קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|חברה שלי
    על ידי maikykova בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 17:38
  2. חברה שלי נכנסה להריון!! עזרה דחוףףף :(
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 00:08
  3. [עזרה] מה לעשות אם חברה שלי.. אנחנו חודש ביחד לאן לצאת?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 23:54
  4. עזרה בקשר שלי עם חברה
    על ידי omer1 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-03-2007, 14:00
  5. חייב עזרה עם חברה שלי ....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 14:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

+[עזרה] חברה שלי...

ברירת מחדל +[עזרה] חברה שלי...

חברה שלי חזרה מחול לפני יומיים...והיא יצאה אלי מאווווווד חרא..
    עזבו אתזה שהיא אפילו לא היתקשרה ולא שלחה אסמס,אפילו בפייסבוק היא לא התחילה שיחה !
    כשאמרתי לה שאני רוצה להפגש,היא אמרה טוב היום אולי לא אז מחר(היום היא אמרה אתזה)
    כשהיא חזרה במקום לשלוח לי אסמס ולאמר לי כמה שהיא אוהבת אותי,היא הגיבה לבנים אחרים על התמונות פרופיל ועל מה שכתבו לה בקיר בפייסבוק !
    ומה היא הגיבה על מה שכתבתי לה?(וכתבתי משהו יפה...)2מילים מסכנות..."גם אני <3 "
    זאת הייתה התגובה שלה....
    וזה לא שתגידו שאני מובן מאליו,אני משיג בחורות מהר מאווווווד...
    זה מגיע לרמות שאפילו אמהות של ילדות מדברות עם אמא שלי ו"רומזות" לה שהבת שלה רוצה אותי...
    כשאני מתכוון ברומזות אני אומר שהן שואלות:"אולי תדברי עםXXXXX על YYYY אולי היא מוצאת חן בעייני XXXXX ויכול להיות לו משהו עם YYYY(הבת שלי...)..."
    אז אני בכלל לא זול...אני לא אחד שבא מהשכונות...
    וזה מעצבן אותי שבכל מערכת יחסים שהייתה לי הבת מתייחסת אלי כמובן מאליו !
    שאני הכי לא כזה!!!!!!!
    וסה מוציא לי תחשק מבנות...
    זה מוריד לי תבטחון העצמי....
    אני בדיכי כל היום....
    אני לא יכול יותר עם זה...
    למה אי אפשר אחת נורמאלית?...וכשאני אומר נורמאלית אני לא אומר יפה או כוסית,כי חברה שלי פצצה...
    כשאני אומר נורמאלית אני מתכוון לאחת שתבין אותי,שתהיה איתי...
    שאני לא אצטרך להיתחנן אליה כדי להפגש,כדי לקבל אסמס...
    אני פשוט רוצה להיות מאושר עם כל הקשר הזה....אני אוהב תילדה הזאת כמו לא יודע מה...אבל אני לא יכול יותר...
    כשאני כותב את זה בא לי לבכות....החיים שלי חרא רק בגלל זה ובגלל זה אין לי חשק לבנות-בכלל!!!
    וזה לא אמור להיות ככה...פשוט לא...
    סליחה על החפירה...אני יודע שרק מעטים יקראו אתזה...אבל דיי,אני לא יכול יותר...
    אני מרגיש שאני עומד להשתגע בגלל בנות....אני תמיד חייכתי וצחקתי ועכשיו כשיש את כל הבנות בחיים שלי,יותר נכון אחת בכל פעם...
    שהיא מצליחה להרוס לי ולזרוע מלח על הפצעים מהקשר הקודם שלי...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

99% מהנערים בגיל שלך היו רוצים להיות במצב שלך עם בנות, שאמא של מישהי תבוא לאמא שלך ותנסה לשדך ? מה אתה בוכה ?...
    אז לא שלחה לך אסמס, לא דיברה איתך כמה ימים, בוא נפוצץ אותה מכות אולי זה יעזור.. ?
    קיבינימאט בנאדם מה היא כלב שלך שהיא צריכה לדבר איתה 24 שעות ביממה, להיות איתך, לרצות אותך ?
    אם ההתנהגות הזאת נמשכת כמה ימים תן לה את הזמן שלה, אם זה מעל ומעבר כניראה שירד לה מימך, תיפרדו ותמשיך אלללה בחיים שלך.

לשעבר 'Like

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אשמח אם תגיד מה הגילאים שלכם?

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    אני אשמח אם תגיד מה הגילאים שלכם?
    15..

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    99% מהנערים בגיל שלך היו רוצים להיות במצב שלך עם בנות, שאמא של מישהי תבוא לאמא שלך ותנסה לשדך ? מה אתה בוכה ?...
    אז לא שלחה לך אסמס, לא דיברה איתך כמה ימים, בוא נפוצץ אותה מכות אולי זה יעזור.. ?
    קיבינימאט בנאדם מה היא כלב שלך שהיא צריכה לדבר איתה 24 שעות ביממה, להיות איתך, לרצות אותך ?
    אם ההתנהגות הזאת נמשכת כמה ימים תן לה את הזמן שלה, אם זה מעל ומעבר כניראה שירד לה מימך, תיפרדו ותמשיך אלללה בחיים שלך.
    אתה לא יכול להבין תמצב שלי...החברה הקודמת שלי פגעה בי כמו לא יודע מה...
    וכשזה קורה עכשיו?באמת שלא בא לי בנות יותר...לפחות לא בגיל 15-16...
    הייתי מצפה מחברה שלי קצת היתחשבות,שוואלה? אם אני שולח לה 3אסמסים והיא לא עונה,אז לא...זאת לא נקראת אהבה...
    זה פוגע,זה מעליב ובנוסף לכל משפיל כשכולם בפייסבוק רואים איך היא מייבשת אותי תמיד ודורכת עלי כל פעם מחדש,בדרכים מגוונות ומעניינות יותר ויותר...
    מצטער,אני לא בובה של אף אחת...

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני אומרת כזה דבר- תדבר איתה ותשאל אותה למה היא מתייחסת אלייך כזה מגעיל ושאתה נפגע מההתנהגות שלה.
    ואם אתה רואה שזה לא עוזר תשחרר תן לה להירגע ואם היא רוצה שתבוא תדבר איתך, אל תעיק עליה יותר מידי ותרדוף אחריה כי אם היא רואה שאתה ככה היא תתייחס יותר מגעיל.
    אתה אומר שאין לך בעיה של בנות ואתה יכול לצאת עם המון בנות נכון? אז לפי ההתנהגות שלה לא ניראה לי שהיא הכי מתאימה לך, אולי תמצא לך מישהי הרבה יותר טובה ממנה.(כן אני יודעת כמה זה קשה לעזוב מישהו שאוהבים אבל אם אין ברירה..)

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    אני אומרת כזה דבר- תדבר איתה ותשאל אותה למה היא מתייחסת אלייך כזה מגעיל ושאתה נפגע מההתנהגות שלה.
    ואם אתה רואה שזה לא עוזר תשחרר תן לה להירגע ואם היא רוצה שתבוא תדבר איתך, אל תעיק עליה יותר מידי ותרדוף אחריה כי אם היא רואה שאתה ככה היא תתייחס יותר מגעיל.
    אתה אומר שאין לך בעיה של בנות ואתה יכול לצאת עם המון בנות נכון? אז לפי ההתנהגות שלה לא ניראה לי שהיא הכי מתאימה לך, אולי תמצא לך מישהי הרבה יותר טובה ממנה.(כן אני יודעת כמה זה קשה לעזוב מישהו שאוהבים אבל אם אין ברירה..)
    אבל אני לא יכול להפרד ממנה...זה קשה לי מידי....
    אני אוהב אותה כלכך...אני משתגע ולא יודע מה לעשות !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חברה שלי חזרה מחול לפני יומיים...והיא יצאה אלי מאווווווד חרא..
    עזבו אתזה שהיא אפילו לא היתקשרה ולא שלחה אסמס,אפילו בפייסבוק היא לא התחילה שיחה !
    כשאמרתי לה שאני רוצה להפגש,היא אמרה טוב היום אולי לא אז מחר(היום היא אמרה אתזה)
    כשהיא חזרה במקום לשלוח לי אסמס ולאמר לי כמה שהיא אוהבת אותי,היא הגיבה לבנים אחרים על התמונות פרופיל ועל מה שכתבו לה בקיר בפייסבוק !
    ומה היא הגיבה על מה שכתבתי לה?(וכתבתי משהו יפה...)2מילים מסכנות..."גם אני <3 "
    זאת הייתה התגובה שלה....
    וזה לא שתגידו שאני מובן מאליו,אני משיג בחורות מהר מאווווווד...
    זה מגיע לרמות שאפילו אמהות של ילדות מדברות עם אמא שלי ו"רומזות" לה שהבת שלה רוצה אותי...
    כשאני מתכוון ברומזות אני אומר שהן שואלות:"אולי תדברי עםXXXXX על YYYY אולי היא מוצאת חן בעייני XXXXX ויכול להיות לו משהו עם YYYY(הבת שלי...)..."
    אז אני בכלל לא זול...אני לא אחד שבא מהשכונות...
    וזה מעצבן אותי שבכל מערכת יחסים שהייתה לי הבת מתייחסת אלי כמובן מאליו !
    שאני הכי לא כזה!!!!!!!
    וסה מוציא לי תחשק מבנות...
    זה מוריד לי תבטחון העצמי....
    אני בדיכי כל היום....
    אני לא יכול יותר עם זה...
    למה אי אפשר אחת נורמאלית?...וכשאני אומר נורמאלית אני לא אומר יפה או כוסית,כי חברה שלי פצצה...
    כשאני אומר נורמאלית אני מתכוון לאחת שתבין אותי,שתהיה איתי...
    שאני לא אצטרך להיתחנן אליה כדי להפגש,כדי לקבל אסמס...
    אני פשוט רוצה להיות מאושר עם כל הקשר הזה....אני אוהב תילדה הזאת כמו לא יודע מה...אבל אני לא יכול יותר...
    כשאני כותב את זה בא לי לבכות....החיים שלי חרא רק בגלל זה ובגלל זה אין לי חשק לבנות-בכלל!!!
    וזה לא אמור להיות ככה...פשוט לא...
    סליחה על החפירה...אני יודע שרק מעטים יקראו אתזה...אבל דיי,אני לא יכול יותר...
    אני מרגיש שאני עומד להשתגע בגלל בנות....אני תמיד חייכתי וצחקתי ועכשיו כשיש את כל הבנות בחיים שלי,יותר נכון אחת בכל פעם...
    שהיא מצליחה להרוס לי ולזרוע מלח על הפצעים מהקשר הקודם שלי...
    אני כלכך מבינה אותך כי אני נמצאת באותו מצב
    גם אני מרגישה לפעמים שחבר שלי לוקח אותי כמובן מאיליו , אם זה לא לענות לי לאס אמ אסים ואם זה שאני צריכה להתחנן לפגישות איתו
    וגם אני בת 15
    אני אגיד לך את מה שכולם אמרו לי לעשות .. תפוס מרחק
    אני לא אומרת לך להתנתק ממנה , פשוט תתקשר פחות , תצא יותר , אל תשלח אס אמ אסים בנתיים
    ואני מבינה עד כמה זה קשה כי גם אני אוהבת את חבר שלי כמו לא יודעת מה ולא מסוגלת
    אבל אם אתה מסוגל , זה יעשה לך רק טוב
    מזכירה לך שהכל זה תקופות בחיים , וגם זה יעבור
    כל ירידה היא לצורך עלייה
    מאחלת לך המון הצלחה בקשר !

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

אתה צריך קצת להתחשב, היא חזרה מחו"ל.
    היא רוצה קצת שקט, קצת להנות עוד ממה שנשאר לה מהחוויה שהיא עוד טרייה.
    כרגע אתה מובן מעליו, אין מה לעשות תוך יומיים מקסימום היא תחזור להיות אותה אחת
    שהייתה לפני שהיא נסעה לחו"ל (מניסיון אישי...)
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

משפט שלמדתי על החיים וזה גם כתוב בשיר:

לא טוב לך - תלך.

אבל לפני שאתה קם והולך מיסטר הוט שוט, הרשה לי להאיר לך כמה דברים. (להאיר - לא שגיאת כתיב,מלשון הארה.)
    אני יכולה לבוא ולומר לך, קום וקח את הרגליים שלך ותלך אם החברה שלך מתייחסת אלייך ככה, וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות אם היא ממשיכה.
    אבל לפני שאתה לוקח את הדברים שלך ועוזב, תדבר איתה פנים מול פנים, תיפגש איתה ותנסה לראות מה קרה שלדעתך הדברים השתנו.
    אם אתה רואה שלפי תגובות והבעות פנים ואם היא כל שנייה "אממ אממ" משמע שהיא כבר לא מרגישה אותו הדבר או שיש לה מישהו אחר.

אני לא רוצה לנפץ לך את הבועה, אבל היא לא סיבה לוותר על אהבה.
    הלכה אחת, תבוא אחרת, וממה שכתבת גם לא ייקח לה הרבה זמן להגיע.

קריסטל.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

ציטוט נכתב במקור על ידי MaximumRed צפיה בהודעה
    אתה צריך קצת להתחשב, היא חזרה מחו"ל.
    היא רוצה קצת שקט, קצת להנות עוד ממה שנשאר לה מהחוויה שהיא עוד טרייה.
    כרגע אתה מובן מעליו, אין מה לעשות תוך יומיים מקסימום היא תחזור להיות אותה אחת
    שהייתה לפני שהיא נסעה לחו"ל (מניסיון אישי...)
    אני מסכים איתו, תן לה קצת זמן...אם היא לא פונה אליך לבד ונזכרת שאתה קיים בעולם, שלח אותה קיבינימט...אני גם הייתי רוצה שקט אם הייתי חוזר מחו"ל אני שונא שמשגעים אותי

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    משפט שלמדתי על החיים וזה גם כתוב בשיר:

לא טוב לך - תלך.

אבל לפני שאתה קם והולך מיסטר הוט שוט, הרשה לי להאיר לך כמה דברים. (להאיר - לא שגיאת כתיב,מלשון הארה.)
    אני יכולה לבוא ולומר לך, קום וקח את הרגליים שלך ותלך אם החברה שלך מתייחסת אלייך ככה, וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות אם היא ממשיכה.
    אבל לפני שאתה לוקח את הדברים שלך ועוזב, תדבר איתה פנים מול פנים, תיפגש איתה ותנסה לראות מה קרה שלדעתך הדברים השתנו.
    אם אתה רואה שלפי תגובות והבעות פנים ואם היא כל שנייה "אממ אממ" משמע שהיא כבר לא מרגישה אותו הדבר או שיש לה מישהו אחר.

אני לא רוצה לנפץ לך את הבועה, אבל היא לא סיבה לוותר על אהבה.
    הלכה אחת, תבוא אחרת, וממה שכתבת גם לא ייקח לה הרבה זמן להגיע.

קריסטל.
    את צודקת...אבל יש עוד בעיה...
    רבנו והיא אמרה לי:"אתה יודע באיזו הרגשה טסתי לחול?
    אני רציתי להפרד מימך...אבל הבנתי שאני אוהבת אותך ולא רוצה להפרד.."

וזה משהו שלא יוצא לי מהראש כל היום...איך איך היא הייתה מסוגלת לאמר לי דבר כזה?
    במהלך החברות שלנו רציתי להפרד ממנה כמה פעמים...וגם מחר בבצפר אני עומד לדבר איתה עלזה ואינלי מושג מה ייצא...
    רבנו,הטעות הייתה טעות שלי...אבל הדברים שהיא אמרה לי פגעו בי...והם יישארו אצלי הרבה זמן...
    אני לא יודע אם המצב שלנו יחזור לקדמותו,כי אחרי מה שהיא אמרה קשה לי בכלל להסתכל עליה....
    כן,שלחתי לה אסמס שאני מצטער על הכל ושטעיתי...
    וכתבתי לה שאני אוהב אותה,וגם היא כתבה לי...
    אבל ניראה לי שזה לא ימשיך....אבל זה לא נורא אני בן 15 ויש את כל החיים לפני...וכמו שהזכרתי להשיג בנות עבורי זאת לא בעיה...
    אז כן אני אוהב אותה...ואני אוהב אותה מאווווווווווד,אבל אני מקווה שזה יעבור לי....
    ולפעמים עדיף לעשות הפסקה עם בנות...חברה לא עושה לי טוב....אני כבר מבולבל...בנות איכזבו אותי כלכך הרבה פעמים
    ולא בגלל שאני לא הייתי בסדר,בגלל שהייתי טוב מידי....
    נמאס לי מהחיים האלה,ומסתבר? שגם כשהכל דבש אצלך החיים שלך יכולםי להיות חרא...
    פשוט "צרות של עשירים..."

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

כי לפני שהיא טסה היא אהבה אותך...אחרי שהיא טסה כנראה לא.
    בכל מקרה, דבר איתה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect