|
|
שאלתי מישהו שאני סומך על הדעה שלו ב100% הוא עוסק בחקר המוח וכל הדברים האלה והוא נתן לי תשובה ברורה.
הרי אתה שואף חמצן ופולט CO2 [פחמן דו חמצני], כאשר אתה פולט לתוך הפה של זה שמונשם את הפחמן הדו חמצני קורא משהו אחד מתוך 2 דברים:
1. הפחמן הדו חמצני מעורר את במוח את אינסטינקט הנשימה.
או
2. הפחמן הדו חמצני מעורר במוח איזה שהוא משהו [לא זוכר מה הוא אמר] שגורם למערכות בגוף לפלוט חמצן [משהו כזה, אני לא ממש הבנתי את מה שהוא אמר].
לשעבר 'Like
בגלל זה אמרתי שאני לא ממש בטוח ב2, הוא נתן סיבה הגיונית מאוד ואני אישית סומך עליו למדתי ממנו המון דברים, הוא באמת בנאדם משכיל שיודע המון ואני אומר לך שאפשר לסמוך עליו.
אני אשאל אותו בהזדמנות שאני אפגוש אותו שוב פעם ואתן תשובה קצת יותר מדוייקת.
אני חייב לציין שאם תבוא למורה שלך למדעים או משהו כזה ותשאל אותה על הדבר הזה היא רק תיתן לך בונוסים![]()
זה מה שאני עשיתי היום בבית ספר, באתי אליה ושאלתי אותה על השאלה הזאת, לדעת את התשובה [היא עבדה כמומחית לריאות ילדים במכבי, היא פשוט בת איזה 60 כבר אז היא עברה ללמד בבתי ספר, תכלס כל השיעור מדברים רק על רפואה ודברים כאלה בכלל לא על החומר של מדעים].
בכל מיקרה שאלתי אותה והיא אמרה שרק על השאלה הזאת מגיע לי בונוס של 5% מהציון הסופי שלי אז אלללה איסטור הרווחתי בזכות פותח האשכול חחח, זאת באמת שאלה חכמה.
לשעבר 'Like