כדאי לעשות איזה סמל לכל הפיקאפרים (אפשר להתחיל מהפורום), וככה נדע מי פיקאפר ונוכל לעזור אחד לשני בלי להסתבך הרבה.
אפשר לשים איזה חוט על היד או משהו כזה... מי איתי?![]()
כדאי לעשות איזה סמל לכל הפיקאפרים (אפשר להתחיל מהפורום), וככה נדע מי פיקאפר ונוכל לעזור אחד לשני בלי להסתבך הרבה.
אפשר לשים איזה חוט על היד או משהו כזה... מי איתי?![]()
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
הסמל הבינלאומי של הפיקאפ:
![]()
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
נו אני רציני טיילר באמא שך
מידן מאיפה הסמל הזה?
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
גם אם יש , אתה תיהיה ממש פטתי אם אשכרה תלך אם סמל שמגדיר אותך בתור "אומן פיקאפ"...
הכנתי לנו משהו קטן בפוטושופ
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בואו נסתובב עם ויברטורים תחת הלוגו:
"פועא - נזיין אותך בכל דרך שנוכל " - אחלה פיקוק XD
אחי, זה יכול להביא לך יותר נזק מאשר תועלת - וחוץ מזה, סמוך עליי אתה עוד תפתח חוש לזהות אמני פיתוי מקלומטרים. חח זה כל כך בולט לפעמים.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
למה אתה מתעסק בשטויות כאלה? פיקאפ לא צריך סמל מה נלך איתו על הזרוע כמו נאצים? פיקאפ אמור להיות קצת סודי לדעתי.. לדעתי כל אחד צריך זה כולה כינוי משלו ולא להסתובב עם סמל של פיקאפ
אוקי אני אתן דוגמא:
אתה נכנס למועדון חדש, לא מכיר הרבה. אתה רואה שיש מישהו שכולם מכירים ורוצים להיות לידו, לא יהיה לך הרבה יותר קל אם תדע אם הוא פיקאפר או לא?
^אני חשבתי יותר בכיוון של DHV וכאלה
הרבה פעמים ראיתי חברים\מכרים\ אפילו כמה פעמים אנשים שאני לא מכיר מנסים להתחיל עם בנות
אז בטוב ליבי באתי אל החבר\מכר\אנונימי בפניית כיף "מה קורה אחי? יצאת תותח על אתמול" וכד' חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח