אם מישהו מזיין מישהי עם קונדום, ואז היא מתלוננת למשטרה שהוא אנס אותה...
אז אפשר לבדוק DNA...
אבל אם זה עם קונדום, עדיין אפשר ?
אם מישהו מזיין מישהי עם קונדום, ואז היא מתלוננת למשטרה שהוא אנס אותה...
אז אפשר לבדוק DNA...
אבל אם זה עם קונדום, עדיין אפשר ?
|
|
דבר ראשון ולא תאורטי מי שאנס צריך לחתוך לו ת'ביצים
ולעניין התאוריה אם לא היה חור בקונדום ושם טיפת שפיך לא יצאה אז אי אפשר לזהות את ה dna של התוקף
אל תעשה משהו מפגר כזה או אחר כי :
א. סניף צודק ב1000%
ב. מילה שלך מול מילה שלה
ג. סימני מאבק עליה ועל התוקף
ד. אני לא מאמין שאני אשכרה משתתף בדיון כזה
ה. רק חלאות המין האנושי , הזבל הטהור אונסים ,לא בני אדם בכלל , אנשים פאתטיים , עלובים ומתוסכלים
ד.א
אני מכיר כאלה שסתם נסחטו על ידי בחורות , למרות שלא באו איתה במגע מיני , בסך הכל
עצרו לה לטרמפ , הבחורה עלתה ואמרה שאם לא ישלמו לה היא תתלונן... מקווה שהמקרה שלך זה לא משהו בסגנון
אני לא חושב שבאמת יבדקו שאריות של DNA... נשמע הזוי
ורק כדי שאני אוכל להירגע .. למה אתה שואל?
נערך לאחרונה על ידי minimax; 30-04-2011 בשעה 23:26.
מעבר למה שסניף ומינימקס אמרו עושים בדיקה גניקולוגית ואם יש באיבר סימנים של חדירה שלא ברצון, נוטים להאמין למתלוננת...
אני אישית לא כ"כ אוהב את השימוש באנונימי....
אתה חושב שהם פראיירים?, הם מספיק חכמים השוטרים תאמין לי.
במידה ויש להם חשש סביר, אפילו לוקחים את אותה אחת לפוליגראף ויוצא שהיא דוברת אמת.
הם מתחילים מחקירה שהאנס הזה לא יבין מאיפה צצו לו פתאום .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
הם גם יכולים לזהות אותך ע"י DMA לו דווקא מהזרע אם נפלו לך שיערות עירווה.
או אם שרטטת אותה בטעות אז הם יכולים לקחת לפתולוגית ויכולים דרך הפצע שלה! לגלות דברים שלא חלמת לעיהם אפילו
DNA הם לא ימצאו...במידה ואתה מתכוון לזרע, אבל יש דברים כמו שערות, וכמו שאנג'י אמרה לפי האיבר של המתלוננת אפשר לגלות את זה, ככה שאין להם בעיה לחוקרים לדפוק אותך עד הסוף אם באמת צריך.
מעצב גראפי לכל מטרה.
יש כאלה שמתלנוננות אחרי שנה אחרי האונס שעברו, ואז אין ראיות וזה מילה שלך נגד שלה, ואם אין הוכחות לא תופסים אותך.
בכל מקרה יש מלא זונות, שמאיימות שיתלוננו במשטרה שאנסו אותם, אבל זמן קצר אחרי הן נשברות ומודות שזה סתם חירטוט ואז אתה תובע אותה על "הוצאת דיבה" ואתה אוכל לה תחיים המסריחים שלה.
צריך להיזהר מבנות היום יש הרבה שרמוטות בחוץ והן רק רוצות להרוס חיים של גברים תמימים, אם תישלח לכלא בעוון אונס, אני לא מרחם על מה שיעשו לך שם.
כבקשתך.