|
|
נכון יש המון זקנים האלק הוגן פלייר מייק פולי ועוד אבל יש כאלה שאתה לא יכול להגיד שהם זקנים כמו ההארדיז A.J סטיילס או משיין גאנז
זקנים?? להזכיר לך יש את RVD שבחר לא לחזור לWWE, ג'ף הארדי, מאט הארדי, הנדרסון... הייתי יותר אומר זה ארגון למתאבקי WWE לשעבר שנמאס להם מלוח זמנים צפוף או שלא ממשו את הפוטנציל המלאה שלהם או שחררו .
הזקנים שאליהם אתה מדבר מנסים להרים את החברה אבל לא ממש מצליחים אבל לפחות מנסים, המוח בWWE יותר חכם אבל מהTNA אני יותר מתלהב מהכוכבים חבל שזה לא משולב.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 03-05-2011 בשעה 14:57.
צודק חסר מוח חכם יותר בTNA שיסדר את העניינים עם כול הכבוד לדקסי ויש כבוד. הרוסטר ברוך השם מפוצץ בכוכבים וטאלנט ויש כאלו שלא מקבלים זמן מסך מספיק וזה גם נובע מהעובדה שTNA מלא במתאבקים וקשה להכניס את כולם לimpact ובגלל זה הם יוצרים הרבה קבוצות כמו immortal ....פורצ'ן, ווארלד אליט... כי הם רוצים שיראו את כול הפרוצים על המסך ולכן TNA דואגים להכניס את הכוכבים הגדולים שלהם יותר.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 04-05-2011 בשעה 01:59.
Tough Enough עושה יותר רייטינג מהם , הם בקושי עוברים את ה1.2 ורוב הזמן זה 1 אצליהם ושום דבר לא עלה מאז שהוגאן ובישוף באו אז זה אומר שנכשלו. לעשות עוד רוסטר חחח זה היה מצחיק, חוץ מזה שאני אוהב שיש כול כך הרבה מתאבקים ברוסטר אחד ככה תמיד אתה רואה קרבות חדשים והרבה אופציות לפיודים, רואה פרצופים שונים מimpact לimpact (אני לא מדבר על הכוכבים הגדולים כמו RVD, הנדרסון. סמואה גו....). אבל אם היה עוד רוסטר יותר מתאבקים היו מקבלים פושים על אליפות עולם כמו בWWE.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 05-05-2011 בשעה 10:45.