני לא רוצה שיטעו אותך עם חרא בסגנון "לך לחוג קונג פו זה לייף סטייל אחושרמוטה" "או תהיה גולש זה עושה אותך סקסי" אני עונה לך שלא תטעה בהגדרה של הדבר.

ההגדרה שלי : האישיות וההשקפה שלך שמשולבת ביום-יום שלך ובדברים שאתה עושה/פועל ומה שאתה משדר חיצונית כבנאדם.
    דוגמאות:
    סטלן- הוא אחד שיושב בגינה יום יום ומעשן ירוק להנאתו הוא לא עושה הרבה.הוא לא עובד הרבה.אבל זה הרושם שיצא לך ממנו כשתיפגשו/תדברו
    רוקר- אחד שעוסק במוזיקה[ורוק בעיקרה] שפועל/כותב/שר/מנגן לפרנסתו/הנאתו וחייו סובבים סביב הנושא הזה

בגדול לייף סטייל לא חייב להיות חוגים שאתה עושה/לוקח או תחביבים["תחביבים זה לאנשים חסרי חיים"-ציטוט שלא שלי..] אלא איך אתה משווק את עצמך בעיני העולם או בעיני הסביבה והסדר יום שלך פועל סביבו/עובר דרכו.

אז אם אתה רוצה עצה יותר טובה לבנית לייף סטייל מאשר"לך לגלוש גולשים זה סקסי"P:,זה תחשוב איך אתה הופך לבנאדם מושך[עם סביבה/מעגלים טובים גדולים ומקושרים] וסקסי בלי כל החווינה שהסברתי. "בנאדם מושך"=הוא אחד כזה בכל מקום שהוא נמצא

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    תפיסת עולם
    זאת ההודעה הכי חכמה שאני ראיתי פה במשך כבר הרבה זמן

Persee
    אני לא חושב שאפשר באמת להסביר את זה, אני אנסה אבל לא מבטיח כלום, אתה צריך לדעת איך אתה מרגיש לגבי כל דבר ומה אתה חושב על כל דבר, מה אתה חושב על עצמך, אתה אמור להיות מודע לכל דבר טוב או רע בך,
    אצלי לדוגמא זה התפתח מתחילת השנה, חבר שלי אמר שזה נקרא "להתבגר", הוא לא בדיוק צודק, התפיסת עולם באה עם ההתבגרות זה לא ההתבגרות עצמה, אבל זה לא משהו שאפשר באמת להסביר אז אני לא בטוח כמה אתה הבנת, לדוגמא אם אתה תבוא לבן אדם ותגיד לו "מה התפיסת עולם שלך?" הוא לא באמת יוכל להסביר לך משהו, זה משהו פנימי שאמור לבוא לך לבד, אתה יכול לעזור לזה להתפתח על ידי דברים צדדים שאתה עושה שעוזרים לך להבין דברים אבל אתה לא יכול לפתח את זה בכוחות עצמך, זה יבוא עם הזמן.
    בפשטות, תפיסת עולם זה הדרך שבה אתה מבין את מה שהולך

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    רק בגלל שאני לא רוצה שיטעו אותך עם חרא בסגנון "לך לחוג קונג פו זה לייף סטייל אחושרמוטה" "או תהיה גולש זה עושה אותך סקסי" אני עונה לך שלא תטעה בהגדרה של הדבר.

ההגדרה שלי : האישיות וההשקפה שלך שמשולבת ביום-יום שלך ובדברים שאתה עושה/פועל ומה שאתה משדר חיצונית כבנאדם.
    דוגמאות:
    סטלן- הוא אחד שיושב בגינה יום יום ומעשן ירוק להנאתו הוא לא עושה הרבה.הוא לא עובד הרבה.אבל זה הרושם שיצא לך ממנו כשתיפגשו/תדברו
    רוקר- אחד שעוסק במוזיקה[ורוק בעיקרה] שפועל/כותב/שר/מנגן לפרנסתו/הנאתו וחייו סובבים סביב הנושא הזה

בגדול לייף סטייל לא חייב להיות חוגים שאתה עושה/לוקח או תחביבים["תחביבים זה לאנשים חסרי חיים"-ציטוט שלא שלי..] אלא איך אתה משווק את עצמך בעיני העולם או בעיני הסביבה והסדר יום שלך פועל סביבו/עובר דרכו.

אז אם אתה רוצה עצה יותר טובה לבנית לייף סטייל מאשר"לך לגלוש גולשים זה סקסי"P:,זה תחשוב איך אתה הופך לבנאדם מושך[עם סביבה/מעגלים טובים גדולים ומקושרים] וסקסי בלי כל החווינה שהסברתי. "בנאדם מושך"=הוא אחד כזה בכל מקום שהוא נמצא
    אז איך אתה הופך להיות בנאדם מושך בעצם? בונה לייפסטייל? או בונה סוג של תדמית כזו של סטלן כמו שאתה מתאר?

