|
|
אין אישה סטרייטית שלא תתחרמן מאיבר מכובד , גם אם היא אומרת שזה מגעיל וכל זה. זה פשוט ביולוגית רומז על גנטיקה טובה אז בנות מתחרמנות מזה כמו גוף יפה
זה לא אומר שהן יקפצו עם הגבר למיטה (גם כאלה שאת תקראי להן "שרמוטות" לא יעשו כזה דבר).
הוא לא דיבר על האקט המיני עצמו , הוא דיבר על זה שזה פשוט מחרמן נשים.
אני הבנתי למה הוא התייחס, אך הדיון שאתה פתחת הוא לא אם זה מדליק בחורות, או שלא הבנתי אותך נכון?
השאלה שלך הייתה אם זה לא יכאב לבנות? אז התשובה היא שכן זה מדליק אבל לא כל אחת תוכל "לקבל" כלי מוכבד בגודלו.
ויכול להיות שתתקל במקרה בו בחורה לא תסכים כי היא תפחד מהכאב, אך כמו שהוסבר יש דרכים שונות ומגוונות להכין את הבחורה לאקט מיני עם כלי כמו שלך.
42? ממש לא. תבדוק את המקורות שלך לפני פרסום.
איבר המין של שחקן פורנו יותר מ28? בדוק עשה הגדלה. אם לא שמת לב, לכל השחקני פורנו שיש להם איבר מין גדול, יש גם גוף יפה. אז רק שתדע שהם משתמשים בסטרואידים שמגדילים את איבר המין.
וחבר שלך אומר לך 22? לא נשמע אמין. כל הגברים משקרים בנוגע לגודל האיבר שלהם. כולם ! ואני בטוח שאתה גם שיקרת מתישהו.
אחי , הוא היה איתי בחדר בטיול שנתי. ולצערי הוא אוהב להוריד את הבוקסרים שלו . אני מאמין לזה.
אני לא יודע מי עשה הגדלה או לא , אבל יש 42 טבעי לפי מה שהבנתי. אם תוכיח לי שהכי גדול זה 28 , אני אשתוק בנושא.
עשיתי טעות קטנה, אבל האיבר הגדול הוא 34 ולא 42. האיבר הגדול והלא אמיתי הגדול ביותר בעולם באורך של 3 ומשהו מטרים. הנה האתר שמוכיח את הטענה שלי:
http://wiki.answers.com/Q/Who_has_th...s_in_the_world
יש כמה שלא נמדדו באופן חוקי. כתוב לך במפורש שם 17 inches , שזה בדיוק 42.5
אבל מזה משנה? אני בחיים לא אגיע לגדלים כאלה ואני לא רוצה להגיע לגדלים כאלהאני מדבר על מה שיש עכשיו ושוב - חיפשתי חוות דעת נשית בעניין
אזהרה!
הודעה הבאה אשר לא תהיה בנושא האשכול תמחק!
רוצים לדון בנושא שלא קשור תפתחו אשכול דיון.
ראו הוזהרתם