מה יותר טוב יותר מבצעים ?? אגב אני בכושר מצויין אין לי בעייה לרוץ 20 ק"מ בקצב גבוהה או שכביות שמיכה ודבברים כאלה
מה יותר טוב יותר מבצעים ?? אגב אני בכושר מצויין אין לי בעייה לרוץ 20 ק"מ בקצב גבוהה או שכביות שמיכה ודבברים כאלה
|
|
שחף, זנק מהבועה
הוא אמר רמטכ"ל בתור בדיחה. העובדה שהוא חושב שפשוט לבחור בין שייטת למטכ"ל ודובדבן מצחיקה מאוד.
לנושא, משטרת הקוקסינלים מערוץ 2 זה אחלה לפי מה שהבנתי. במילים אחרות, צא מהסרט. אם תגיע לאחת מהיחידות לא משנה איזה(ואי אפשר להתמיין ל2 בו זמנית, יש עדיפות למטכ"ל ושייטת על פני דובדבן, וגיבוש מטכל וגיבוש שייטת הם לא מאוחדים) תגיד תודה, תהיה מאושר ותן ראבאק.
תגיע ליום סיירות, ואחרי זה תשאל שאלות אחרות, וגם אז... זה לא מה עדיף, זה אולי מה יותר מעניין/מאתגר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא זו השאלה.
השאלה היא לאן יקחו אותך, אם בכלל.
אני חשבתי שהוא מדבר ברצינות... בתור ילד קטן שלא יודע מה זה מטכ"ל, אז חושב שהכוונה היא לרמטכ"ל.
לפותח האשכול -
אם אתה באמת שואל "מה עדיף", אז תדע לך שההשוואה בין דובדבן לבין ש'13 ומטכ"ל היא כל כך לא הגיונית.
דובדבן לא מגיעים לקרסוליים של ש'13 ומטכ"ל, מבחינת רמת מבצעיות, מבחינת קושי, מבחינת אורך מסלול וכו'.
בכל זאת, השאלה היא לא מה עדיף לך. השאלה היא מה אתה רוצה, ולאן יסכימו לקבל אותך אם בכלל.
כמו שחגי אמר, תתחיל עם יום סיירות ותתקדם משם.
בהצלחה.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
שחף אל תיטעה ואל תטעה. אין מקום להשוות בין דובדבן לש13 או דובדבן למטכ"ל. אבל אבל אבל זה לא עושה את היחידה הזו לג'ובניקים.
רמת המבצעיות של דובדבן לא נופלת מהרבה יחידות, הכושר מאוד גבוה! וכמובן מקצועיים בטירוף.
לא ניתן להשוות למטכ"ל כי דובדבן זה דובדבן ומטכ"ל זה מטכ"ל לכל אחד הייעוד שלו והמשימות שלו בשגרה או בחירום. וכן אם יש משימה מסובכת אז הצוות המיומן יותר ייקח על עצמו את המשימה לדוג' המשט הטורקי.
אני לא מכיר שדובדבן עושים אימונים מוסקים אבל בהחלט מבחינת כל שאר הפרמטרים מסוגלים לבצע את המשימה שהוטלה דאז על ש13.
זה בסדר, כיתה מגדוד 101 בצנחנים עשתה תרגיל מוסק בטירונות
השאלה מי איפה למה ואיך.
פלס"ר ניירת בראבק הכי להיט !
חולצות ובלייזרים אלגנט :
נכתב במקור על ידי אושרי
ההשוואה שלך עדיין פוגעת הייתי אומר.
חייל רגיל לא לוחם בהשוואה למטכ"ל זה כלום. (ההשוואה בנוגע ליכולות מקצועיות/בקרב)
לוחם דובדבן זה ממש לא כלום.
מעצבן אותי הזלזול ולא משנה כמה יפה אתה מנסח אותו.
מה הצעד הבא?
לוחם חי"ר זה כלום בהשוואה ללוחם דובדבן?
וצעד אחריו לוחם שיריון זה כלום בהשוואה ללוחם חי"ר?
CUT THE BULLSHIT, PLEASE
תלוי מה אתה מחפש
מטכ"ל זה ההכי היחידה הכי מובחרת של צה"ל ששולחים למשימות הכי מטורפות.....
שייטת זה מסיבות בים בעיקר למרות שהם עושים הרבה גם ביבשה
ודובדבן זה יחידה של מסתערבים... כאלה שמתחפשים לערבים ונכנסים לכפרים ולוקחים שבויים או מחסלים...
מבחינת מה שנחשב יותר טוב אם זה מה שאתה מתכוון כדאי לי אז זה קודם מטכ"ל אחריי זה שייטת ואז דובדבן...
אני מצטער אם פגעתי בך, או במישהו אחר אלון.
אבל אתה חייב להבין, לא כתבתי את זה מתוך זלזול חלילה. אתה לא יודע כמה הערכה יש לי ללוחמים באשר הם, בין אם זה בסיירת מטכ"ל, או בחיל התותחנים.
אני ממש לא מזלזל, הנקודה שאליה רציתי להגיע בסך הכל היא ההבהרה שהרמה המבצעית ורמת הכושר שיש במטכ"ל או בשייטת גבוהות בהרבה מהרמה בדובדבן.
אם תציב חייל מיחידת דובדבן באחד המסעות/מבצעים של מטכ"ל, הוא כנראה לא יצליח לשרוד שם יותר מדי זמן, וזה ההבדל.
אני מצטער אם הבנת את זה בתור זלזול, אבל זה ממש, ממש לא בא ממקום כזה.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 29-04-2011 בשעה 01:16.
נכתב במקור על ידי אושרי
לוחמים בשייטת ובדובדבן לא נבנים אותו דבר. כנ"ל לגבי מטכ"ל ושייטת וכנ"ל לגבי מטכ"ל ודובדבן(ובין היתר גם אגוז או מגלן או אנערף מה...)
צאו כבר מהסרט שמטכ"ל ושייטת ושלדג(כדרך אגב) הם שונים מכל אדם אחר. יש להם רצון מטורף, וראש חזק מאוד ובגלל זה הם הגיעו לאן שהם היום.
אגב, לפותח האשכול...
חצי מרתון(21 ק"מ) ב1:20. ביום שתעשה את זה, אני אגיד לך שמע, יש לך סיבולת לב ריאה וכושר ליחידה מובחרת.
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 29-04-2011 בשעה 04:58.
חולצות ובלייזרים אלגנט :