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    זאת ההודעה הכי חכמה שאני ראיתי פה במשך כבר הרבה זמן

Persee
    אני לא חושב שאפשר באמת להסביר את זה, אני אנסה אבל לא מבטיח כלום, אתה צריך לדעת איך אתה מרגיש לגבי כל דבר ומה אתה חושב על כל דבר, מה אתה חושב על עצמך, אתה אמור להיות מודע לכל דבר טוב או רע בך,
    אצלי לדוגמא זה התפתח מתחילת השנה, חבר שלי אמר שזה נקרא "להתבגר", הוא לא בדיוק צודק, התפיסת עולם באה עם ההתבגרות זה לא ההתבגרות עצמה, אבל זה לא משהו שאפשר באמת להסביר אז אני לא בטוח כמה אתה הבנת, לדוגמא אם אתה תבוא לבן אדם ותגיד לו "מה התפיסת עולם שלך?" הוא לא באמת יוכל להסביר לך משהו, זה משהו פנימי שאמור לבוא לך לבד, אתה יכול לעזור לזה להתפתח על ידי דברים צדדים שאתה עושה שעוזרים לך להבין דברים אבל אתה לא יכול לפתח את זה בכוחות עצמך, זה יבוא עם הזמן.
    בפשטות, תפיסת עולם זה הדרך שבה אתה מבין את מה שהולך
    כן כן, אני יודע מה זה תפיסת עולם חח. פשוט רציתי להבין למה הוא מתכוון שהוא אומר תפיסת עולם בהקשר של מה שכתבתי בהודעה הראשית פה בדיון.

אשמח אם גם אתה תתרום לנושא ותגיד מה אתה חושב על זה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

היי חברים, בזמן האחרון יצא לי הרבה לחשוב על זה. הייתי בכל מני עניינים שגרמו לי להגיע לתובנה מסוימת שאם אני רוצה להצליח חברתית, ועם בנות בפרט אני חייב לפתח לייף סטייל מסוים.
    מגניב, אתה טועה, זה לא מה שאתה חייב לעשות, זה אפילו לא מה שאתה צריך לעשות.
    סגרתי לך תפינה?

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    סגרתי לך תפינה?
    אני מסכים (בדיוק באתי להגיד משהו דומה) ואני אוסיף

לא... אתה כולה צריך להיות חברותי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 26-04-2011 בשעה 03:04.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי AA
    תחת.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    סגרתי לך תפינה?
    לא ניסחתי את עצמי נכון.
    התכוונתי להגיד שזה הפתרון[לפי מה שאני רואה] הכי טוב בשבילי.
    אם אתה מעוניין תוכל לקרוא את האשכול שכתבתי לפני לא מעט זמן על המצב שלי, אתה יכול לראות בהיסטורית הודעות שלי, תבין למה אני מתכוון.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא ניסחתי את עצמי נכון.
    התכוונתי להגיד שזה הפתרון[לפי מה שאני רואה] הכי טוב בשבילי.
    אם אתה מעוניין תוכל לקרוא את האשכול שכתבתי לפני לא מעט זמן על המצב שלי, אתה יכול לראות בהיסטורית הודעות שלי, תבין למה אני מתכוון.
    חבר.. אתה חופר
    אני אשכרה הלכתיי וקראתי

ועדין אני מסכים עם עצמי
    אתה אוהב להשתמש בביטויים גדולים כמו "לייף סטייל" ו"התמודדות" כדי להחביא בעיות קטנות כמו זה שאולי אה ביישן, או לא יודע איך לקדם שיחה, או נתקע ומגמגם, שהם פשוטות ו"לא מיוחדות" כמו שאולי אתה מצפה שיהיו
    בתחלס אני בטוח שאתה יודע מה הבעיות שלך ומה אתה צריך לעשות, אתה עושה מהם בעיו גדולות שתוכל להגיד (לעצמך בעיקר)
    "אני לא מצליח, אבל זה ברור תראו באיזה צרה רצינית אני, ואפילו אורך החיים שלי לא נכון"

זה עדין מתחיל ונגמר בלהיות חברותי ומעניין, ופחוץ ביישן, ויותר "גבר עם ביצים"
    אני די בטוח שעמוק בפנים אתה ממש יודע מה הבעייה שלך והיא לא כזאת רצינית, אבל בנית מסביבה שיחים וורדים
    ואני בטוח שהפתרון הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 26-04-2011 בשעה 12:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    חבר.. אתה חופר
    אני אשכרה הלכתיי וקראתי

ועדין אני מסכים עם עצמי
    אתה אוהב להשתמש בביטויים גדולים כמו "לייף סטייל" ו"התמודדות" כדי להחביא בעיות קטנות כמו זה שאולי אה ביישן, או לא יודע איך לקדם שיחה, או נתקע ומגמגם, שהם פשוטות ו"לא מיוחדות" כמו שאולי אתה מצפה שיהיו
    בתחלס אני בטוח שאתה יודע מה הבעיות שלך ומה אתה צריך לעשות, אתה עושה מהם בעיו גדולות שתוכל להגיד (לעצמך בעיקר)
    "אני לא מצליח, אבל זה ברור תראו באיזה צרה רצינית אני, ואפילו אורך החיים שלי לא נכון"

