שלום לכם, קוראים לי ניר (תוכלו למצוא אותי בכינוי nir235 & gadi235 שום כינוי אחר זה לא אני. ואני רוצה לספר לכם על דרך חדשה ודיי קלה לעשות כסף לפייפאל או לקבל פרסים, הפעם נתמקד על האפשרות של הכסף, כמובן אתם יכולים לבחור פרסים,החלטה שלכם.
כמה הבהרות לפני שאני מתחיל:
1. אולי תגידו אין מה להאמין משתמש עם קצת הודעות וכו' אז זהו שלא, אני רשום פה ממזמן, שנתיים + פשוט לא יודע לא יצא לי להיות פה הרבה וכשחיפשתי פורום שמבין בכסף מצאתי אותכם ריפרפתי קצת וראיתי שיש משתמשים דיי פעילים.
2. אני יכול לומר על עצמי שאני מבין בכסף באינטרנט אני משהו כמו 3 שנים בתחום אני יודע מה זה הייפים, תוכניות שותפים, באקסים, אתרי משימות, אתרי סקרים, אוטוסרפים וכו'.
3. קראתי את החוקים ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו, אם זה לא המקום בבקשה תעבירו למקום הרצוי, תודה.
טוב, אז נתחיל:
האתר שמצאתי הוא KUDOS Network זוהי רשת שיש לה 8 אתרים שמהם אתם בוחרים רק אחד לעבוד איתו, אסור יותר מאחד. (אין לכם למה לנסות לרמות אותם כי ברגע האחרון הם יחסמו אותכם ומה שטוב באתר הזה זה שהוא מקבל את ישראל ככה שלא צריך פרוקסי או כל דבר אחר). קישור לרשת kudosnetwork.co.uk האתר שבחרתי משם הוא apple, אחרי שלחצתם עליו תוכלו לעיין בפרסים שיש שם ולבחור לכם אחד, איך משיגים את הפרסים? בכל פרס יהיה כתוב לכם עליו - X referrals - שהאיקס מציין את כמות המופנים שתצטרכו בשביל לקבל את הפרס לדוגמא הראשון ipad2 16gb wifi כתוב 20, אז צריך 20 מופנים, נשמע סבבה נכון? פה אני נכנס לתמונה. אחרי שאתם נרשמים וממלאים פרטים אמיתיים (חובה אם לא לא תקבלו ת׳פרס) תצטרכו להשלים משימה בעצמכם, ואחר כך להשיג את המופנים. אני בחרתי תשלום לפייפאל של 83$ שבשבילו צריך 3 מופנים אני סיימתי לעשות את המשימה בעצמי ועכשיו אני צריך רק 3 מופנים שישלימו גם משימה אחת ואז אני יכול לבקש את הפרס שבמקרה שלי הוא תשלום לפייפאל. אז למה לכם להירשם דרכי? כי רק דרכי תוכלו להרוויח, אחרי שאני יקבל את התשלום תוכלו לקנות ממני כרטיסי VCC בשביל המופנים שלכם כדי שגם אתם תרוויחו. טוב המשימה שאני הולך להסביר עליה היא INTUIT אתם לוחצים על OFFERS ואז בוחרים בINTUIT, נרשמים והופ, מה צריך? כרטיס אשראי. אז בשביל לסיים משימה אתם פונים אליי, אני מוכר לנרשמים דרכי VCC מיוחד למשימה ש100% יעבוד. בכמה אני מוכר לכם? 3.5$ כן שמעתם נכון זה המחיר שלי אחרי שאתם משלמים אני מביא לכם ישר את הפרטים אתם שמים את הVCC שנתתי לכם בINTUIT ואז הוא יכתוב שזה הצליח אחר כך הולכים לMY WEBSITES ועורכים תאתר שלכם לוחצים PUBLISH נכנסים רואים שהאתר עובד ותוך שעה תקבלו מייל מKUDOS שהמשימה על PENDING והיא תתעדכן תוך 5-45 ימים אל תדאגו היא תאושר תוך 5 ימים (תקבלו מייל נוסף מKUDOS שיהיה כתוב בו APPROVED) וזהו ותוכלו להמשיך לעשות אותו דבר עד שתשיגו את מספר המופנים שצריך ואז תוכלו ללחוץ על PLACE ORDER ותקבלו את הפרס בעצמכם. אני כמובן יפרסם הוכחת תשלום ברגע שאני יקבל. עכשיו הדבר האחרון שכנראה היחיד שיגרום לכם להאמין הוא ההוכחות כשאתם באתר תלחצו למעלה על Testimonials ותראו הרבה הוכחות של תשלום לפייפאל, של העברה בנקאית ושל פרסים.
טוב אחרי שהסברתי לכם הכל, זה הלינק מפנה שלי apple.kudosnetwork.co.uk/39930 זכרו לעקוב טוב טוב אחר ההוראות כמו שכתבתי אחרי שתרשמו דברו איתי פה בתגובות או בפרטי או במסן או בסקייפ ואחרי שאני יראה שנרשמתם תוכלו לקנות את הVCC ממני ב3.5$ אני מקבל PP, AP, LR עדיפות לPP, AP אבל אם אין לכם אז אפשר LR (העמלות עליכם). בהצלחה לכולם אני פה לשאלות, בקשות, הצעות ועזרות אם צריך.