מומלץ לקריאה!
-------------------
לצפייה בנושא מתוך הבלוג של סניה: http://israblog.nana10.co.il/blogrea...gcode=11478161
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
איך לענות למכחישי שואה? - ומה לעשות עם אסירי החמאס?
לפני כמה שבועות ראיתי חבר שלי כותב משהו בלהט באיזה פורום ישראלי.
הסתבר שהוא ענה בכעס ועצבים לאיזה מכחיש שואה. שמעתי בעבר על בתי ספר שביקרו במשואה, שהביאו להם מכחיש שואה (מדבר עברית, יהודי) לדבר איתו ולראות לאן יתפתח הדיון. ברוב המקרים התלמידים התעצבנו, קיללו, חטפו קריזות ואותו מכחיש שואה פשוט חייך והמשיך לתת את הטיעונים שלו. חבל שלכיתה שלנו לא עשו את זה, עבורינו זה היה בידור רציני. אי דקויות הסטוריות לא עוברות אצלנו בקלות, ואידיוטיזם בדרך כלל מקבל השוואות לאיי קיו של בננה, והרי אי אפשר לשכנע בננה שהיתה שואה.
זה נורא פשוט חבר'ה: תצחקו עליהם. אל תתעצבנו.
אני אישית מעולם לא נתקלתי במכחיש שואה. אפילו במסגרת השיחות שלי עם האנטישמים לא יצא לי להתקל בזה, למרות שאולי חלקם כן היו מכחישי שואה (פשוט לא הגענו לשלב הזה בשיחה, כי הפיגור שלהם הספיק להצחיק אותי הרבה לפני כן). מהסיפורים, הם מתנהגים בצורה דומה. הוא ללא ספק ידע להתנסח והיה לו ידע כללי סביר – הוא פשוט בחר מה לדעת ומה לא.
אין ספק שאותו בן אדם אידיוט.
ביקשתי לרגע את המקלדת:
"שלום מר X. אני רוצה להציג את עצמי לפני שאני אספר לך כמה דברים שיחשפו לך מידע חדש על התאוריה שלך. קוראים לי סניה ולדברג (סמיון ולדברג זה השם המלא), ואני במקור ממוסקבה. אני כותב מילים אלו בידיעה ברורה שאחריהם כנראה ירדפו אותי ויכניסו אותי לכלא על כך שאני חושף את אחד הסודות הגדולים ביותר בתולדות האנושות. זה גדול יותר מנחיתת החייזרים, גדול יותר מהזיוף של הנחיתה על הירח וגדול בהרבה מהצאצא של ישו עליו קראת בקוד דה וינצ'י. אפילו יותר מסוד ההצלחה של קיאנו ריבס כשחקן!
השם המלא שלי, כפי ששמת לב, הוא סמיון. אתה יכול לקרוא לי "סוכן X". אני קרוי על שמו של סמיון אפטקר שהיה אחד מגדולי המדענים בתקופת מלחמת העולם השניה, ותרם רבות להתפתחות הטכנולוגית של הסובייטים אשר עזרה להם לנצח את הנאצים. יותר חשוב מזה: הוא היה סבא רבא שלי, והיה מקורב מספיק לשלטון כדי לדעת הכל. ה-כ-ל! רוב המשפחה שלי השתתפה במלחמת העולם השניה וחלקם תרמו רבות לניצחון על הנאצים, אך החשיבות שלו היא הקריטית שבסיפור שלי. מדוע? מפני שאתה צודק. השואה זאת המצאה שלנו, ורק מספר מצומצם של יהודים בעולם יודע את הסוד הזה! אני ביניהם, שומר הסוד, שהולך להתגלות בהודעה הזו בפורום הזה. אבל זיכרו, חייכם בסכנה לאחר שתקראו את זה! היהודים שולטים בהכל, גם בפורומים!
בואו אני אספר לכם את מה שלי סיפרו כשהייתי ילד קטן, כדי שאהיה אחד משומרי הסוד. אנשים צריכים לדעת איך לעזאזל קיאנו ריבס וסנדרה בולוק חושבים שהם יכולים לעשות סרט?! וכמובן... על המצאת השואה!
כשכל אירופה נכשבה. התאספו מנהיגי כל המדינות, כולל בריה"מ על כל נציגיה, ארה"ב, הולנד, גרמניה (החדשה), צרפת, בריטניה, בלגיה, בולגריה, צ'כוסלובקיה, איטליה, נורווגיה, פולין, הונגריה... בקיצור הבנת. כולם! יחד איתם התאספו נציגים רבים של יהודים אשר זעמו על השלטון הנאצי על כל האנטישמיות וזריקת הביצים שהם עברו במלחמת העולם השניה. הנאצים החרימו להם רכוש מחשש שהם משתפים פעולה עם בעלות הברית ובכלל, מעזים לפתח קריירה מוצלחת יותר מהגזע הארי שאמור להיות הכי מוצלח. זה הרי לא הגיוני, חייבת להיות פה מרמה! יהודים לא יכולים להיות מוצלחים יותר מארים! אפילו שיהודי זאת דת, אבל עזוב.
מפה לשם, הוחלט להתחיל לעבוד על מימוש "איגרת הבזק של אייזנהאור". מה זה איגרת הבזק של אייזנהאור אתה שואל? שאלה מצויינת!
זאת היתה החלטה חד משמעית של כל אירופה: להמציא את השואה! המצאנו את הגלגל, מה הבעיה להמציא שואה?
היו כאלו שהתנגדו, אבל אין לך מושג כמה נבוט יכול להיות משכנע.
לאחר שההחלטה להמציא את השואה התקבלה, היינו צריכים לוגיסטיקה מטורפת! קודם כל, אי אפשר להמציא שואה אם לא המצאת הכנות לשואה ושתלת אותם בצורה מושלמת בארכיונים של הנאצים, בחוקים משפטיים, זייפת מסמכים על רכבות, הוצאות כספיות אדירות וכו'... עבודה משרדית מטורפת! אבל לא נורא, היהודים טובים בזה. זייפנו את הכל. עם קצת תפילות ובקשות מאלוהים (בכל זאת, אנחנו העם הנבחר שלנו אז הוא חייב לעזור לנו), הכל הסתדר ואיש לא עלה על הזיופים ועל העובדה שהם הודפסו אחרי המלחמה. זה היה מבריק! אתה יודע מה עשינו כדי שכולם יאמינו? כתבנו תאריך שגוי! חה! אף אחד לא ציפה לזה. פשוט גאוני, נכון? אל תגיד שלא.
אחר כך הגענו לשלב הבא: מחנות ההשמדה. כאן היתה בעיה רצינית. הרי זה ישמע ממש לא הגיוני אם הנאצים היו עד כדי כך יעילים ואכזריים שהם בנו מחנות השמדה על ההתחלה, נכון? הרי כולם יבינו שזה מגוחך. צריך קודם לנסות משהו אחר, לא? לכן המצאנו את בורות הירי.
אבל מאיפה ניקח מליון וחצי גופות?! הרי לא סתם חשבנו על 6 מליון, וצריך לעמוד במספר הזה. למה דווקא 6 אתה שואל? זה כמו לשאול למה לבריטני ספירס אין 6 אלבומים. מה זה משנה?!
קודם כל תפרנו מליוני גופות מבדים, כריות וקצת עצים – בשביל העצמות. מילאנו אותן בקטשופ כדי שיחשבו שהיה דם, וזרקנו לתוך בורות. זה גרם לזה להראות כמו קבר אחים. כמובן שירינו קצת בבובות שלנו כדי שיחשבו שהרגו אותם. זה יהיה טיפשי אם ימצאו כרית מלאה בקטשופ בלי קליע בפנים, נכון? הרי אז אנשים ישר יבינו שאף אחד לא הרג את הכרית וזה הכל תרמית אחת גדולה! הכריות היו מתות עוד קודם לכן והקטשופ בכלל לא אמיתי. השתמשנו בקטשופ היינץ, בשביל האפקט הגרמני.
לבסוף גם עשינו לכל הבובות האלה ברית מילה – שלא יבואו אנשים חכמים כמוך שרואים הכל, ויגידו שהבובות לא היו יהודיות או משהו. זה יהיה חתיכת פאדיחה אחר כך.
מאוחר יותר פיזרנו שלטים - "אנחנו עשינו את זה. נאצים". כדי שאנשים יבינו שזה הם ולא מישהו אחר.
לאחר שכיסינו את החלק הזה, ופיזרנו מליוני בורות כאלה מסביב לעולם, היינו חייבים למצוא כמה עדים "שברחו" מהבורות האלה או "ראו" איך זה קורה. זה ממש בעיה, הרבה אנשים והרבה לוגיסטיקה. מצאנו אלפי שחקנים, עשינו מליוני אודישנים וכיום חיים בעולם מאות אלפי "נוצולי שואה" שהם בעצם שחקנים. מאיפה הכסף אתה שואל? הפיצויים שגרמניה משלמת ל"ניצולי השואה" האלה, זה בעצם שכר שחקנים. נכון גאוני? תראה איך הכל מסתדר עכשיו! זה אפילו יותר הגיוני מהארי פוטר והמורמונים.
הגענו למחנות ההשמדה. שכרנו מלא מלא עובדים, והכרחנו אותם לבנות את המחנות האלה. במהרה, כדי שנספיק לקראת משפטי נירנברג והצילומים של התמונות והסרטים – ההוכחה הסופית. קאסט, הפקה, בלאגנים... אתה יודע איך זה בקולנוע. גם שחקנים בעייתיים ורוצים תנאים טובים ותאי הלבשה, מקלחות...
לאחר מכן חשבנו: הרי זה מגוחך לתפור עוד 4 וחצי מליון גופות עכשיו. מצאנו לזה פתרון: משרפות! אם נשרוף את הגופות, אף אחד לא יידע מה זה היה קודם. אפשר לשרוף גם חתולים ואיש לא יבחין בהבדל! רק חשוב: לעשות לחתולים ברית מילה לפני כן, שיבינו שזה חתול יהודי.
לאחר מכן היינו צריכים להמציא עוד כל מני סיפורים מזעזעים כמו מנגלה וכאלה. אתה יודע, להגדיל את האפקט. יהודים קופירייטרים מעולים, זה לא בעיה.
אחר כך הגיע שלב התמונות המזעזעות. זה אולי ישמע קצת מוזר, אבל בתקופה ההיא התחילה האופנה של האנורקסיה – כולם רצו לדגמן אחרי המלחמה. היו אנשים שנסחפו עם זה קצת, אז לקחנו אותם וצילמנו. ביקשנו מהם "to play dead" בשביל הצילומים. הם היו צייתנים – מה לא עושים בשביל רייטינג? במיוחד כשהם שמעו שאלו יהיו תמונות הסטוריות, אז בכלל!
בנתיים כמובן שפטנו את כל הפושעים הנאצים על השואה, כי ידענו שההוכחות יומצאו עוד מעט במילא, אז לא נורא. עוד כמה שנים אף אחד לא יתעסק בתאריכים. מה גם שכתבנו תאריכים מזוייפים, זוכר?
אחר כך היינו צריכים לרשום עשרות אלפי קהילות יהודיות בכל אירופה שנחרבו והושמדו, לעשות מלא תמונות בפוטושופ וכו'... בקיצור, יש לך 5 אלף עובדי משרד, עוד איזה 3 אלף עובדי פוטושופ ומעצבים גרפיים לתמונות, והכל מסתדר. היה לנו תקציב, אל תדאג. מה גם שרוב העובדים היו גרמנים אז עזרנו להם לטפל באבטלה ושיקמנו את הכלכלה הגרמנית, אז יצא טוב בסוף.
אחרי שכל זה נגמר, המציאו טכנולוגיה חדשה למחיקת זיכרון – כמו האלה בגברים בשחור. מחקנו את הזיכרון לכל מי שידע את האמת (בערך 2 מליון אנשים) והשארנו רק 5 אנשים בעולם שיודעים את האמת האמיתית. סבא שלי היה אחד מהם, ולכן הוא תמיד הלך עם 3 סוכני ק.ג.ב צמודים אליו. היום אני השומר של הסוד שלו, אבל החלטתי לחשוף אותו לאחר שראיתי כמה אינטלגנט אתה, ושהצלחת להבין את האמת במילא, ובעזרת עיוותים הסטוריים שלא חשבנו עליהם, להבין שלא היתה שואה. שמע, אי אפשר לעשות הכל מושלם. מה לעשות. הרי לא בנינו על אנשים כמוך שמסוגלים להתבסס על כלום כדי להוכיח שלא היתה שואה. באמת שאת האסטרטגיה המדהימה הזאת לא צפינו מראש, לכן נכשלנו.
זהו חבר'ה, זו האמת. זה הכל המצאה שלנו. כנראה יהרגו אותי על זה שחשפתי את זה בפניכם – יש יחידה מובחרת שנקראת "התרנגולות החמושות" שעושה את זה. זה מדהים, הם פשוט נכנסים אליך מהחלון בלילה ומנקרים לך את העיניים עד המוות. אבל הייתם חייבים לדעת, האמת יצאה לאור. כל ניצולי השואה שמספרים לכם את הזוועות האלה הם שחקנים. אייכמן היה בסך הכל המלהק שלהם, והוא הוצא להורג כי איים לחשוף את הכל. באמת!
נ.ב – אתה אחד האנשים הכי מצחיקים שיצא לי לפגוש. רק שתדע, נפוליאון זה תרמית. זה היה החתול במגפיים!
------------------------------------
קרדיט לבלוג של סניה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524
------------------------------------