שלום לכולם!
טוב אז נתחיל כך פתחתי קבוצת פרימיום בתוכנה שנקראת Parlingo שזאת תוכנה שדרכה תוכלו להחליף קליקים של פרסומות עם אנשים אחרים ולוודא שבאמת כל זה קורה, עד כה עשיתי הרבה כסף מזה! ואנחנו רוצים להגדיל את הקבוצה הישראלית שכל אחד יוכל להרוויח יותר כסף וכמובן שמקליק ישראלי מרוויחם הרבה יותר מכל מדינה אחרת.
דרישות:
משתמשים מאושרים ב : Adsense/Bidtraffic/ClickosMedia או כל אתר פרסומות אחר! כלומר אתר עם פרסומות
איך זה פועל:
טוב אז אתם שולחים הודעה למישהו בתוכנה פרלינגו , ומבקשים להחליף איתכם קליקים , אתם מביאים לא את הלינק (האתר שלכם) והוא מביא לך את שלו. חובה להשתמש בדפדפן Chrome ובו לוחצים( Ctrl + SHIFT + N ) שזה הוא מצב מוסתר לאחר הכניסה לאתר אתם מחכים 30 שניות ואז לוחצים על הפרסומות ומחכים עוד 30 שניות וכך כל אחד עושה וסיימתם!
עד כה הייתי בכל מיני קובוצות של חו"ל ולא מרוויחים טוב מכיוון שהם לא במיקום שלך אז אתה מרוויח קצת לכל קליק אבל בקבוצה ישראלית כל אחד יעשה הרבה כסף!
*כך אתם יכולים לעשות קליק בין ישראלי לישראלי ומקבלים הרבה יותר כסף מאשר קליק של מישהו מחוץ לארץ!
חוקים:
1.הישארו מחוברים ותתחברו לתוכנה לפחות פעם ביום ככל שאתם יותר זמינים כך תרוויחו יותר כסף אל תשכחו את זה.
2.אל תשתמשו בפרוקסי כאשר אתם צופים בפרסומות (תשתמשו ב Chrome כפי שהוסבר למעלה) ואל תצפו בפרסומות של עצמכם אחרת גוגל יחסמו לכם את המשתמש ואני בטוח שלא תרצו בכך.
3.לאחר כניסתכם לאתר אתם חייבים לחכות 40 שניות לפני שאתם לוחצים על הפרסומות ועוד 40 שניות לאחר שאתם לוחצים על הפרסומות.
4.לאחר שעשיתם החלפת קליקים עם משתמש תעשו עם אותו אחד רק לאחר 24 שעות (כי כך גוגל סופרת את הקליקים).
5.נסו לשמור על ה CTR פחות מ 2% (תנועה באתר)
6.אנא וודאו שאתם משתמשים בגוגל כרום (Google Chrome) מצב Incognito = CTRL+SHIFT+N.
7.כשאתם שולחים למישהו את האתר שלכם אל תשלחו את הכתובת עם w w w כך גוגל לא תוכל לעקוב אחר הכתובת.
8.חוק אחרון אל תרמו בכך שמשתמשים אחרים ילחצו על הפרסומת ואתם לא תלחצו בחזרה. מצב שכזה יגרום לכך שאף אחד לא ירצה להחליף איתכם קליקים. ואנחנו נמנע זאת עם חסימת המשתמש
הורדת התוכנה:
כנסו לגוגל ורשמו Palringo
וחובה להוריד גם את הדפדפן Chrome
בכדי להצטרף תשלחו לי ה"פ ותקבלו את השם של הקבוצה ואת הסיסמא לקבוצה!