לא הבנתי משהו,אם אני רוצה להשיג בחורות אני חיייב להיראות כמו כוכב רוק משוגע שחותך ורידים בזמן הפנוי שלו?
כולם אומרים על להיות עם מלא עגילים וצמידים וזה...
והשאלה שלי היא:
אם אני יהיה רגיל..אבל מתופח וכל זהה..אני לא יצליח ?
לא הבנתי משהו,אם אני רוצה להשיג בחורות אני חיייב להיראות כמו כוכב רוק משוגע שחותך ורידים בזמן הפנוי שלו?
כולם אומרים על להיות עם מלא עגילים וצמידים וזה...
והשאלה שלי היא:
אם אני יהיה רגיל..אבל מתופח וכל זהה..אני לא יצליח ?
|
|
אתה לא חייב כלום
פיקוק הוא פריט אופנה/לבוש שמייחד אותך מהסביבה שלך לדוג' שרשרת מעניינת
וכו' אתה לא צריך ללכת עכשו כמו כריס אנג'ל כדי לסגור
1. * מטופח
2. ^חחחחח כריס אנג'ל אחד הפקוקריסטים
3. אתה לא חייב להיות פריק מוזר , אתה צריך להיות מעניין.
אם יצא לך לקרוא בפוסטים על הסוס על מקל שלי נגיד, אין בזה שום דבר פריקי, למעשה זה דיי תמים
ועליתי על פיקוק חדש, לקחתי קופסת חיסכון בצורת סמיילי [יענו כדור צהוב עם החיוך עליו,סמיילי תלת מימדי קיצר] עשיתי לו שני חורים בזוויות מתאימות [היה מסובך כי זה עשוי מקרמיקה או משהו, השתמשתי במכשיר מיוחד] והשחלתי שם שרשרת סטייל כזה http://www.ottoperl.co.il/Uploads/Pr...rome_chain.jpg
והכנתי מזה שרשרת =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לא חייבים פיקוק כדי להצליח.. זה בחירה
אבא שלך מלא עגילים ונראה כמו כוכב רוק ? לא.
ואתה ההוכחה החיה שהקשר שלהם מצליח.
בחייאת,אל תהיה כזה אטום,לא כל מה שאומרים לך הוא נכון.
פיקוק נועד למשוך אליך תשומת לב בשביל שסטים יפתחו מעצמם ותוכל להתחיל שיחות בלי לחשוב "באיזה פתיח אני צריך להשתמש" ,מה גם שזה מייחד אותך וגורם לכל מי שסביבך להתלהב ממך.
תקשיב לסנופקין, אל תהיה כל כך אטום, תחשוב בהיגיון עם עצמך, אתה רואה את כל האנשים ברחוב עם הבחורות, כולם מפוצצים עגילים ופיקוקים?