זה עדין מתחיל ונגמר בלהיות חברותי ומעניין, ופחוץ ביישן, ויותר "גבר עם ביצים"
    אני די בטוח שעמוק בפנים אתה ממש יודע מה הבעייה שלך והיא לא כזאת רצינית, אבל בנית מסביבה שיחים וורדים
    ואני בטוח שהפתרון הרבה יותר פשוט ממה שנראה לך
    להיות חברותי זה טוב, הבעיה שאין לי עם מי להיות חברותי. אין לי מעגלים חברתיים שנמצאים קרוב אליי ולא חצי שעה נסיעה באוטו ושעה וחצי באוטובוסים. על זה אני מדבר.
    אני יכול לתת לך דוגמה, הייתי בחו'ל לפני שבועיים, התארחתי אצל משפחה. הבן שם שהיה בעצם המארח שלי הוא אחד שיש לו המון פעילויות כאלו[ריקודים, עבודה וכ'ו]. בגלל שהוא אירח אותי, גם הלכתי איתו לכל המקומות הללו. שמתי לב כמה אנשים הוא מכיר, וכמה שהוא מחובר לכולם. בזכות העובדה שהוא אירח אותי גם יצא לי להכיר המון אנשים, וגם התחברתי עם אנשים שהוא לא מכיר, סתם התחלנו לדבר והתחברנו מאוד.
    ככה הייתי רוצה לראות את עצמי, שכל מקום שאלך אכיר את האנשים. מה שאתה אומר זה להיות חברותי ומעניין[מה שהייתי במקום שנסעתי אליו], אבל כרגע, פה בארץ, אין לי עם מי. כי להשיג את הקשרים עם החברים הישנים לא הצלחתי. צריך למצוא פתרונות יצירתיים, זה מה שעולה לי.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

איך הגעת לזה שאתה צריך לייפסטייל בשביל להשיג בחורות ?
    אף פעם לא ראית איזה אידיוט שכל מה שמעסיק אותו זה רק בחורות וחברים,ופשוט ליהנות והא מצליח עם בחורות ? יש מלא כאלו...והם אפילו לא יודעים מזה פיקאפ בדרך כלל !

הסבירו לך שאתה צריך לייפסטייל זה בעיקרון בשביל שיהיה לך על מה לדבר עם הבחורה,שתהיה בחור מעניין יותר ,נכון,יותר קל להיות מעניין כשיש לך על מה לדבר איתה,אבל היא כנראה לא תרצה לשמוע את דפקת בחורה בשירותים של המועדון אתמול או איזה גובה גל תפסת כי אתה תיראה כמו שוויצר,אם אתה בנדאם מעניין אתה תהיה מעניין גם אם תדבר על תכנות מחשבים.

אם התכוונו שתפתח לייפסטייל מסויים והבחורות פשוט יבואו,זה גם נכון,לגבי לייפסטיילים מסויימים,אם תצא הרבה (בין אם זה למועדונים לים לקניון או סתם בשכונה עם חברים) בסופו של דבר אתה תראה בחורות סביבך,אם אתה לא תהיה אידיוט אתה גם תזרום איתן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    איך הגעת לזה שאתה צריך לייפסטייל בשביל להשיג בחורות ?
    אף פעם לא ראית איזה אידיוט שכל מה שמעסיק אותו זה רק בחורות וחברים,ופשוט ליהנות והא מצליח עם בחורות ? יש מלא כאלו...והם אפילו לא יודעים מזה פיקאפ בדרך כלל !

הסבירו לך שאתה צריך לייפסטייל זה בעיקרון בשביל שיהיה לך על מה לדבר עם הבחורה,שתהיה בחור מעניין יותר ,נכון,יותר קל להיות מעניין כשיש לך על מה לדבר איתה,אבל היא כנראה לא תרצה לשמוע את דפקת בחורה בשירותים של המועדון אתמול או איזה גובה גל תפסת כי אתה תיראה כמו שוויצר,אם אתה בנדאם מעניין אתה תהיה מעניין גם אם תדבר על תכנות מחשבים.

אם התכוונו שתפתח לייפסטייל מסויים והבחורות פשוט יבואו,זה גם נכון,לגבי לייפסטיילים מסויימים,אם תצא הרבה (בין אם זה למועדונים לים לקניון או סתם בשכונה עם חברים) בסופו של דבר אתה תראה בחורות סביבך,אם אתה לא תהיה אידיוט אתה גם תזרום איתן.
    ערכתי, כתבתי מה אני מחפש.

יש מצב שפשוט לא הבנתי נכון מה זה אומר לייף סטייל ונתתי לזה משמעות אחרת, תקנו אותי אם אני טועה(בהגדרה).

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect